Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in gönderiliş şekline kızdım daha çok. Dediğim gibi geçen sezondan beri eleştirdiğim yönleri var Tudor'un. Bursa maçından sonra daha da negatif oldum çoğunluğun aksine çünkü o maçı Tudor'un hamleleriyle kazandığımızı düşünmüyorum. Buna Sarper de katılmıştı hatta. Dışarda olduğum için detaylı açiklayamayacağım ama genel olarak oyunumuzu organize bulmuyorum. Sahada dağınık ne yaptığını bilmeyen bir takım görüyorum. Eleştirilerim bunlar.

rJEG1V.gif

Çok ekstrem bir durum olmadığı sürece tüm derbiler ev sahibi adına böyle geçmiyor mu zaten? Derbide tek önemli olan skor benim açımdan.

2 yıl üst üste ekstrem kabul eder misin bilmem de,2014-2015'te Fb maçı ilk yarı Fb fena değildi bizden çok pozisyona girdiler,Bjk maçı da keza öyle.Sonraki yıl da Fb maçı tam felaket.Oldu mu oluyor yani.Genele vurursak haklısın tabi ama yakın tarihte bu kadar çok örneğin olması da düşündürücü.

Derbileri kazansa yine bir kulp bulucaklar. Şampiyon olsak yine bulacaklar. CL de gruptan çıksa yine birşey bulurlar. Fayda etmez ne yaparsa yapsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder'in gönderiliş şekline kızdım daha çok. Dediğim gibi geçen sezondan beri eleştirdiğim yönleri var Tudor'un. Bursa maçından sonra daha da negatif oldum çoğunluğun aksine çünkü o maçı Tudor'un hamleleriyle kazandığımızı düşünmüyorum. Buna Sarper de katılmıştı hatta. Dışarda olduğum için detaylı açiklayamayacağım ama genel olarak oyunumuzu organize bulmuyorum. Sahada dağınık ne yaptığını bilmeyen bir takım görüyorum. Eleştirilerim bunlar.

Bu yorumun ciddi mi

Oyun okuma falan dersin anlarim da organizasyon sifir,daginik ve ne yaptigini bilmeyen bir takim nasil oluyor da ligin en cok gol atan ve en az gol yiyen takimi oluyor

Sneijder'in gönderilis sekline kizdim diyorsun yani olaya art niyetli bakmis oluyorsun aslinda.

Insanlar takimin macini iple cekiyor,senin yorumun tuhaf olmus.

Derbileri kazansa yine bir kulp bulucaklar. Şampiyon olsak yine bulacaklar. CL de gruptan çıksa yine birşey bulurlar. Fayda etmez ne yaparsa yapsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

temkinli yaklaşanlar var onları anlıyorum tudor'u ilk günden beri destekledim ama şu 7 haftalık fikstürde rüşdünü tam manasıyla ispat edecektir bazıları ise nerde ne yapsa da bok atsak modundalar. onların karın ağrıları belli.
geçmez bir türlü.

Bu yorumun ciddi mi

Oyun okuma falan dersin anlarim da organizasyon sifir,daginik ve ne yaptigini bilmeyen bir takim nasil oluyor da ligin en cok gol atan ve en az gol yiyen takimi oluyor

Sneijder'in gönderilis sekline kizdim diyorsun yani olaya art niyetli bakmis oluyorsun aslinda.

Insanlar takimin macini iple cekiyor,senin yorumun tuhaf olmus.
Aceleyle yazdığım bir mesajı farklı yönlere çekme. Sneijder'in gönderiliş şeklini yanlış buluyorum. Siz Tudor eleştirilerini sadece Sneijder'in gönderilmesine indirgiyorsunuz.

