Igor Tudor

Erman hoca geri zekalı dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinirlerim bozuldu ya başakşehir maçından sonra ne yapacağımı şaşırdım.

Yahu ne skor taraftarı arkadaş neden bahsediyorsunuz biz geçen sene bu adama kadro kurulma şansı verilmesin dedik Östersunds'a elendik olması gereken belliydi ama hadi dedik geçen senenin takımı kötü kendi aldığı oyuncular ile oynasın ee daha ne sonuç bu işte kafanızda kurduğunuz şeyleri gerçekler gibi yazmakta üstünüze yok. Net başarısız ve ezik bir adam işte ötesi berisi yok ne hali varsa görsün ben hala gitmesini istemiyorum en azından bu yönetimden öncede insanlara Tudor'u yapmaya çalıştığınız gibi kendi fikirlerinizi de satamazsınız.

Sadece Başak'a koymadı ehe.

Galatasaray'lı gibi görünen Galatasaray'lı olmayan forum üyelerine dikkat

Valla BJK maçına bu adamla gidip 5 yemek istemiyorum ben . Yemek isteyen gitsin tdor seviciler gitsin

bu maça 2 forvet başlamak icin kupon yapmak falan gerekir
yoksa hic mantıgı yok böyle bir serüvenin

Basaksehire karsi çift forvet oynatmasi zaten nasil bir gerzek sarlatan oldugunu gözler önüne sürüyor....bu cesur oyun taktigini fener maçinda neden oynatmadi da basaksehir maçini bekledi oda bir tuhaf...

Taa agustos ayinda kovulmaliydi Ostersunds maçindan sonra facia bir sezon oluyor

Oyun görüşün farklıdır, kendi kafandaki oyunu oynatmaya çalışırsın falan tamam da fark tekrar 2'ye çıktıktan 20 dakika sonra oyuncu değiştirmek nedir. Kulübede TD var zannederdim. Resmen kütükmüş.

Gönderilip terim getirilmeli
Bu maç bütün inancımı yok etti kendisine karşı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maça kadar kafamda en az 10 kere oynadım bu maçı. Hepsini de kaybettik. Sebebi de her defasında kenara bakıp bu herifi gördüğümde gardım düştü.

Şu konuyu küfür edebileceğimiz bir bölüme taşıyın. Rahatla sövelim. Yoksa patlayacam

3 sene önce benzeri bir durumda Prandrlli’yi kovup Hamza’yı getirip şampiyon olmuştuk. Çok geç olmadan aynisi yapılmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan yok bu takımda seni ve Fernandoyu düşününce mutlu oluyorum

Ama çok inatcısın ve böyle kirli bir lig için fazla temiz bir adamsın.

Kirlenme burda git bence.

Oyunu kuralına göre oynayan adam gelsin.Kurtlar sofrası burası.
Burda Fatih Terim başarılı oluyor.
kazandığın para da sana yeter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor sevici arkadaşlara sormak istiyorum. Tudorla bjk maçından beklediğiniz skor nedir. Nekadar gerçekçisiniz görelim. Bjk maçında puan alma ihtimalimiz sıfır. Hatta 3 ten az yeme ihtimalide yok. Siz puan alırız diyormusunuz tudorla. Bir takım bu kadar ezdirilmez kardeşim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt