Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığın değişikliklere sıçayım senin. Hayır kırmızı yer defansa çekilirsin anlarım da 1 tane hızlı adam alırsın belki kontradan falan çakar şu kalan takıma bak

İlk yarı bitmeden bu eleman şutlanabilir haberiniz olsun. Önümüzdeki maçlara bakın böyle oynatmaya ve değişiklik yapmaya devam ederse seyirci anasını bile beller! dursun falan önünde kimse kalmaz!

Sahaya beraberlik için cıktı ve istediğini aldı. Korkak herif.

Tudor geldiğinden beri hiç bir büyük maçta gol dahi atamadık.

Hamdolsun bugün de çizgimizi bozmadık.

sent via GSC

Gomisi çıkarıp ereni aldığı için en çok fenerliler sevinmistie adamlar stoperleri de çıkardılar sayesinde

Bu adamin a. Avcı ve şenol karşısında da şansı yok. Bugün aykut nasıl ders verdiyse onlar da verecek. Aykut lan aykut. Yuh.

Hep diyorum iyi oyuncular aldık o yüzden başarılıyız bu adamın hoca olmadığını geçen sezon görmüştük ama Türkiye'nin büyük bir kısmının aptal olduğunu unutuyoruz bazen

Bu sezon güzel sonuçlar aldı ama büyük maçlarda saçmalıyor.

Bunu sezon sonuna kadar düzeltmezse bizim seviyede değil demektir.

Bu herif bizi şampiyonluktan edecek,bu kadar korkak herif görmedim ben ya. Ulan antalyadan konyadan korkan herif bu. Allah seni bildiği gibi yapsın be

Şampiyon olmak istiyorsak bu küçük takım hocasını derhal göndermemiz lazım.

Brumayı 15te çıkarır ama hem sarı kartlı hem de sahada yokları oynayan maestrosunu oyundan almaz.büyük deha

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Hoca geçen sene puan tablosuna bakıp üstümüzde kim varsa önce onları düşünerek oynadın. Korktun ve hücumu 2 kişinin sırtına bırakıp 3'lü 5'li oynadın.

3'lü oynuyoruz diyenler var. Umarım yalan dır. Ama doğruysa gel yapma. Çok iyi işleyen 4-1-4-1 var. Mesele fiziken rakibi sindirmek bu derbilerde. Buna da uygun kadromuz var uzun süre sonra. Gel bu kez korkma. Gel geçen seneki korkaklığını geçen senenin kadrosunun omzuna yıkalım sen bildiğimiz oyuna devam et.

Not: Maç bizim sahada.

Aynen bu oldu abi. Müthiş korkuyor adam ismi büyük maçlardan. Hakikaten çok ilginç karakter. Hemen her derbide korkudan altına edecek duruma geliyor.

ilk ciddi sınavında sınıfta kalmış, ağır s.çmıştır.

önümüzdeki trabzon,başak,bjk maçlarında da vasatın altında kalması muhtemeldir.

anadolu hocasi olmaktan cikamadi. ulan gafil serdar sakatlanmis linnesi al, tolga cigerciyi cikar rodriguesi al bu maci kazanmazsan bende bisey bilmiyorum. defans yaptirdi kendi sahasinda. cins.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt