Igor Tudor

Takimin formsuz oldugu acik lakin sen bu takimi yonetemiyorsan o kulubede isin yok,anadolu takimi degil burasi ,avrupada yoksun haftada bir mac yapiyorsun son 4 deplasman 4 yenilgi,takimi hazirlamana motivasyonuna sokayim senin .

Çık hadi 1,5 puan kaybettik de allahın şizofreni!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asıl karaktersizliği kovulduktan sonra hırvatistanda orada burada yapacağı açıklamalarda belli olacak.sadece bekleyin

Bakın arkadaşlar şimdi ne sölüycem. Bak kardeşim bi takımın ligde tüm maçları kazanması mümkün değil tıam mı. Geçen sene kim şampiyon oldu de bakayım bi. Ha BJK di mi. Evet bakın çok ilginç geçen sene Beeştaş Karabük'e 2-1 kaybetmiş 20. haftada. Panik yok TUDORla devam

Bu gün de gördüğümüz gibi Anadolu maçları cepte yani.

Buna göre hesap kitap yapan arkadaşların beyni error veriyordur şimdi.

sent via GSC

55884388 defa anlattım. Akıllı insana anlatır gibi anlattım, embesile anlatır gibi anlattım anlamadılar. Kış şartları, küme düşme korkusu vs. böyle gitmeyeceği belli idi Anadolu maçlarınında.

Bence gonderilsin Tudor ile sampiyon olunmayacagi ortada

Dogru da beterin beteri var. Hamzayi gönderdikten sonra yasadiklarimiz ortada.

Riekerinki gönderdikten sonra da yasadiklarimiz ortada

Simdi Yilmaz Vural gibi tuhaf herifleri takimin basina getirirsek tipki o sezonlarda yasadiklarimizi tekrar yasayabiliriz

O yüzden önce iyi bir hoca adayi olmasi lazim

Ancak böyle aval aval izlersin zaten embesil herif.

DRQTvLnXcAEZ4hP.jpg

Kibar tabirle mal. Bunu takimin basinda tutan Dursun daha da mal. Umarim bir sonraki sefer attiklari paralar kafasina gelir Dursun serefsizinin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfürlü mesajı alıntı yapmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takimin formsuz oldugu acik lakin sen bu takimi yonetemiyorsan o kulubede isin yok,anadolu takimi degil burasi ,avrupada yoksun haftada bir mac yapiyorsun son 4 deplasman 4 yenilgi,takimi hazirlamana motivasyonuna sokayim senin .
Takim formsuz felan degil, bariz baslarindaki TD'den hosnut degiller

Geri
Üst Alt