Igor Tudor

Sıkıntı yok Lens ve PSG mağlubiyetleri problematik değillerdi. İki maçı da kazanabilirlerdi şanssızlardı açıkçası.
PSG maçı 5 olurdu nereye kazanıyorlar yav. Büyük takım hocası değil ilk 10 hafta kazanır büyük maçları kaybeder dedik. Yakında kovulur. Boşuna uplamayın bu adamı, iletişim özürlü adamlar başarılı olamaz hiçbir alanda.

Basligina da yazalim;

Yakinda sutlarlar Tudor'u. Forumda bir uzuntu olacaktir tabi :)

Tudor'a sezon başında takımı vereceksin, transferleri yapacak, kondisyon yüklemesi yapacak, 5 maça çıkacak ve sonra kovup yerine kurt hoca getireceksin.

Kariyer planını bunun üstüne yapmalı.

Lyon ve monaco ile oynayacak peş peşe.

işi zor

ajaxio ya da auxer mi neyse o haric diger maclari kaybetmeleri normal. psg macinda cok iyi oynadilar ama o maci saymaya gerek yok.
lens ligin en iyi top oynayan ekibi bence, gayet iyi ve tempolu takim (haiseyi bize cok istiyorum zati) 2 taraflı macti o maca 0 yazabilirlerdi sonra frankfurt depo cl maci sanssizlikla yenildiler bence. strazburg macina da rotasyon yapti totnimi dusunerek sanirim cengiz mali bos kalelere kacirmasa erkenden kopacak macti strazburg hocası da kotu degil bu arada. pivotlari ajorq saglam adam sonradan girse de yirtiyo yani defansi

ha iyi mi oynuyolar ya ben pek begenmiyorum bi har gur aliyolar maci takimin sahaya yayilisi iyi gibi gozukse de oyuncular tam verimli oynayamiyo bence evladim genduziye cok is dusuyor mesela

Geri
Üst Alt