Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudor kalsa 2 şampiyonluk değil babayı alırdık.
tudor kalsa 2 şampiyonluk değil babayı alırdık.
Niye yau önde basıyordu yau, TT arena yau, ayak tenisi yau.
Terim milli takimda devam etse veya emekli olmus olsa tudor donemi bu kdr cabuk bitmezdi. Terimin boşta olması ve gazetecilerin tudora yuklenmesi kacınılmaz sonu getirdi.tudor kalsa 2 şampiyonluk değil babayı alırdık.
Terim milli takimda devam etse veya emekli olmus olsa tudor donemi bu kdr cabuk bitmezdi. Terimin boşta olması ve gazetecilerin tudora yuklenmesi kacınılmaz sonu getirdi.
O yuzden diyorum, terim istifa etmemeli veya gorevden alinmamali. Emekli olacaksa hay hay. Yoksa devam etsin. Gelen hocaya sabredilmesi icin tek cıkar yol bu.
Terim milli takimda devam etse veya emekli olmus olsa tudor donemi bu kdr cabuk bitmezdi. Terimin boşta olması ve gazetecilerin tudora yuklenmesi kacınılmaz sonu getirdi.
O yuzden diyorum, terim istifa etmemeli veya gorevden alinmamali. Emekli olacaksa hay hay. Yoksa devam etsin. Gelen hocaya sabredilmesi icin tek cıkar yol bu.
Hic sanmiyorum baskanin oyle bir ugrasi oldugunu. Yine hocayi temize cekip yonetime kitleme pesindesin anlasilan ustatBaşkan istifa etsin diye uğraşıyor amaee kovacak cesareti de yok.Aysal falan hiç sevmem de en azından o cesareti vardı.

Hic sanmiyorum baskanin oyle bir ugrasi oldugunu. Yine hocayi temize cekip yonetime kitleme pesindesin anlasilan ustat![]()
Yok yahu sampiyon olacagini bende dusunmuyordum, ki kendisi de takimin eksik oldugunu soylemisti sanirim.Dünyada Terim diye biri olmasa bile bu lavuk şampiyonluğu verecekti. Büyük maçların yanı sıra küçük maçlarda da zicmaya başlamıştı. En iyi ihtimal Tolga'nın Kadıköy'de kaçırdığı maça kadar dayanırdı. Hele bir de Badou satılmışken bir cacık yapamayacağı çok açıktı.
2. paragrafa katılıyorum.
Ne garip soz soylemis yaw. Cikip medya karsisinda baskanla ben mi surtustum arda transferi icin. O saygisizligindan sonra biraz kredisi olan baskan tekmeyi vurmustu ztn. Ama adam tukurdugunu yaladi ardayi aldi verdi. Bugun de istifaya zorluyor mu diyorsun.Hahahaha.Hocayı temize çektiğim yok.Öyle bir amacı olmayan adam böyle garip garip sözler söylemez.
Ne garip soz soylemis yaw. Cikip medya karsisinda baskanla ben mi surtustum arda transferi icin. O saygisizligindan sonra biraz kredisi olan baskan tekmeyi vurmustu ztn. Ama adam tukurdugunu yaladi ardayi aldi verdi. Bugun de istifaya zorluyor mu diyorsun.
Olm birakin bu komplocu zihniyeti yaw. Terim gitse oturdugu koltukta gider cengizin niye gondermeye calissin. Yok baskan terimi istifaya zorluyor, yok hakemler uzerimize oynuyor. Sen by kafada dgldin git gide batiyorsun bu saplantili dusunceye
Cengiz FT'yi sabote etmiyor bence. Beceremediginden adam alamadi. Bir de zaten hasta saglikli gorunmuyor ama birakmasi lazimdi koltugu. Koronayi bahane etmesin.
Cengiz FT'yi sabote etmiyor bence. Beceremediginden adam alamadi. Bir de zaten hasta saglikli gorunmuyor ama birakmasi lazimdi koltugu. Koronayi bahane etmesin.
Cengizin FT'yi sabote etmesi demek, silahı alıp kendi bacağına sıkması demek gibi bir şey yaw.
Terimin varlığı taraftarın sesini kesiyor işte, cengizde rahat ediyor bu sayede. var mı terimden daha üst bir seviye taraftarın gözünde? yok.
öyle bir anlatıyorlar ki inanamıyorum yaw, sanki terim başkan da mustafa cengiz terimin altında çalışıyor gibi. saygısızlık yapmasın falan diyorlar adama. terim saygısızlık yapınca peki? olsun imparator o.
İşin transferinde değilim ben.Transfer yapamazsın o sıkıntı değil.Fatih terimin gayet çıldıracağı laflar ediyor.Hemde herşeyin bok gibi olduğu bir dönemde.Şimdi bana @Melih Sönmez saplantın var diyor ama yok.Sadece durumları analiz ediyorum.Çıkıp kendi topçuna laf ediyorsun hocana ediyorsun ustte de yazdım hocana sanki köpek çağırır gibi bir laf ediyorsun.Şimdi terim kudurmuştur o lafları duyunca.
Cengizin FT'yi sabote etmesi demek, silahı alıp kendi bacağına sıkması demek gibi bir şey yaw.
Terimin varlığı taraftarın sesini kesiyor işte, cengizde rahat ediyor bu sayede. var mı terimden daha üst bir seviye taraftarın gözünde? yok.
öyle bir anlatıyorlar ki inanamıyorum yaw, sanki terim başkan da mustafa cengiz terimin altında çalışıyor gibi. saygısızlık yapmasın falan diyorlar adama. terim saygısızlık yapınca peki? olsun imparator o.
uA'dan protesto mu geldi cengiz yönetimine2 sene önce veya 1 sene önce bu dediğin tartışma bile göturmeksizin doğru olurdu.Şimdi isterse her gun terimi öven açıklamalar yapsın gidecekler zaten çunku taraftar desteğini kaybettiler.