Igor Tudor

Öyle demeyin 5 sene sonra Juventusu çalıştıracak.

sent via GSC

hücumda ahmet çalık sol bek maicon sağ bek gibi oynuyor feghoulinin nerede oynadığı belli değil bu adamı nasıl destekleyelim biz şimdi. takımın ağzına sıçmak için elinden geleni yapıyor.

Adam kafayi rakibi durdurmaya takmis. 3lu oynat, aralarına fernandoyu da sok, al oradan oburunu de sok. Ne oldu? Dahi tudor malatyayı durdurdu, helal olsun. Hucumda ne oynariz, bu kadar kabiz adamla nasil hucum ederiz hic umrunda degil. Maryano olmayinca tek hücum planı olan 50 metreden orta açma planı da battı, mal gibi kaldık. Malatyayla oynuyoruz lan malatyayla. Tüh abv korkak ruh hastası.

Kaldığı her maç zarar. Başka da bir şey demiyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Gerçekten seni bu takıma teknik direktör yapanın da tutanın da. Şampiyon olsak da olmasak da gitmelisin sene sonunda. Lanet olsun senin gibi adama. Hayatın boyunca ezik kalacaksın.

juventus efsanesi hodjamız hakkında doğru konuşmaya davet ediyorum hepinizi.

lütfen iştirak ediniz

Trabzon maçı ya da en ama en geç IBB maçı sonrası kovulmalıydı.

Şimdi vuralım başımızı duvarlara.

Kusura bakmayın ama bu sığır ile nah şampiyon oluruz.

sent via GSC

Real madrid e kadar yolu var bizde bi gelişsin lütfen arkadaşlar eleştirmeyelim.

Östersunds maçından sonra rencide edip yollayacaktık, ama sığır yönetim bunu yapmadı.

Göndermeyin göndermeyin bı aptalı hak bunlar hak,şerwfsizler

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı bilim adamları incelemeli takımı öyle bir sistemle çıkarmış ki sahaya ne hücum yapıyoruz ne defans.

3 stoper girsin sana. Yine kovmayacaklar bu herifi ona yanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin de yönetimin de bu kulübün haysiyeti ile oynama hakkı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt