- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Tudor geçen sezon ilk geldiğinde yere göğe sığdıramayan, derbi mağlubiyetleri sonrası eleştirmeye başlayan, sezon sonuna doğru tekrar savunan, ostersunds'a elendikten sonra Terim diye ağlayan ve son olarak sezona iyi başlayınca tekrar Tudorcu kesilen tayfa üstten üstten konuşmuyor mu bayılıyorum. Ben Tudor'u beğenmediğimi vr güvenmediğimi geçen sezondan beri söylüyorum. Sizde aynı tutarlılık var mı? Olası mağlubiyetler sonrası soluğu Terim başlığında alacağınız açık. Tudor'u eleştirmek için Sneijder'i göndermesi ve Anadoludan gelmesi dışında sebep yok zaten yahu haklısınız. Ha bir de doğu avrupalı olması var. Ezberlemişsiniz her konuda aynı muhabbet. Ben sizi anladım ama siz eleştirinin şekline değil her türlü eleştiriye karşısınız. Çünkü eleştirilerin karşısına koyabildiğiniz tek şey ezberlediğiniz saçmalıklar. Bu prim yapıyor çünkü ve konuyu alıp bambaşka bi yere taşıyor. Güzel taktik. Belki de siz Sneijder'i gönderdiği için bu kadar toz kondurmuyorsunuz bu adama.
Şükrü denen kişinin insanları ön yargılı takıntılı vs diye kalıplara sokması da inanılmaz. Yorum bekçisi aşırı objektif rolleri kesen Sarper'e de tek batan biziz. Karşı tarafa itiraz etmez.
Bu konuda daha fazla eleştirilerimin sebebini açıklamayacağım. Çünkü anlamak istemiyorsunuz ya da işinize gelmiyor.
Şükrü denen kişinin insanları ön yargılı takıntılı vs diye kalıplara sokması da inanılmaz. Yorum bekçisi aşırı objektif rolleri kesen Sarper'e de tek batan biziz. Karşı tarafa itiraz etmez.
Bu konuda daha fazla eleştirilerimin sebebini açıklamayacağım. Çünkü anlamak istemiyorsunuz ya da işinize gelmiyor.