Igor Tudor

gerçekten bütün büyük maçları vererek şampiyon olabileceğimizi düşünen varmı birkere direk olarak rakiplerine 6 puan vermiş oluyorsun. Bunun yanına direk rakiplerimiz başakşehir ve bjk muhtemelen ligin 2.yarısında avrupada yer almayacak ve haftada tek maç yapacaklar bizim gibi, buda lige daha fazla asılmalarına sebep olacak. bjk nin max 2.tur göreceğini düşünerek konuşuyorum. Bu noktadan sonrada kim bu hedeflerde daha tecrübeli kadrolara ve hocalara sahipse o takımların şampiyonluk şansı her zaman daha fazladır. Galatasaray rakipleri üzerinde kırılma yaşatacağı müsabakalarda aldığı kötü sonuçlarda kendi takımınında direncini ve motivasyonunu düşürecektir bunu öngörmek zor değil. Şimdi ben bu noktada bu kadar da olmaz diye tahmin ediyorum bir zahmet içerde ki başak ve bjk maçlarını ligin 2.yarısında alırız herhalde bu şampiyonluk için elzem. Ki işi son haftalara taşıyabilirsek bjk maçı final gibi olacaktır.

Rakip takimlari duman edene ve kendi icmizdeki sacmalayanlari susturana kadar aktif sekilde savunacam Tudoru bu forumda. Sirf kendisine yapilan haksizliktan dolayi hep konusuna ugrayip savunacam.

Hatalar yapar ama güveniyoruz, vazgececek ve tecrübe kazanacak. Sneijderden kalan nefretimi sizlerin kendisine yaptiginiz haksizliklardan dolayi yitirdim diyebilirim.

Neden HOCA neden

Neden Tolgayi kanat oynatıyon da Feguliyi ortasaha oynatıyon
Neden iyi oynadığımız maçlardaki kadroyu büyük maçlara yansıtmıyorsun
Neden büyük maç öncesi siciyon
Neden Feguliyi kanat oynatmiyon
Neden Rodriquezi oynatmiyon

Sadece 12-13 adamı evirip çevirip şekilden şekile sokuyon
neden Erene boktan bir görev veriyon
Neden Belhanda her maç ayrı bir görevde
Neden lato

İyi giden düzenin içine sıçtın.
Maça 2 forvet cikiyon kanatta Tolga ve Ndiaye var
Puhh

Sinirimi atmak için girmiyorum kaç gündür normalde küfür metnim hazırdı..Sene başından beri diyorum,saçma sapan oyun oynatıyor. Sol kanat komple umutsuz vaka. Tolgayı orda kullanması bizim orada 2.bir hücum yapma şansımızı engelliyor. Rakipler orta sahayı ve sağ kanatı kapatınca başsız tavuk gibi koşuyorlar ordan oraya.

Başakşehir maçı komple rezalet ötesi. 4-4-2 Çıkıpta 4lünün kanat opsiyonlarını merkezdeki adamları koyan ruh hastasının tekisin. 2'li çıkacağımızı anlayınca yenileceğimizi kendi Twitter hesabımda yazdım ve yanılmadım. 1 gün öncesinden bütün muhabirler 2 forvet çıkacağımızı sölüyordu daha sonra ertesi gün yani maç günü Emre ve Mahmutun durumu netleşti ve sen bu duruma göre plan değiştirmek yerine aynı şekilde çıktın yine maça ? Net kabiliyetsizsin kadro sana 5 gömlek üstün. Defol git bir an önce

Neden HOCA neden

Neden Tolgayi kanat oynatıyon da Feguliyi ortasaha oynatıyon
Neden iyi oynadığımız maçlardaki kadroyu büyük maçlara yansıtmıyorsun
Neden büyük maç öncesi siciyon
Neden Feguliyi kanat oynatmiyon
Neden Rodriquezi oynatmiyon

Sadece 12-13 adamı evirip çevirip şekilden şekile sokuyon
neden Erene boktan bir görev veriyon
Neden Belhanda her maç ayrı bir görevde
Neden lato

İyi giden düzenin içine sıçtın.
Maça 2 forvet cikiyon kanatta Tolga ve Ndiaye var
Puhh

Noldu lan size Manciniler mustehak falan diyordun,cark etmissin sen de.

Şurası çok net bu taraftar profili ve genel kurul yapısıyla biz hem ekonomik hem sportif başarıyı zor yakalarız.boyle giderse birgün feneri geçtim bjkde bizi geçer...

Bu tudorun yetersizliğinin kanıtı yeni değilki.ulan bu takım ilk Avrupa maçında elendi. Adam her geçen zaman her geçen maç yaptığı konuşmalarla,baş bas bağırıyor ben yetersizim diye.
Ama bu taraftara dursun gibi başkan tudor gibi hoca çok bile.

Evet bjkyi yenersek tudor yeterli olacak yenilirsek yetersiz olacak gönderilecek bu mudur.Koskoca Galatasaray'da böylemi karar alınır.capsizlar sürüsü...

729e92beb702657a8184c411059ad7e1.jpg

Sadece bizde değil tüm takımlarda ayni sorunu yaşamış, cidden büyük maçlara karşı alerjisi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi iyisiniz isteğiniz oluyor

[FONT=&quot]Şansal Büyüka : “Bugün Galatasaray’ın en tepesinden en altına kadar yetkili kim varsa konuştum. Tudor’un Galatasaray’da artık işi bitmiş gibi. Bunu satır aralarından çok net hissedebiliyorsunuz.”[/FONT]

Icinde adın gecen reklamdaki adam bile "Hala gitmedi mi bu herif" der gibi bakiyor.Geregini yap dus yakamizdan.

RORZ9G.png

Umarım doğru bir haberdir. Bu kadar kaliteli bir takımında başında böyle ucuz bir hocanın olması en başından beri hataydı.

Karabük çok zor günler geçiriyor. Bence hoca bizim affımıza sığınarak ben bu işi beceremiyorum deyip onun yardımına ihtiyaç duyulan Karabükspor'a dönmeli ve vefa borcunu ödemeli.

Yapabilirsin Igor.

sent via GSC

Şu Teknik Direktörler ile ilgili Anketin sonuçlarına baktım da, özellikle Fatih Terim için verilen oylar dikkatimi çekti. Tudora olduğu söylenen güveni orada göremedim doğrusu.

Geri
Üst Alt