Igor Tudor

kemal.webp

havuç dilimim gelmedi daha Kenan Ünal

mustafa1.webp

formamı ne zaman göndercen Mustafa Yavuz

Ekran Alıntısı.webp nickini değiştirerek kurtaramazsın DAYIIII O FORMA GELECEK Mustafa Yavuz

Son düzenleme:
Onun Yücel damlar birazdan, biri de ana avrat girip ban yer. Coming soon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kenan kafa açacagına adamın tatlısını yolla.

Başakşehir maçında yönetim direndi de bu maçtan sonra artık kesin kovarlar gibi.Bugün itibarıyla bittiğini düşünüyorum Galatasaray kariyerinin fiili olarak.

Gecen hafta geri zekalı dediğim için uyarı aldım..

Bu Tudor ileri zekalı yaaa.. İleriii..

Tudorcular gelsin..

bu sefer ilk 11 iyiydi ama taktiksel anlamda siçti

gol yiyene kadar ceza sahamizda 10 kişi ile bekleyip bekleyip duruyorduk 5-10 dk iyi futbol oynadiktan dişinda

gol yedikten sonra daha iyi top oynamaya başladik fakat yeterli degildi.

fatih hoca yahut başka iyi hoca boşta ise hemen yarin başlasin

bu adam büyük maçlarda takimi siçip batirmasindan biktik artik

11in nesi iyiydi? Haftalardır oynamayan, kupada leş oynayan Feghouli ilk 11 başladı. Linnes yerine Denayer tercihi çok batmadı ama bence mantıklı değil.

geçen hafta yaptığın artistliği yine yapsana basın toplantısında

O kadar destekledim seni senide yedi bu dursun
Ikıncı yarı oynanan oyun kabul edilemez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11in nesi iyiydi? Haftalardır oynamayan, kupada leş oynayan Feghouli ilk 11 başladı. Linnes yerine Denayer tercihi çok batmadı ama bence mantıklı değil.

feghouli ile bir kaç kere pozisyona girdik

ilk yarida az kalsin atiyordu

denaijeri de hiç sevmesem bekte iyi oynadi, minimum hata yapti o mevkide

Acik konusuyum, Tudor'un gelmesini isteyen, yaptigi temizligi ve transferleri dogru bulan biri olarak soyleyecegim su ki:

4 buyuk mac oynadik, evde fener ile 0 0 kaldik, trabzona deplasmanda yenildik, basaksehirden 5 yedik, bugun de bjkden 3

Eger Tudor'u kovacaksan bugun kovacaksin, yarin kovacaksin, haftaya degil, 1 ay sonra degil, ligin ikinci yarisinda degil, simdi simdi, ya simdi kovarlar ya da sezon sonuna kadar devam ederler.

Sampiyon oluruz olmayiz, onu gorecegiz, ama buyuk mac kazanamayip sampiyon olursak o sampiyonluk benim umrumda bile olmaz.

Sene sonu şampiyonluk gelir ise büyük maçların kaybedilmesi önemsiz bir anekdot olarak kalır deniyor Tudoru savunma argümanları içinde.

Doğrudur, bu maçları kazanmadan da Şampiyonluk matematiksel olarak mümkün, ancak bir türlü anlaşılmayan bir durum var.

Sen bu sezon iyi bir başlangıç yapamamış, Beşiktaş özelinde yine kötü giden bir Takıma karşı bu şekil de kaybeder isen, rakibini ayağa kaldırmış olursun. Şu maçı iyi oynayıp 1-0 kaybetsen rakibin bu şekil de ayağa kalkamaz.

Bu haftayı yine belki Lider tamamlayacağız ama şu an Kadro olarak en güçlü rakibi, kötü giden bir rakibi böylesi bir oyun sonrası, üstüne bu skor ile kaybederek ayağa kaldırdık.

Şu an Puan farkının pek bir önemi yok doğrusu, Psikolojik olarak işimizi zorlaştırdık. Bunun dışında sadece böylesi maçlar değil, sezonun ikinci yarısında kolay görünen ama rakiplerin durumu sebebi ile, mesela düşme korkusu, böylesi maçlar bile bu Adam ile zor geçebilir.

gol yiyene kadar 10 kisi ile ceza sahasinda beklemek galatasarayin oyun felsefesi degildir, olmamalidir

Gene iyi puan topladık bu malla yarıştan kopmamamız bile avantaj yeni gelecek teknik direktör için.

Tudorlu Galatasaray; Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarından alınabilecek 24 puandan, sadece 1 puan alabildi.

Vay be.

Geri
Üst Alt