Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Kabul etmeliyim ki vurdun gol oldu. Yalnız Sarper bana aba altından köpekci diyor.Insan ticareti mi yapıyorsun rengim
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul etmeliyim ki vurdun gol oldu. Yalnız Sarper bana aba altından köpekci diyor.Insan ticareti mi yapıyorsun rengim
Bence evet.Hırvat hıyarı,it demekten daha hafif bir ifade mi?
Öyle olsa dünyada savaş olmazdı Sarper. İyi niyetli olmaktan kimseye zarar gelmez.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buluyor zaten, o konuda şüphe yok.İnsanoğlu savaşacak bir şey bulur sen merak etme.
Bence evet.
sent via GSC
Çengelköy hıyarı da geldiAlman hiyarlari basligi biraz rahat bırakalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen de başlama Adem gibi şimdi.Hıyar tek başına olsa neyse de işin içinde adamın milliyetini de koyunca it kadar ağır bir hakaret oluyor.
Sen de başlama Adem gibi şimdi.
sent via GSC
Onu demedim o da yok ırkçılık bilmem ne diye söylemişti. Burada ırkçılık yapacak en son adamlardan birisiyim.Adem boy pos muhabbetlerini vb. saymazsak o kadar tepki gösterilecek şeyler yazmıyor ki.Katılmasan dahi adamın kendi görüşü.Senin gibi açık görüşlülüğüyle bilinen birinin bu kadar çabuk kestirip atması garip.
bu sarper neden senın pesinde dostumOnu demedim o da yok ırkçılık bilmem ne diye söylemişti. Burada ırkçılık yapacak en son adamlardan birisiyim.
sent via GSC
bu sarper neden senın pesinde dostum
Onu demedim o da yok ırkçılık bilmem ne diye söylemişti. Burada ırkçılık yapacak en son adamlardan birisiyim.
sent via GSC
Kimmiş osahadaki en iyi adamı çıkardı dün yaw. adam bile şaşırdı duruma.
Kimmiş o
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi