Igor Tudor

Neymiş Galatasaray dan sonra daha büyük bir kulübe gidermiş. Kim napsın lan bu korkağı. Bizim gibi enayi bir kulübü bulamaz bir daha.

Kesin Conte nin yolundan gider boyunu posunu sevdiğim. Endamın yeter ulan korku sal rakiplere boyunla posunla Igor.

sent via GSC

Yemin ediyorum bu gereksiz herifin yerine yerin dibine soktuğum ırkçı Hamza olsa güle oynaya şampiyon yapardı bizi bu kadroyla.

sent via GSC

Hala kovulmadi mi bu ödlek futbol cahili düdük makarnası? Uykumdan kabuslarla uyandım bunun yüzünden. Yürüyerek şampiyon olacagimiz sezon piç oldu gitti.

Bu gereksiz herif yüzünden sinirden uyku girmiyor gözüme ya. Deli etti beni bugün.

sent via GSC

Hoca değiştirmek kumardan başka bir şey değil, yalnız şu var gelecek hocanın tudordan kötü olma şansı yok teknik olarak mümkün değil. Bununla başarılı olamayacığımız belli zar atmaktan zarar gelmez. Zaten bjk ömaçından sonra kalmak istesede kalamaz boşuna konuçuyoruz.
Abi yemin ediyorum küfür ederek bela okuyarak yolladığımız Hamza manyağını getirelim bu kadroyla güle oynaya şampiyon olmazsa ben de futbol hakkında zerre birşey bilmiyorum.

Bana Hamza hakkında şunu söyletti ya bu Hırvat resmen kendimden utanıyorum bunları yazdığıma. Hamza malın teki ırkçı evlatcı falan ama bence Tudor dan fersah fersah daha iyi bir hoca. Bunu bana azılı bir Hamza düşmanı olarak söyletti ya Tudor'a helal olsun gerçekten. Resmen Hamza yı bile özletti bana bu Hırvat hırbosu.

sent via GSC

Egemene katılıyorum, Forumda kızgın olan, aynı hataların tekrarlanması yüzünden gelen puan kayıpları sebebi ile üzgün olan taraftara karşı laf eden arkadaşlar, şu ana kadar bunun veya Takım şunları kazandı dışında bir yorumu olmayan arkadaşlar, şu maç için sizde bir yorum yapın yahu. Bu maç için, Trabzon maçı için, Fener maçı için. Madem kızgın olan taraftara bu kadar laf ediyorsunuz, size göre neler doğru idi, söyleyin yahu, söyleyin de devamlı suçladığınız taraftar neden haksız anlamaya çalışalım.

Yahu bakın bir maçta değil, üç maç ve skorları geçtim, hiç bir ilerleme, gelişme ve hatalardan ders çıkarma yok. Bu maçların dışında Gençlerbirliği ilk yarısı ve Konya maçı.

Bırakın ikide bir taraftara söylenmeyi, Forumda sadece bunun ile yetinmeyi, geçin bunları, herkesin taraftarlığı kendine buna laf etmekte benim görüşüme göre kimsenin haddine değil.

Bu yüzden, insanların taraftarlığına laf etmek yerine, size göre kızan taraftar neden haksız, bu maçlarda hangi umut veren doğruları gördünüz rica ediyorum anlatın, anlatın da olaya bir de sizin açınızdan bakmaya çalışalım.
Sen de biliyorsun Kenan bazıları var ki sırf argümanlar ile karşılık veremeyince hep insanların taraftarlığını sorgulayarak ve onların Galatasaraylılığını sorguya çekerek prim yapmaya çalışıyolar.

Oysa ki gayesi Galatasaray olmasa insanlar niye forumda bunca zaman geçirsin eleştirilerde bulunsun tartışsın. Bu insanlar bunlara kendimi de dahil ediyorum Galatasarayı bu kadar sevmese ve düşünmese niye bu kadar kafa yorsun. Akıl karı birşey değil ki. Resmen gerizekalılık bu, Galatasaraylı olmayan kişiler niye bu kadar zaman ayırsın kafa yorsun ve kahrolsun ki. Ancak kendi kendilerini ve kendi düşüncelerini paylaşan diğer ezik şahısları tatmin ediyorlar bu hareketleri ile.

Yazık gerçekten yazık. Besbelli olan yanlışa doğru demekte ısrar ederej Gakatasaray'a ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller aslında ama hep sonradan anlıyor insanımız maalesef. İş isten geçince.

sent via GSC

Son düzenleme:
9d944f4f43999fcf126138628a117014.jpg

Şimdi kovmanın iyi olacağını düşünmüyorum. Galatasaray’ın hocası değil elbette ama macera aramaya gerek yok diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk maçından sonra nasılsa kovulacak bi adamla bikaç hafta daha zaman kaybetmeye gerek yok. Hele ki dünkü maçta 4-1 olduktan sonra işk oyuncu değişikliği yapan adamın diplomasını rulo yapıp götüne sokmak lazım.net.sonra yırtsak olur yırtmadak da

Gece acı içinde uyudum
Sabah iğrenç bi şekilde kalktım

1 büyük maç kazanamayan
Başakşehir takımına rencide olan bir adam bu kulüpte kalamaz.
Lan real madridle mi oynuyosun başakşehir kim sana 5 atıyo, maç sonu açıklamaları ayrı rezalet burası karabük mü ulan
Eline sıfırdan kadro verdik güvendik sana başımıza 2.bilic oldun

TapaTalK

Gece acı içinde uyudum
Sabah iğrenç bi şekilde kalktım

1 büyük maç kazanamayan
Başakşehir takımına rencide olan bir adam bu kulüpte kalamaz.
Lan real madridle mi oynuyosun başakşehir kim sana 5 atıyo, maç sonu açıklamaları ayrı rezalet burası karabük mü ulan
Eline sıfırdan kadro verdik güvendik sana başımıza 2.bilic oldun

TapaTalK

alper dostum biraz abartmiyor muyuz aci icinde uyumak , igrenc kalkmak filan

Şenol bunun sayesinde ilk defa bir çok as futbolcusunu dinlendirdiği maçta çok kolay bir galibiyet alacak.
Maç sonu da tudor efendi hattrick yapan negredo'yu göklere çıkarır.
O yüzden bir saniye beklemeden kovulmalı bu adam. Yerine Hasan Şaş gelse bile razıyım.

Geri
Üst Alt