Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sirf yanilmis olmamak icin basarisizligini isteyenler degilde basarili olmasina uzulcek insanlar var forumda.
Ergen 17 18 yasinda ki velette degiller.Forumda yillanmis 15k postu olan adamlardan bahsediyorum.
Cidden uzuluyorum.

Sirf yanilmis olmamak icin basarisizligini isteyenler degilde basarili olmasina uzulcek insanlar var forumda.
Ergen 17 18 yasinda ki velette degiller.Forumda yillanmis 15k postu olan adamlardan bahsediyorum.
Cidden uzuluyorum.

g*tünden haberi olmayan adamlar tudor'a laf atıyor ya komik. adam kaliteli kadro kurdu yerli leşleri kesti çeteciliği bitirdi takıma kendini kabul ettirdi ve takır takır top oynatıyor. daha ne yapacak ben de merak ediyorum . size hamzo gibi ırkçılar umut bulut gibi topçular müstehak . isim isim saymayacağım ama çoğu hatasını kabul edip tebrik bile etmiyor.
ben anlamıyorum nedir bu karın ağrıları ?

g*tünden haberi olmayan adamlar tudor'a laf atıyor ya komik. adam kaliteli kadro kurdu yerli leşleri kesti çeteciliği bitirdi takıma kendini kabul ettirdi ve takır takır top oynatıyor. daha ne yapacak ben de merak ediyorum . size hamzo gibi ırkçılar umut bulut gibi topçular müstehak . isim isim saymayacağım ama çoğu hatasını kabul edip tebrik bile etmiyor.
ben anlamıyorum nedir bu karın ağrıları ?
Yanilmis olmamak icin.
Belhanda da ayni durum var.
2 gol 3 asist yapsin mactan sonra
"Isini yapti 8m verdik yapacak tabi yapmali"
Diyecek insanlar var.

futbol öyle garip bir şey ki
bazen doğru hamleler sonuç getirmezken
delilik denebilecek hamleler maç kazandırabiliyor
tolganın attığı golde defanstan dönen topun ortasını yasin yapıyor eğer yanlış hatırlamıyorsam

ama sorgulanması gereken baska bir sey de var bence
feghouli girene kadar 1-0 yenik durumda olmamız bir soru isareti.
yani bu maç neden bu kadar sıkıntıya girdi? bunu sorgulamak gerekir..
bir de yenilen gol gerçekten berbat.. bu bireysel hatalardan mı kaynaklı yoksa takım savunmasında yaşanan bir zaaftan mı?

bunların sorgulanması gerektigini düsünüyorum

tolganın attığı golde defanstan dönen topun ortasını yasin yapıyor eğer yanlış hatırlamıyorsam

bir de yenilen gol gerçekten berbat.. bu bireysel hatalardan mı kaynaklı yoksa takım savunmasında yaşanan bir zaaftan mı?

Yediğimiz golde çok yavaş kalmıştık dikkatimi çekmişti, hızlı hamle oyunucusu yok defansta galiba ondan kaynaklandı.

Yediğimiz golde çok yavaş kalmıştık dikkatimi çekmişti, hızlı hamle oyunucusu yok defansta galiba ondan kaynaklandı.

maicon çok yanlış pozisyonda yakalandı diye hatırlıyorum
baya alakasız bir yerdeydi
3 kişi aynı yerde kümelenmişti sanırım ve aralarından atılan bir top defans hattını yarıp geçti
ayrıca fernando da atılan topa yetişmeye çalışırken rakip forvete asist yaptı neredeyse
tabi istemsizce oldu ama ciddi bir ağırlık yaşandı
pozisyona reaksiyon göstermekte bir yavaşlık yaşandı da diyebiliriz

3 kişi aynı yerde kümelenmişti sanırım ve aralarından atılan bir top defans hattını yarıp geçti
ayrıca fernando da atılan topa yetişmeye çalışırken rakip forvete asist yaptı neredeyse

bursa da bir 15-20 dk çok iyi oynadı yani taraftarda iyi gazladı adamları. sonra kalite farkı çıkıyor tabi dakikalar ilerleyince.

Nedeni olağanüstü performans sergileyen kaleci Harun'dur. Başka kaleci olsa o maç ilk yarıdan döner farka koşardık :oley:

Hemen hemen hatırladım, dediğiniz gibi pozisyon olarak önde yakalandık ve cevap olarak yavaş kaldık, taktikle çözülebilecek bir şey gibi duruyor hocam, yoksa böyle hızlı takımlara karşı başımız yanar gibi.

emin olmasam da buna belki gününde olmayan gomisi de ekleyebilir miyiz diye sormak aklımdan geçmiyor değil

Maç içinde bursa çok değişik bir taktikle oynadı ben Gomis'i 1-2 kez tek başına kurtulup boşluk bulduğunu gördüm rakip resmen 3 oyuncusuyla tutmaya çalıştı tabi bu da diğer oyunculara serbestlik sağladı rakipler ne plan yaparsa yapsın bize karşı planlar kolay kolay tutmaz birini tutsalar biri çıkıyor diğer geride kalan maçlarda tolga'nın 5 gol atmasındaki ana sebeplerden biri de budur rakip gomis'e odaklanınca tolga veya başka oyuncular rahatlıkla boşluk bulup değerlendirebiliyor

Burak Yılmaz Trabzon'da 6 gol attı fakat Gomis kadar etkili olamaz çünkü burağı hiçbir rakip tutmaz burak oyunu yönlendiremeyeceğini biliyorlar o yüzden trabzon geride kalan maçlarda skoru elinde tutamadı geçmişte de bu sorunu biz yaşıyorduk burak ve umut'a gelen toplar rakibe geçiyordu fakat gomis, drogba gibi isimler topu saklar ve rakip stoperlerin 2'sini birden üstüne çekip diğer oyunculara boş alan yaratırlar burak 40 gol atsa bile gomis'ten iyi olamayacak hatta gomis 25 gol atıp aynı oyun tarzını sürdürse diğer boşluktan en az 35-40 gol arası diğer oyuncularımız bulacaktır :D

Son düzenleme:
DKtVDCzX0AQ0Bwx.jpg

hocamız zamanla sistemi
Muslera
Maicon-Fernando-Serdar
Mariano-Tolga-Ndiaye-Lato
Feghouli-Belhanda
Gomis

şekline çevirecek diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt