Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım dağınık, ne yaptığını bilmiyor, planı yok dediğimde bana inanılmaz bir şey söylemişim gibi tepki verenler maçı izliyor mu acaba

Takım dağınık, ne yaptığını bilmiyor, planı yok dediğimde bana inanılmaz bir şey söylemişim gibi tepki verenler maçı izliyor mu acaba
Aynen ben de belirgin bir oyun planımız yok derken tamamen bunu kast ediyordum. Hiç bir plan yok.

sent via GSC

Son düzenleme:
Şu kadroya oynattığın oyuna bak yazıklar olsun senin gibi hocaya! Bu kadar korkma arkadaş baskı yap topu ileride tut ne olabilir ki? Böyle oynasaydık da ilk yarıda yediğimiz pozisyonları yerdik daha fazlasını değil. İlla icat çıkaracaksın al çıkardın.

Bu maçı bir şekilde galip bitirsek dahi hiç kendi üzerine alma.

Sayın Tudor farkında olmayabilirsin ama Galatasaray’dasın. Karabük’te değil. Galatasaray takımının ise rakip Real Madrid bile olsa kanat akını yaparken ceza sahası içinde sadece 1 adamı olmaz.

Galatasaray şu saatten sonra gol atıp kazansa dahi şu oyunu 10 dakikadır izlediğin için sana güvenim 0

Bu adam hoca fln değil. Hırvat köylüsünü hoca diye getirdiler başımıza

????GALATASARAY????

Belhandanın kırmızısını sana yazıyorum.sen seyret hala maçı

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Adamin tek hücum planı 5 kişinin arasındaki gomise beklerin mal mal ortalar açması. Kendisini tebrik ediyorum.

bu heriften artık birşey beklemem.hoca diye cahil herifi getirmişler.karabükten buraya geldi götü kalktı.

Ön yargılarımı bir kenara bırakıyorum artık. Müthiş teknik direktör

Takımda futbol her maç geriye gidiyor,oyuncularda disiplin yok maça hazırlık yok,oyunu okuma yok.
Sınıfta kaldın.Büyük takım hocası gibi değil.

senin yapacağın değişikliğe sokayım amatör

Fatih terimin götünün kılı olamazsin korkak dedik hala birşey değişmemiş korkak acemi şişkin egolu herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt