Igor Tudor

tudorun yüz ifadesi hoşuma gitmedi sanki takımdan kopmuş ve fazla gergin gibi. Vitor Perreira nın son haline benziyor. Bizi iyi günler beklediğini sanmıyorum. Mayısa kadar dişimizi sıkacağız temelli kurtulacağız inş bunlardan.

Hadi hoca takımı tekrar ayağı kaldır o ilk maçlardakine benzer bir hırs görelim sahada hiçbirşey bitmiş değil.Yeterki bu silik ve yetersiz görüntüden kurtulalım.

Nevzat Dindar: "Galatasaray yönetiminin yapacağı toplantıdan hiç bir şey çıkmayacak. Tudor devam ediyor, Fatih Terim ismi masada konuşulmayacak."

Hadi hayırlı olsun bu sezon gitti artık gelecek sezona güzel bir başlık açıp orada düşüncelerimizi paylaşalım.

Nevzatta yönetimden haber gelmeyince sanırsam gemileri yakmış hem yönetime hem tudora çakıyor.

Bu sezonun ruhuna el-fatiha okuyabiliriz şuan itibarı ile.Tek bir geri dönüş ihtimali vardı,onun da içine ettiler.Bu sezon daha ne maç izlerim ne de takip ederim.Umrumda bile değil.Ve bu takım ilk 5'e zor girer bu sene.Sene sonu alıntılarım bunu

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Igor Tudor’un yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra orta ve sonuçlandırma çalışmaları yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde çift kale maç gerçekleştirildi.

Harcanan 40m çöpe gitmiş oldu böylelikle. Umarım sonraki sezon iyi bir başkan ve teknik direktörle şampiyon oluruz.

Bu saatten sonra küçük maçları bile alamayız.

Önümüzdeki 3 maçtan maximum 4puan alırız gibi duruyor.

Çünkü; oyuncular başlarındaki hocanın tartışıldığını ve sürekli yanlışlar yaptığını bildiği için artık sahada reaksiyonda vermezler.
Herkes devre arası (noel) tatilinde nereye gideyim hesabı yapmaya başlamıştır.Acaba hangi maçta cezalı olursam daha fazla tatil yaparım diye ince hesaplar yapiyorlardir.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu saatten sonra küçük maçları bile alamayız.

Önümüzdeki 3 maçtan maximum 4puan alırız gibi duruyor.

Çünkü; oyuncular başlarındaki hocanın tartışıldığını ve sürekli yanlışlar yaptığını bildiği için artık sahada reaksiyonda vermezler.
Herkes devre arası (noel) tatilinde nereye gideyim hesabı yapmaya başlamıştır.Acaba hangi maçta cezalı olursam daha fazla tatil yaparım diye ince hesaplar yapiyorlardir.

Gerçek Kaptan NANDO!

Mesajlarına bayılıyorum. Her konudaki bu iyimser tutumun Harika. Forumdaki Yen'i arkadaşlar için bir örnek profilsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üçte üç yaparsa mükemmel hoca,puan kaybederse çok kötü hoca mı olacak?Kovacaksan şimdi kov,puan kaybettikten sonra kovacaksın da ne olacak?Dursun ve avaneleri cidden hiç bilmiyor bu işleri.

Mesajlarına bayılıyorum. Her konudaki bu iyimser tutumun Harika. Forumdaki Yen'i arkadaşlar için bir örnek profilsin.

Sen dursun ile tünelin ucunda ışık görüyorsan eğer söyle bizimde moralimiz düzelsin.

Son 3 senedir beni en çok üzen şey; aldığımız skorlar veya sonuçlar değil.
Hiç bir umut olmaması.
Tünelin ucunun gitgide daha karanlık olması.
Birazcık ışık gorseydim bu şekilde negatif yorumlar yapmazdım.

Gerçek Kaptan NANDO!

Senden böylesi bir yorum, ilginc.

Yönetimin saçma tutumu ortada.Ya sahip çık ya da kov.Devre arasına kadar bir puan kaybı daha olursa kovulacak cümlesi,en söylenmeyecek cümle şu aşamada.E o zaman kovacaksın da ne olacak yani?Bir maçtaki puan kaybına göre mi hocalık belli oluyor?

Sen dursun ile tünelin ucunda ışık görüyorsan eğer söyle bizimde moralimiz düzelsin.

Son 3 senedir beni en çok üzen şey; aldığımız skorlar veya sonuçlar değil.
Hiç bir umut olmaması.
Tünelin ucunun gitgide daha karanlık olması.
Birazcık ışık gorseydim bu şekilde negatif yorumlar yapmazdım.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bende dursun beye bayılmıyorum. Ama sonuçta başımızda 1 sene daha o var. Bu sene ne yapıp ne edip şampiyon olmamız lazım. Ve bahsettiğin kadar karamsar bir tablo yok bence. Genel olarak bir karamsarlık var sende, hiç espri yaparken yada birileriyle güzel şekilde konuştuğunu görmedim.

Yönetimin saçma tutumu ortada.Ya sahip çık ya da kov.Devre arasına kadar bir puan kaybı daha olursa kovulacak cümlesi,en söylenmeyecek cümle şu aşamada.E o zaman kovacaksın da ne olacak yani?Bir maçtaki puan kaybına göre mi hocalık belli oluyor?
Hak vermedigimden öyle yazmadim, yüzde yüz katiliyorum.
Lakin senden böylesi keskin mesajlara alisik degilim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt