Igor Tudor

Zurnacida olabilir sürene göre

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Tudor konusunda bende bıraktığın izlenimden hareketle kazansa bile gözünün üstünde kaç var diye bile yiyebilirsin adamı :)

Yok dis görünüsü ile ilgilenmiyorum ben. O konu Adem'in ilgi odagi.

Elimizdeki kadro ile zorluk derecesi yüksek maclarda bu kadar sivayan adamin zerre kredisi olmaz bende zaten bu maci da rezil ve ezik oynarsak tamamen silerim son sansi bu mac benim gözüm de. Bana göre Besiktas, Fener, IBB ve Trabzon dan olusan dörtlü pakette Trabzon dan sonra en kolay mac Besiktas maci olabilir. Bize karsi iyi degiller, gecen sezon o dandik halimizle bile bunlara ezilmedik kendilerine göre "Barcelona" olmalarina ragmen.

Kim ne derse desin Fener derbilerde kötü oynasa da istedigini elde ediyor büyük ölcü de, IBB macinda Avci bizimkini maymuna cevirdi hem de elindeki en degerli ikinci oyuncu Emre den yoksun yepyeni bir orta saha ile. Trabzon maci hakkinda konusmak dahi istemiyorum tamamen hocanin rezilligi.

Besiktas cok kirilgan bir takim, iyi savunma yapan takimlara karsi kilidi acamiyorlar yan toplar disinda pek bir tehlike yaratamiyorlar normal oyun akisinda cok plansiz hareket ediyorlar. Bunlara erken gol atsak cözülürler, cok kirilganlar.

DP48BDxX0AIUkv7

Arkandayiz reis

Şenorun İstanbul takımlarına karşı(Gs-Fb-Başak) son 8 maçta 1 galibiyeti var Tudor büyük maç kazanamıyor len diyoruz ama bunun herşey olmadığının kanıtı Beşiktaş

Şenorun İstanbul takımlarına karşı(Gs-Fb-Başak) son 8 maçta 1 galibiyeti var Tudor büyük maç kazanamıyor len diyoruz ama bunun herşey olmadığının kanıtı Beşiktaş
Şenol en azından berabere kalıyor.
Bizim işe yaramaz ise berabere kalayım diye saçma sapan kadro ile çıkıp fark yiyip geri dönüyor

Gerçek Kaptan NANDO!

Ne olursa olsun derbi maçları şampiyonluk ne ile sonuçlanırsa sonuçlansın bence önümüzdeki sezona Tudor ile girmemek lazım.

Adam akıllı büyük takıma yakışır bir hoca ile yola devam etmek en iyisi

Haydi diyelim şampiyon olduk Tudor ile UCL 'ye gidersek ne olur biliyor musunuz ? bjk-fb-ts 'den maç alamayan bu takım veya gidip bşk'den 5 yiyip dönen bu takım UCL 'de çok çok sıkıntılar çeker.

Hoş böyle büyük maçları kazanamayarak gidersek ne şampiyonluğu görebiliriz ne UCL 'yi ...

Cl de kura sansın da olmali başarılı olman için
Heryil katılmak onemli olan
6 yedi diye terimi gonderdik
Şimdi yakışacak hocamı

Arkadaş her sıkıştığımızda Yetiş ya Terim diyorsunuz! Bırakın adam kalsın Galatasaray'ın başında sezon sonuna kadar. Kovacaktın madem o zaman östersund maçından sonra yapacaktın bunu şimdi kovmanın bir mantığı yok. Hamzaoğlu sonradan gelip insanüstü başarılı oldu diye her sezon ortası müdahale başarılı olacak diyemeyiz genelde ters etki yapıyor istatistiklere bakarsak GS için. Ha ben başkan olsam sezon sonu geldiğinde şampiyon dahi olsa şutlarım igor tudoru o ayrı mesele, bence igordan hiçbir zaman terim veya derwall etkisi çıkmayacak lucescu etkisi bile yaratamaz bu potansiyeli ben görmedim.

ama şöyle bir nokta var ki taraftardan ziyade yönetim bu sezonu mutlak şampiyonluk hedefiyle görüyor çünkü aksi durumda dursun özbek yönetimi son bulabilir. enazından nisana kadar bu takım lider olmak zorunda olamazsa özbek çetesi igorun ipini çeker. İgoru bekleyen tehlike taraftardan ziyade dursun özbek yönetimi kendisi açısından.

Yani taraftar! diyorki boğarak çok koşarak Galatasaray başarılı olamaz mı diyor
Apdullah avcı falan deniliyordu
Ona kaç hafta sabredilirdi
Geçen sezon verdiği şampiyonluğu bizde verseydi arkasında durulurmuydu

Sahada korkak ve silik bir görüntü vermek yerine büyük takım gibi oynayalım en azından oynamaya çalışalım kaybedelim sıkıntı değil. Sıkıntı büyük maç kaybetme veya kazanamama sıkıntısı değil, bu tür maçlarda büyük bir takım gibi oynamamak veya oynamaya korkmaktır. Tudor bunu aşamadığı sürece kalıcı olabilmesi pek mümkün değil. Dilerim ki bjk maçı ile beraber bu sıkıntıyı aşar ve güven tazeler.

İmkanım olsa bugün gönderirim yarın maça yılmaz vuralla bile cıkmaya razıyım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt