Egemene katılıyorum, Forumda kızgın olan, aynı hataların tekrarlanması yüzünden gelen puan kayıpları sebebi ile üzgün olan taraftara karşı laf eden arkadaşlar, şu ana kadar bunun veya Takım şunları kazandı dışında bir yorumu olmayan arkadaşlar, şu maç için sizde bir yorum yapın yahu. Bu maç için, Trabzon maçı için, Fener maçı için. Madem kızgın olan taraftara bu kadar laf ediyorsunuz, size göre neler doğru idi, söyleyin yahu, söyleyin de devamlı suçladığınız taraftar neden haksız anlamaya çalışalım.
Yahu bakın bir maçta değil, üç maç ve skorları geçtim, hiç bir ilerleme, gelişme ve hatalardan ders çıkarma yok. Bu maçların dışında Gençlerbirliği ilk yarısı ve Konya maçı.
Bırakın ikide bir taraftara söylenmeyi, Forumda sadece bunun ile yetinmeyi, geçin bunları, herkesin taraftarlığı kendine buna laf etmekte benim görüşüme göre kimsenin haddine değil.
Bu yüzden, insanların taraftarlığına laf etmek yerine, size göre kızan taraftar neden haksız, bu maçlarda hangi umut veren doğruları gördünüz rica ediyorum anlatın, anlatın da olaya bir de sizin açınızdan bakmaya çalışalım.