Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Adem hocam göze çok battığını söylemeliyim.
Hangi mevzuda sayin sevim kardesim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem hocam göze çok battığını söylemeliyim.
Hangi mevzuda sayin sevim kardesim ?
Tudor hocamıza, özellikle fotoğraflı postlara çok ilgilisin.Bir kaç gündür dikkatimi çekiyor. :asd22:
YouTubeTudor hocamıza, özellikle fotoğraflı postlara çok ilgilisin.Bir kaç gündür dikkatimi çekiyor. :asd22:
hoaydaaaaaaaKiz olsak ilk Tudor hocamiza verecegimiz gercegi gizlemeyelim beyler ?
Elindeki sistem işlemediğinde esnekliği olması lazım. Öyle uzun süredir oturan köklü bir sistemimiz olmadığı için normal bir yaklaşım.Hayatımda bu zamana kadar "B Planı yok" kadar saçma bir eleştiri görmedim. Her takımın sistemi bellidir zaten. Barcelona,Real Madrid,Chelsea her maç farklı planla mı oynuyor?
Aksine ne güzel sistemimiz ve kadromuz çok kısa sürede oturdu diye övgüler dizilmesi lazım. Fenerbahçe hala ne kadrosunu, ne sistemini kurabildi.
Kiz olsak ilk Tudor hocamiza verecegimiz gercegi gizlemeyelim beyler ?
Adem, bu aralar sucugu falan mi fazla kacirdin hayirdir?Kiz olsak ilk Tudor hocamiza verecegimiz gercegi gizlemeyelim beyler ?
Tudor bahaneKiz olsak ilk Tudor hocamiza verecegimiz gercegi gizlemeyelim beyler ?
Adem, bu aralar sucugu falan mi fazla kacirdin hayirdir?
Tudor bahane
Alnitak Alnilam Mintaka
biliyorum, zaten bu yüzden soruyorum, yedinde ters etki falan mi yapti.Sucuk sevmem kenan.
biliyorum, zaten bu yüzden soruyorum, yedinde ters etki falan mi yapti.
Sucugu kayitsiz sartsiz tavsiye ederim.Yemiyoruz ki, etki yaratsin kenan. sucuk eksperti sensin, öyle etkileri varsa bilelim, cevremizi de uyaririz...
Tudor bahane
Alnitak Alnilam Mintaka
Sucugu kayitsiz sartsiz tavsiye ederim.
Sen simdi konuyu degistirme, Tudor diyorduk.

Cok ilginc bir yol aldi konu.