Oyun okuma konusunda eleştirenleri de pek anladığınızı görmedim. Oyun okuma konusunda kendisini geliştirebilir. Değişiklik yaparken mutlaka hatalar olacaktır. Benim eleştirim oyun anlayışına. Yüksek tempoya dayalı oyun anlayışı her rakibe karşı işe yaramayabilir. Oyun sıkıştığında veya kapalı oynayan takımlara karşı bir planımız var mı? Ben göremedim ve öyle maçlarda zorlandık. Bursa maçında Tolga ve Feghouli'nin bireysel golleriyle açtık kilidi bariz. Yanlış hatırlamıyorsam antalya maçında doğru düzgün pozisyona giremedik. Karabük bize tempo yaptırarak maça ortak oldu zor kazandık. Her zaman deli gibi koşmak basmak bazen dezavantaja dönüşüyor. Özellikle tecrübeli ve daha bilerek oynayan takımlar bundan faydalanır. Eleştirdiğim nokta bu.

Organize pozisyon üretme konusunda siz takımı yeterli buluyor musunuz? Ben bulmuyorum. Sahada gördüğüm eksikleri yazıyorum attığımız yediğimiz gol sayısından bahsediyorsunuz. Özellikle hücum bölgesinde topu alanın ne yapacağını bilemediği anları farketmiyorsanız ne yapabilirim. Bu biraz oyuncu yapımızdan biraz da sadece tempoya dayalı bir oyun oynamamızdan kaynaklanıyor. Tudor'un da bu konuya çözüm üretmesi lazım.

Son düzenleme:
Aceleyle yazdığım bir mesajı farklı yönlere çekme. Sneijder'in gönderiliş şeklini yanlış buluyorum. Siz Tudor eleştirilerini sadece Sneijder'in gönderilmesine indirgiyorsunuz.

Oyun okuma konusunda eleştirenleri de pek anladığınızı görmedim. Oyun okuma konusunda kendisini geliştirebilir. Değişiklik yaparken mutlaka hatalar olacaktır. Benim eleştirim oyun anlayışına. Yüksek tempoya dayalı oyun anlayışı her rakibe karşı işe yaramayabilir. Oyun sıkıştığında veya kapalı oynayan takımlara karşı bir planımız var mı? Ben göremedim ve öyle maçlarda zorlandık. Bursa maçında Tolga ve Feghouli'nin bireysel golleriyle açtık kilidi bariz. Yanlış hatırlamıyorsam antalya maçında doğru düzgün pozisyona giremedik. Karabük bize tempo yaptırarak maça ortak oldu zor kazandık. Her zaman deli gibi koşmak basmak bazen dezavantaja dönüşüyor. Özellikle tecrübeli ve daha bilerek oynayan takımlar bundan faydalanır. Eleştirdiğim nokta bu.

Organize pozisyon üretme konusunda siz takımı yeterli buluyor musunuz? Ben bulmuyorum. Sahada gördüğüm eksikleri yazıyorum attığımız yediğimiz gol sayısından bahsediyorsunuz. Özellikle hücum bölgesinde topu alanın ne yapacağını bilemediği anları farketmiyorsanız ne yapabilirim. Bu biraz oyuncu yapımızdan biraz da sadece tempoya dayalı bir oyun oynamamızdan kaynaklanıyor. Tudor'un da bu konuya çözüm üretmesi lazım.

Bursa macinda gollerden önce baski kurduk ve defalarca pozisyona girdik yanlis maci örnek gösterdin

Osmanlispor kapali oynamak icin maca forvetsiz cikti ilk yari baski kurduk kilidi rahatlikla actik

Organizasyondan bahsediyorsun,rakibe kolay kolay pozisyon vermemek bir organizasyondur veya en fazla gol atan takim olmak ta ayni sekilde organize sekilde yapilir

Oyuncu degisikliklerinde yanlislari var hatta antalya macinda selcuk degisikligi skandaldi,bu konuda elestiriyi hak ediyor ama oyun anlayisi organizasyon tempo konusunda elestirmek art niyettir bence

Mac konularina bakabilirsin,insanlar Mac günlerini iple cekiyor neden acaba ?

Oynanan heyecan verici,tempolu ve coskulu futboldan dolayi olabilir mi

temkinli yaklaşanlar var onları anlıyorum tudor'u ilk günden beri destekledim ama şu 7 haftalık fikstürde rüşdünü tam manasıyla ispat edecektir bazıları ise nerde ne yapsa da bok atsak modundalar. onların karın ağrıları belli.
geçmez bir türlü.

