Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DKoWmVqXoAA318A.jpg
15 günlük yüklemeyi 3 günde yapan dünyada sayılı takımlardanız
Iyi program ıyi analiz ıyi yükleme
Şu ana kadar bir sakatlık verdik oda tolga 2 hafta

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olarak algılamalıyız övgü veya sevgi gösterisi mi? :asd:
Adam hem hıyar hem hırvat. Ikisini birleştirince sorun mu oluyor.

Mancini ye Prandelli ye de x Italyan diye laflar ediliyordu ben millyetinin kullanılmasını hakaret olarak görmüyordum.

Ne kadar bayılıyorsunuz böyle şeylere.

sent via GSC

Adam hem hıyar hem hırvat. Ikisini birleştirince sorun mu oluyor.

Mancini ye Prandelli ye de x Italyan diye laflar ediliyordu ben millyetinin kullanılmasını hakaret olarak görmüyordum.

Ne kadar bayılıyorsunuz böyle şeylere.

sent via GSC

Bu İtalyanlar (Mancini-Prandelli) bize yaramadı demek tabii ki hakaret olmaz da İtalyan hıyartosu demek pek tabi hakaret olur.

Bence TUDOR da yazılabilir; çok daha havalı. Adamın adı Slaven olsaydı da TUDOR yazılmalıydı.

IT de yazılabilir. Sıkıntı değil. Milletin algısı pis olunca akla hemen köpek geliyor. Ben IT görünce aklıma Information Technologies geliyor. Algı meselesi bu.

Bence TUDOR da yazılabilir; çok daha havalı. Adamın adı Slaven olsaydı da TUDOR yazılmalıydı.

IT de yazılabilir. Sıkıntı değil. Milletin algısı pis olunca akla hemen köpek geliyor. Ben IT görünce aklıma Information Technologies geliyor. Algı meselesi bu.

Hakaret anlamında it/köpek var tabi de köpeğin diğer adı da it.Akla gelmesinden doğal bir şey yok kasıntı olmayalım.

tudor keşke içilebilir bir şey olsa, yenilebilir bir şey olsa ben onuda yerim, içerim öyle bir sevda benimkisi

Herkes kahin olma derdinde. Igor Tudor´u kötü günde elestirmek de hakkimiz, iyi günde övmek de hakkimiz.

Kötü gidisatta sert elestiriler yapip da isler iyi gittiginde futbol cahili olmuyorsunuz yani merak etmeyin.

Sezon basinda cok sert elestirdik, hakliydik, simdi överken de hakliyiz. Zaten bu duruma gelelim diye elestiriyoruz.

Gönül ister ki cok basarili olsun, uzun yillar basimizda kalsin. Su anda o isigi aliyoruz, 5 ay sonrasini göremeyiz, kahin degiliz.

Gercek su ki, bu takimin olusmasinda ciddi payi var, oyunculara da (yabancilara) kendini sevdirmis.

Adamlar savasiyor, kosuyor, ugrasiyor vs. Daha ne olsun. Böyle devam

Herkes kahin olma derdinde. Igor Tudor´u kötü günde elestirmek de hakkimiz, iyi günde övmek de hakkimiz.

Kötü gidisatta sert elestiriler yapip da isler iyi gittiginde futbol cahili olmuyorsunuz yani merak etmeyin.

Sezon basinda cok sert elestirdik, hakliydik, simdi överken de hakliyiz. Zaten bu duruma gelelim diye elestiriyoruz.

Gönül ister ki cok basarili olsun, uzun yillar basimizda kalsin. Su anda o isigi aliyoruz, 5 ay sonrasini göremeyiz, kahin degiliz.

Gercek su ki, bu takimin olusmasinda ciddi payi var, oyunculara da (yabancilara) kendini sevdirmis.

Adamlar savasiyor, kosuyor, ugrasiyor vs. Daha ne olsun. Böyle devam

Sezon başı da eleştirilecek pek bir şey yokmuş bence.O oyuncu topluluğundan daha fazla verim alınamazdı artık.Geçen sene bakma iyi 4. olduk yine.

tudor kırmızı çizgimizdir herkes ayağını denk alsın..

Değişiklik ne zaman yapılır umarım izlemişsindir ezbere 60'da 70'de oyuncu değiştirmiyor millet

Eğitim şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt