Igor Tudor

Çok da gol yemişler ama en azından kolay kolay yenilmeyen, bolca da gol atan bir takım oluşturdu Tudor hem de takımı Di Francesco 'dan teslim aldığında Verona ligde oynadığı 3 maçı da kaybetmişdi

İgor Tudor hatta Emre Belozoğlu gibi adamlar devraldığı takımı direk değiştirebiliyorken Fatih Terim Galatasaray 'ın başında 5. sezonunu oynarken 3 sene izin istiyor işte fark burda
Eskiden hoca da öyleydi.Yaşlılığın insan doğası ve insanın huyu üzerindeki negatif etkilerini yok sayıyoruz. Hangi iş olursa olsun eski istek arzu,heves ve motivasyonun olması çok istisnai bi hal. Özellikle bu sebeple Terim ile olma ihtimali görmüyorum.Genç,hedefi olan ve enerjisi yüksek teknik adamlara geçiş yapmamız şart.

Eskiden hoca da öyleydi.Yaşlılığın insan doğası ve insanın huyu üzerindeki negatif etkilerini yok sayıyoruz. Hangi iş olursa olsun eski istek arzu,heves ve motivasyonun olması çok istisnai bi hal. Özellikle bu sebeple Terim ile olma ihtimali görmüyorum.Genç,hedefi olan ve enerjisi yüksek teknik adamlara geçiş yapmamız şart.
Karagümrük maçından sonra Ilgaz Çınar 'ın Youtube Vole kanalında yaptığı yorumları dinliyorum diyor ki "Karagümrük stoperi Burak daha maçın başında sakatlanıp dakika 20 'de oyundan çıktı kariyerinde daha önce hiç stoper oynamamış L.Biglia stopere geçti normalde Fatih Terim böyle bir durum olduğunda yedek klübesine bakar Diagne 'yi Mostafa 'yı hatta ikisini birden sahaya atar gerekirse 3-4-3 gibi bir düzene döner o açtığı 41 ortayı sonuca dönüştürür rakibi boğardı diyor" sonuna kadar haklı

Şimdi ki Fatih Terim gol yedikten sonra alıyor işte Diagne 'yi Feghouli 'yi Morutan 'ı filan bence sorun bu kadar basit. Kimse Fatih Terim 'den müthiş bir taktik deha ne bileyim olağaüstü bir kurgu beklemiyor Fatih Terim kendi kimliğinden çok çok uzaklaştı artık tüm kararlarını duygusal olarak veriyor

Karagümrük maçından sonra Ilgaz Çınar 'ın Youtube Vole kanalında yaptığı yorumları dinliyorum diyor ki "Karagümrük stoperi Burak daha maçın başında sakatlanıp dakika 20 'de oyundan çıktı kariyerinde daha önce hiç stoper oynamamış L.Biglia stopere geçti normalde Fatih Terim böyle bir durum olduğunda yedek klübesine bakar Diagne 'yi Mostafa 'yı hatta ikisini birden sahaya atar gerekirse 3-4-3 gibi bir düzene döner o açtığı 41 ortayı sonuca dönüştürür rakibi boğardı diyor" sonuna kadar haklı

Şimdi ki Fatih Terim gol yedikten sonra alıyor işte Diagne 'yi Feghouli 'yi Morutan 'ı filan bence sorun bu kadar basit. Kimse Fatih Terim 'den müthiş bir taktik deha ne bileyim olağaüstü bir kurgu beklemiyor Fatih Terim kendi kimliğinden çok çok uzaklaştı artık tüm kararlarını duygusal olarak veriyor
Kararları duygusal vermiyor malesef.. Diğer insanların dediği doğru çıkar diye ödü kopuyor ve bunu egosuna yediremediği için yaptığı yanlışta ısrar ediyor.. Yaptığı yanlış tutana kadar buna devam edecek çünkü kendisi takıntılı egoist bir ruh hastası.

Ayrıca aldırdığı oyuncuların hepsinden misliyle kar ettik.. Hepsinden bonservis kazandık neredeyse.. Sadece Feghouli ve belhanda elde patladı..
Yahu bu kadar alenen yalan söylemeyin. Onun döneminde alınmış topçuların listesinin linkini koyayım buraya.

Bir miktar Gomis'ten ve Badou'dan kar edildi. Giren uzun vadeli sözleşmelerin ise haddi hesabı yok. Sadece diyerek lafa girdiğin Feg ve Belhanda'nın sözleşmelerinin Sevr'den farkı yoktu.

4 hafta sonra yine kovulur bu cöp

Yahu bu kadar alenen yalan söylemeyin. Onun döneminde alınmış topçuların listesinin linkini koyayım buraya.

Bir miktar Gomis'ten ve Badou'dan kar edildi. Giren uzun vadeli sözleşmelerin ise haddi hesabı yok. Sadece diyerek lafa girdiğin Feg ve Belhanda'nın sözleşmelerinin Sevr'den farkı yoktu.
Adam zaten 8 tane oyuncu aldırmış takıma bunlardan; Maicon, Fernando, N'diaye ve Gomis'ten bonservis kazanmışız.. %50 oranda kulübe parayı geri kazandırmış.. Ayrıca kurduğu kadroda 2 yıl şampiyon oldu hem de terime rağmen! Yani harcadığı paranın neredeyse çoğunu geri kasaya koymuş adam aldırdığı oyuncularla..

Gizli hayranları var halen, belli ki özlemişler Başaktan falan 5 yemeyi.
Gizli bir hayranlığım yok.. Gelmesinide istemiyorum başaktan 5 yemeyide özlemedim.. Sadece takımdaki yeniçerileri takımdan gönderdiği ve takıma kendi sahamızda pozitif futbol oynattığı için saygı duyuyorum..

Ayrıca her şampiyonlar ligi maçında real madridden 6, PSG'den 5 yemektense başaktan 5 yemeyi tercih ederim.. En azından Avrupaya rezil olmuyorsun.. Kendi çöplüğünde 2 günde unutuluyor..

Adam zaten 8 tane oyuncu aldırmış takıma bunlardan; Maicon, Fernando, N'diaye ve Gomis'ten bonservis kazanmışız.. %50 oranda kulübe parayı geri kazandırmış.. Ayrıca kurduğu kadroda 2 yıl şampiyon oldu hem de terime rağmen! Yani harcadığı paranın neredeyse çoğunu geri kasaya koymuş adam aldırdığı oyuncularla..
Kar demişsin kar , kullandığım kelimenin anlamını öğren önce. Para kazanılmasına kazanılmış ama hangisinden kar etmişsin ? Cevap yok. Nasıl olsa kimse dönüp bakmayacak ne olup bittiğine bir akıllı sensin burada. Kadroların şampiyonlukları ile ilgili bişi demiş miyim , hayır. Başka yerlere çekmeye çalışma konuyu. Kar falan yok ortada. Hem de Terim'e rağmen şampiyon olmuşuz , bak sen. Tudor kalsaydı tek bir şampiyonluk bile alamazdık , 10 tane yiyecektik Beşiktaş'tan azcık şanslı olsalardı. Terim kötüyse kötüdür , dönüp bunun gibi malları veya Mancini gibi kulüp kariyeri sıçıştan ibaret olan , bütün deplasmanları da dün sövdüğünüz şekilde oynatan adamları dönüp dönüp boşuna övmeyin. Hafızamız iyi neyse ki.

Sneijder gibi ustayı gönderip Belhanda bedevisini başımıza musallat eden şahıs.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sneijder’in gönderilmesi hata değildi ki bizden gittikten sonra Nice’de yarım sezon dayandi sonra da Katar’a gitti Bülent Uygunun takımına. Sonra da g*tü göbeği saldi zaten.

Fernando Ndiaye Rodrigues Feghouli Belhanda Gomis bu kadar iyi adamlarla Beşiktaş deplasmanında tarihi fark yiyorduk Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Malatya deplasmanlarını 0 pozisyonla bitirdik Akhisar maçında rakip 10 kişi kalmasa 2-0'dan da maç dönmeyecekti bu adam o kadar iyi işler yapmadı tam tersine tarihi skorlara imza atabilirdi.

Fernando Ndiaye Rodrigues Feghouli Belhanda Gomis bu kadar iyi adamlarla Beşiktaş deplasmanında tarihi fark yiyorduk Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Malatya deplasmanlarını 0 pozisyonla bitirdik Akhisar maçında rakip 10 kişi kalmasa 2-0'dan da maç dönmeyecekti bu adam o kadar iyi işler yapmadı tam tersine tarihi skorlara imza atabilirdi.
besiktas deplasmanında muslera yumurtlamasa yeniyorduk iyi oynayan bizdik izlemediginiz maclara yorum yapmayınız. ft yi bu dönem bende savunuyorum ama o zaman bu adama saldıran tayfa hala devam etmekte

HEDEF BENDİM, TERİM POSTERLERİNİ GÖRÜNCE..."

Daha sonra yaşananları anlatan Hırvat isim, "Kimse böyle bir duruma düşmezdi, bir şeyler garipti. Hajduk'ta oynamış, sonra Juventus'ta oynamış bir oyuncu olarak, birçok krizin içinden geçtim ve çok sinirli oyuncular gördüm. Ama böyle durumlarda hiçbir zaman hedef sadece bir adam olmazdı, burada hoca hedefti. Oyuncuların adı bile geçmiyordu. Bunun hakkında düşündüm ve taraftarların arasında Terim posterlerini görünce şaşkınlığa uğradım. Tesislere de Terim posterleri yapıştırmışlardı." diye konuştu.

hainler

Geri
Üst Alt