Bende temkinli yaklaşıyorum fakat ortada bir başarı var. Kadro mühendisliği var. Bunu görmezden gelip kafa açan şeyler yazmak gerçekten insanı çıldrtıyor. Takılıp kalmışlar. 2 tane bahaneleri var. Söylemem yasak olmasa söylicemde...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem kendi kariyeri icin hemde Galatasaray icin belirleyici maclara cikacak,insallah istedigimiz sonuclari alacagiz

Fb maçında net bir skorla kimsenin tek bir kelime dahi edemeyeceği tertemiz bir galibiyet al ve kafamızdaki soru işaretlerini tamamen yok et hoca. Sakın ha macera arayacağım diye yeni yeni icatlar çıkarma başımıza aman diyeyim. Bu maç nasıl oynayacağın çok net belli. 50 bin taraftarın önünde muazzam bir atmosferde ve belki de Galatasaray tarihinin en iyi ve en pahalı kadrolarından biri ile bunu başarmak çokta zor olmasa gerek. Tam havamızı yakaladık gümbür gümbür geliyoruz derken güvenimizi sarsma.

Öyle bir maç ki Galatasaray bu maçı ya hakem hatası ile ya da hoca hatası ile kaybedebilir. O hata özellikle hoca tarafında olmasın lütfen.

aynen

Fenerbahçe maçında bir kaza olabilir, ama yinede desteğim seninle Tudor. Yaptığın ve yapmak istediklerini ben Galatasaray tarihinde çok az gördüm. Kadro mühendisliği, oyuncularla iletişim, çeşitli taktikleri maç içerisinde uygulama vs son yılların Galatasaray'ında devrim niteliğinde işler. Derbilerin havası farklı olur, hakemleri oynak olur, her türlü sonuca gebedir. Özellikle Maicon ve Belhanda özelinde bu oyuncuların üzerine oynayacaklar ve maçı germeye çalışacaklar. Takımı buna karşı uyarırsa ve ilk 10 dk panik oyunumuza bir çare bulursa her halükarda kazanırız. Bazı atakların oyuncuların birbirine tam olarak alışamaması sebebiyle erken sona ermesi maç oynandıkça çözülecektir. Belhanda'ya, Fegholui'ye takım alıştıkça, Gomis'in Konya'ya attığı ilk gol gibi daha gollerde izleriz. Herkesin unuttuğu şey, bu takımda Muslera dışında herkes yeni. Linnes bölgesinde oynamıyor, Tolga bölgesinde oynamıyor, Serdar Galatasaray'da sahaya daha öncesinde çıkmadı desek yeridir. Lig arasına lider girersek Mayısı bulmadan bu takım rahat şampiyon olur.. Bu başarıların baş mimarı Tudor'a da kaldığı süre boyunca hep destek vereceğim.

Amacım rezil etmek falan değil ama Tudor eleştirilemez tavrını bırakmanız lazım

Tudor elestirilemez diyen yok zaten

Takimin basina tudor'un gecmesini isteyenlerden biriydim,buna ragmen ostersunds macindan sonra elestirdim hatta potansiyel gördüm ama bizde olmayacak gibi tarzinda yorumlarim da oldu

Suan icin elestirilecek tek sey varsa oda oyuncu degisiklikleri olabilir ama lider takima,rakiplerine puan farki yapmis olan bir takimin hocasiyla ilgili organizasyon yok sistem yok teknik bilgi sifir gibi elestirileri dogal olarak art niyetli buluyorum ki bu tartismasiz öyle

Zorlu fiksturde görmek isteyen arkadaslar var mesela bu gayet dogal bir durum ama o arkadaslar suan oynadigimiz oyuna bok atmiyorlar,bok atacak olsalar art niyetli olduklari icin olur

ne sağcıyız ne solcu

tudorcuyuz tudorcu..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt