Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk yarıda ne kadar kötü oynadıysak ikinci yarıda o kadar iyi oynadık

Ikıncı yarıdaki oyunu büyük maçlarda da oynarsak bu maçların en az yarısını kazanırız.

Oyuncu değişiklikleri de yerindeydi

Selçuk ve Erenden verim alması da iyi

Bu takım 4lü savunma 2 kanatlı dizilişle oynar. 3lü savunma gibi saçma sapan maceralara girmeye gerek yok.

İkinci yarıda ki oyun ilk yarıda oynanan rezil oyunu kapatmaz

Karşımızda Gençlerbirliği gibi bi takım var dı özellikle Serdar Özkan oyundan çıktıktan sonra çok düştüler

Başak affetmez hataya yer yok bir nevi sevindim Serdar'ın cezalı olmasına belki 3 lüden vazgeçer bu yüzden

Son düzenleme:
başakşehir gibi kanattan esen bir ekibe karşı 3lü falan oynatmazsın umarım

başak ve bşk maçlarında da böyle oynasın tudor
bavulunu toplamaya vakti bile olmaz

12 macta acik oyunda 3 gol yemisiz biri yusufun vurup denayerin kicina carpan top

ya şu maçta bile saçma sapan şeylere takıp eleştiriyorsunuz ya. Biraz keyif alın lütfen. Eleştirecekseniz 2-3 gün sonra eleştirin bari.

Bu skor güzel oldu o ayrı konu lakin Başakşehir Gençler değil hoca bunu biliyordur umarım. Bu maç gibi yine icat çıkarırsa bu sefer 5 yiyen biz olabiliriz. Rakibimizin forvetinde Adebayor olacak, orta sahasında Emre gibi kaliteli bir tecrübe olacak. Kadro ve takım olarak Gençlerden çok daha üstün bir takım zaten bunu tartışmaya gerek yok. Dediğim gibi bu maçtaki gibi macera ararsak bu sefer 5 yiyen biz oluruz. Bu maç yanıltmasın.

Lakin 5-1'lik bir skor çok iyi geldi ve nefes aldık bu iyi oldu.

En azından haftaya Serdar cezalı olduğu için 3lü defans oynatamayacak

İkinci yarıda ki oyun ilk yarıda oynanan rezil oyunu kapatmaz

Karşımızda Gençlerbirliği gibi bi takım var dı özellikle Serdar oyundan çıktıktan sonra çok düştüler

Başak affetmez hataya yer yok bir nevi sevindim Serdar'ın cezalı olmasına belki 3 lüden vazgeçer bu yüzden
Takım dörtlüye geçtikten sonra etkisini bayağa arttırdı, hemde Belhanda ile sol kanatta. Onun bile ikinci yarıda ki etkisi, oraya kayınca dahada arttı. Üçüncü ve dördüncü golü hızlı kanatlardan oynayarak attık. Bence Tudor ilk yarıda ki oynanan kötü oyundan ders çıkarıp, ikinci yarıda ki oyunun üzerine durmalı, ilk yarıyı seyredip inadından vazgeçmeli, iki bek ve iki kanat ile oynamalı.

Son düzenleme:
En azından haftaya Serdar cezalı olduğu için 3lü defans oynatamayacak

Adam sabit fikirli değil esnek taktikleri var
Denayer 3 lunun solunda sırıttımi hayır
Eren öyle
Fernando daha çok cıktı verimli oldu
Haftaya bir sınavı var umarım onuda geçer işimize bakariz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 3-5-2’nin tuttuğunu düşünmüyorum. İlk yarı goller dışında resmen berbat oynadık, duran toptan ilk yarı sonunda 2. golü bulunca rakip teslim oldu. Serdar’ı çıkarmaması cidden akıl alır gibi değil. Haftaya çok büyük sıkıntı olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen hafta Trabzon maçındaki rezilliğini unutmadık.

Başakşehir maçını bekliyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt