Igor Tudor

Allahin hiyar hirvati.

Allah belani versin senin,

Sezona FT ile başlayasaydık muhtemelen bu hafta şampiyonluğu kutluyorduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün trtde izleyebilecegiz eski hocamizi

Bu hırbo salak salak açıklamar yapar şimdi TRT'de.

Çeneni kapat da bi boka yara, takım şampiyonluğa gidiyor. Sığır.

Trabzon maçından sonra yollasaydık büyük ihtimalle içeride başak ve beşiktaşa yenilsek bile şampiyon olurduk.O derece kapatılamayacak bir fark olabilirdi şuanda

Arkadaşlar, Tudor'un programa çıkma talebi kendisinden geldi. Kurum da bunu kabul etti. Bu akşam saat 21.00'de Stadyum Özel programının konuğu olacak. Ben bunun bilgisini sizinle paylaşıyorum. Beni hedef almanız garip !!!

twitter @volkankilic__

bence doğru zamanda konuşuyor. Milli ara olacak. Fatih Terim zamanında ayrıldığı zaman 2 saatlik toplantı yapmadı mı? Neden Tudor'a tepki veriliyor?

Üstelik Terim konuştuğu zaman ara falan yoktu. Bana göre o da doğruydu. Her hoca ayrıldığı dönemle ilgili konuşabilir,neden rahatsızsınız ki? Wesley de konuştu daha 2 hafta önce.

Galatasaray'ımız şampiyonluğa giderken şimdi de şer odaklarının maşalığını yapmak için Tudor mu kullanılacak? Tudor'a destek verdik başarılı olmasını istedik lakin kalibresi henüz Galatasaray seviyesinde değil. Göndermek için geç bile kaldık ve şu anda ligde yaşadığımız stres ile bunun bedelini ödüyoruz. Kötü hoca dedik lakin en kritik dönemde şer ocaklarının maşalığını yapıp abuk subuk açıklamalarda bulunursa kötü antrenörden ziyade daha ağır cümleler kullanmaya başlarız. Kötü hoca, Hırvat sığırı vs... gibi tanımlar o kullanacağımız tabirler yanında çok hafif kalır. Aman diyeyim!

Hay senin tipine.

Hırvat hıyarı.

sent via GSC

8taş galibiyeti üzerine trt ye cıkma planı vardı muhtemelen ama tutmadı, arda gibi bjk sempatizanı kendisi zaten bir mac sonunda besiktası ove ove bitirememişti. 3 yememizi normal karsılamıstı.

aysal gibi neler sacmalayacak bakalım. umarım olumlu seyler söyler de kendisini düşürmez.

Son düzenleme:
herkese 10 puan fark atmistik di mi la
ben yanlis hatirlamiyorum
bu mal hala tdmiz olsaydi su anda fb sampiyonlugunu kutluyordu

Galatasaray'ımız şampiyonluğa giderken şimdi de şer odaklarının maşalığını yapmak için Tudor mu kullanılacak? Tudor'a destek verdik başarılı olmasını istedik lakin kalibresi henüz Galatasaray seviyesinde değil. Göndermek için geç bile kaldık ve şu anda ligde yaşadığımız stres ile bunun bedelini ödüyoruz. Kötü hoca dedik lakin en kritik dönemde şer ocaklarının maşalığını yapıp abuk subuk açıklamalarda bulunursa kötü antrenörden ziyade daha ağır cümleler kullanmaya başlarız. Kötü hoca, Hırvat sığırı vs... gibi tanımlar o kullanacağımız tabirler yanında çok hafif kalır. Aman diyeyim!

ya arkadaş Terim,Sneijder falan ayrıldığı zaman konuşunca bir şey olmuyor da Tudor konuşunca mı oluyor? Onlar konuştuğu dönem eleştirdiysen amenna ama yoksa bu çifte standarta giriyor.

Bana göre doğru zamanda konuşuyor. Geçen hafta konuşsa eleştirilirdi ama şimdi zaten 2 hafta ara olacak.

Zurnalıkları olsada İmparatudorun diyeceklerini merak ediyorum,takıma sallarsa ayıp eder öyle davranacağını sanmıyorum.

tudor ile terimi kıyaslamayın şurda cinnet geçiricem yav tudor lan bu tudor

başşak şehirin bizi 5lemesinin en büyük sorumlusu bjknin 3 atmasının faili bu herif. futbol cahili fukara bir it başka bişey değil

terim senin efsanen
tudor kestanen

Futbol zircahili, takıntılı ve egomanyak bir friend.

Ciktigi saatte televizyonlari kapayalim.

tudor ile terimi kıyaslamayın şurda cinnet geçiricem yav tudor lan bu tudor

başşak şehirin bizi 5lemesinin en büyük sorumlusu bjknin 3 atmasının faili bu herif. futbol cahili fukara bir it başka bişey değil

terim senin efsanen
tudor kestanen

Terim'de fener 6 yedi,4 yedi ne yapalım yani? Terim'i kötü hoca mı yaptı bunlar? Ayrıca konu iyi hocalık,kötü hocalık değil. Adam kaç aydır konuşmamış zaten. Şu anda da 2 haftalık araya girilmiş. Neden konuşmasın ki?

Geçen hafta konuşsa ben bile derdim ki "önümüzde fener maçı varken konuşması yanlış" ama şimdi konuşabilir.

Bu takimi ben kurdum X oyuncu bok gibiydi diyecektir, o kiside gaza gelip Trabzonspor'u perisan edicektir.

Geri
Üst Alt