Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım dörtlüye geçtikten sonra etkisini bayağa arttırdı, hemde Belhanda ile sol kanatta. Onun bile ikinci yarıda ki etkisi, oraya kayınca dahada arttı. Üçüncü ve dördüncü golü hızlı kanatlardan oynarak attık. Bence Tudor ilk yarıda ki oynanan kötü oyundan ders çıkarıp, ikinci yarıda ki oyunun üzerine durmalı, ilk yarıyı seyredip inadından vazgeçmeli, iki bek ve iki kanat ile oynamalı.

Ders çıkaracağı yok o konuda,üçlüyü her fırsatta deneyecek hoca.Başarılı olduğu sürece bu çok kafaya takılmaz ama başarısız olursa ana sebebi bu olur.

Bu takım 3lü oynamaz şu koca kafan almadı hala

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ders çıkaracağı yok o konuda,üçlüyü her fırsatta deneyecek hoca.Başarılı olduğu sürece bu çok kafaya takılmaz ama başarısız olursa ana sebebi bu olur.
Bu maç bile başarılı olduğunu düşünmüyorum .İlk yarı gerçekten aradaki klas farkı ile golleri bulduk, Futbol adına çok az doğrularımız vardı. Gençlerbirliği bir 10-12 dakika baskı kurup, net bir pozisyon buldu.

Bu maç bile başarılı olduğunu düşünmüyorum .İlk yarı gerçekten aradaki klas farkı ile golleri bulduk, Futbol adına çok az doğrularımız vardı. Gençlerbirliği bir 10-12 dakika baskı kurup, net bir pozisyon buldu.

İlk yarı ilk 7 dakika iyiydik,7. ve 23. dakikalar arası felakettik,geri kalan dakikalar ortada geçti.Kalite farkıyla 2 gol bulduk devamında da Gençler'in gardı düştü zaten 3. golden sonra.Bu maç bence de ölçü değil.

Haftaya ya kral olacak ya da besiktas maci ile kovulacak. Haftaya ahmet-denayer-maicon gibi bir 3 lu defansla cikarsa basaksehir en az 2 farkli kazanir. SU kadro cikarsa mac ortada

Muslera
Mariano-Maicon-Denayer-Linnes
Fernando-Tolga
Rodriguez-Ndiaye-Belhanda
Gomis

Yalvarıyorum şu üçlü den vazgeç, ister çift forvet oynat ama şundan vazgeç. Duran toptan gelen gol dışında, penaltı ile sonuçlanan pozisyon bile kanatlardan, ne olur bırak bıkmadan usanmadan kanatlar üzerinden oynayalım.

bu hafta yırttı haftaya puan alabilirse güven kazanacak. kadroyu köstebeklere yemletmemesi de az da olsa başarılı bulduğum bir hamle oldu. ereni kimse beklemiyordu.

Allah kitap aşkına saçmalama Tudor şu üçlü fantazinden vazgeç klasik derbi planından vazgeç bak senin büyük maç planların tutmuyor düşün önünde uzuuunca bir zaman var düşün taşın gerçek Galatasaray gibi normalde oynattığın o coşkulu takım gibi sür sahaya ...

ilk haftalarda ne güzel 4-2-3-1 sistemimiz vardı gelene gidene dayak atıyorduk sonra fantezi deneyeyim dedin oyunumuzu mahvettin bıraktın . skor hiç umrumda değil. derdin ne senin anlamadım ki ben . insan güzel giden bir şeyi neden kurcalar ki ?

geçen sezonun son haftalarinda 4231 oynadik ve oynanan oyun iyiydi

bunu devam ettirmek lazim

Serdar kart cezalısı olmasa başakşehire de 3 lü savunma ve tolga kanadıyla çıkacaktı büyük ihtimal. Emre gibi araya hayvani toplar atan bi adam ve visca-adebayor gibi al ver yapıp aralara oynayabilen adamlar varken facia olurdu. O yüzden bunu fırsat bilip adam gibi kadro çıkar.

haftaya başakşehir karşısında hiç bir şansı yok. Sıfır puan alıp otururuz.

Önemli oyuncuların çoğu milli takıma gitmiyor. 40 yılda bir doğru iş yap da iyi taktiksel hazırlık yap şu Başak maçına. En azından 1 puan alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

günün tek mantıklı yorumu
[FONT=&quot]Ali Ece:"Rodrigues doğru tercihler yapsa maç 7-0'da biter 9-0'da."

gerisini at çöpe[/FONT]

günün tek mantıklı yorumu
[FONT=&quot]Ali Ece:"Rodrigues doğru tercihler yapsa maç 7-0'da biter 9-0'da."

gerisini at çöpe[/FONT]

Rodrigues oynamadığında takım çok hareketsiz kalıyor, geç bunları. Takımda kanat yokken mutlaka oynamalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts,Bjk,Başakşehir hepsi ikinci yarı Arena'ya gelecek normal şartlarda kesin şampiyonuz derdim ama sen aklıma geldin Tudor efendi. Büyük maçlarda saçma sapan sistemler deneyip, oyuncuları kendi pozisyonları hariç her yerde oynatıyorsun. İnşallah ders almışsındır diyeceğim ama sanmıyorum. Korkak futbol istemiyoruz.

Başak ve Bjk'ye yenilme berabere kal tamam ben fitim ama hiç ümidim yok sadece bunları yapsın ben tek kelime dahi etmeyeceğim zaten şampiyon oluruz ama o 2 maçı da ezik bir oyunla kaybedersek lütfen git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt