Igor Tudor

prandellinin oynatamadigi takimi hamza oynatti, ayrica su an show yapan valenciayi bile oynatamadi ve de tudorun elestirildigi cogu seyi de yapan biriydi (yani cop)
bu cvbindan prandelliye zamaninda tav oldugunu anlayip seni de bahsettigin futbol yorumlari dikkate alinmamasi gerekenler grubuna ekleyelim mi h.t.?
Kardes su atletik orta sahayi prandellinin eline ver gumus gibi parlatmazsa neyim...

Saçmalamayın yahu ne alakası var. Herkesin beğendiği istediği hoca olabilir. Şimdi Terim moda. Gelse ve başarılı olamasa ne olacak?
Istedigi hoca boka sarinca forumdan kaybolanlar mi desek yoksa baska bir alt accountuna gecenlermi desek

Koskoca forumda hakli cikan 2 3 kisi var bunlarin 1i herkesin negatif dedifi ahmed arif kesendir.

Hakli cikan herkesi fenerli ilan eden forumdakiler yorum yapmaktan korkuyor, onlarda biliyor 1sey deseler herkes agzina edecek.

Derbide galibiyet alamıyoruz diye yazıyorlar haberlerde. Berabere bile kalamıyoruz, ne galibiyeti.
Ha bir de bunun için gol atmamız gerekiyor zaten, o da yok.

ewt tudor dedik diye kendine vaziyet cikaranlar meydana ciktigina gore durumu izah edelim

tudor ne zaman geldi? gecen sene takimin basinda emaneten duran iyi kalpli ama yetersiz abi once tudorun takimina sonra kupada avcinin takimina sonra sahamizda SERGENin takimina yenilince (3 mac ust uste maglubiyet) gonderilmek durumunda kaldigindan yerine biri gelmesi gerekmekte idi

simdi bugune gelelim, tudorun yerine kim gelsin anketine bakacak olursak (https://www.gscimbom.com/forum/f119-anket-forumu/poll-668-tudorun-gelmeli.html) listede ancelotti blanc gibi tudoru 10 kere cebinden cikaracak adamlar varken bile forumun %83u terim diyor. bu ne demek? forum da artik bu kulupten bir yol olmayacagini kaniksamis durumda.

anket sonucu bu gunlerde yapilmasina ragmen gecen sene de durum farksizdi. tek fark terim hala milli takimdaydi ve bosta degildi. terim o zaman bos olsa tudor degil terim denecekti, olay bundan ibaret. kendinize pay cikarip burada show yapmayin

Istedigi hoca boka sarinca forumdan kaybolanlar mi desek yoksa baska bir alt accountuna gecenlermi desek

Koskoca forumda hakli cikan 2 3 kisi var bunlarin 1i herkesin negatif dedifi ahmed arif kesendir.

Galatasaray gibi hasbelkader yonetilen bir kulupte herseyi elestiren kisi %75 isabetli yorumlar yapar zaten
cok onemli bir basari degil
ahmet renktasimizi severim ama kendisi de bielsayi ve yaptigi transferlerin hepsini isterim gibi bir laf etmisti. lillein durumu ortada
bu arada accoutlari sayamadigin icin cumleyi yazarsan sevinirim

Galatasaray gibi hasbelkader yonetilen bir kulupte herseyi elestiren kisi %75 isabetli yorumlar yapar zaten
cok onemli bir basari degil
ahmet renktasimizi severim ama kendisi de bielsayi ve yaptigi transferlerin hepsini isterim gibi bir laf etmisti. lillein durumu ortada
bu arada accoutlari sayamadigin icin cumleyi yazarsan sevinirim
Ben hala dediğimin arkasındayım.

Bielsea'yi isteme sebebim başta başkan olmak üzere kimseye biat etmeden kendi futbolunu oynatmaya çalışması ve sürekli savaşan bir takım istemesi.

Lille'de yaşadığı sıkıntı ise; yeni nesil genç oyuncuların bu tarz astigim astık diyen hocaları begenmemeleri.
Yoksa aldırdığı oyuncuların çoğu yetenekli ve gelecek vaad ediyor.
Bielsa'ya vereceğin oyuncular sabit maaş yerine performans odaklı bir sözleşme imzalamış olsalar eğer hepsini köpek gibi oynatır.
Şu an futbol dünyasında bielsa'nin karşılık veremeyeceği bir hoca veya taktik yoktur bana göre.
Neyse olan oldu önümüze bakıp sağlam bir alman hoca bulmalıyız.

Gerçek Kaptan NANDO!

Herkes yanılabilir yav bu kadar abartmayın. Bende Denayer konusunda feci sıçmıştım, sonuçta herkes geleceği göremiyor. Bana göre olmadığını göre göre desteklemeye devam edenlerde suç. Onur mesela, fb’den 10 yesek adam savunmaya devam edecek. Sınırsız bir sevgi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence 10 dakika bile beklenmemeli artık,kapı önüne koyulmalı

Halen daha bu takımın başında TD olarak gözükmesi büyük skandal. Bence kaza oldu, bitti gitti deyip sayın Tudor’un arkasındayız açıklaması yakındır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olay yanılmak falan değil, umut etmek. Yoksa aşağı yukarı herkes görüyordu Tudor'dan bir b.k olmayacağını ama insan umut ediyor işte.

Diğer konuya geleyim, yeni hocanın Tudor'dan kötü olma ihtimali yok. Şöyle açayım; milyonlarca euroluk yeni ve uzun süreli kontratlar yapıldı, kadro yenilendi. Bizim için şampiyonluk harici her sonuç kötü. Bu takımın bu sezon mutlaka şampiyon olması gerekiyor ve Tudor ile devam edilmesi halinde ligi nerede bitireceğimiz bana göre belli, en iyi ihtimalle 3. oluruz.

Allah korusun Tudor ile devam edilirse iyice g.tü başı dağıtacağız, takım içi sıkıntılar baş göstermeye başlayacak, puan kayıpları sıklaşacak; puan kayıpları sıklaştıkça takım içi problemler artacak ve geçen senelerdeki gibi kısır döngüye gireceğiz. Tudor ile yolun sonu bu, dolayısıyla Terim gelmese bile Tudor'un mutlak suretle vakit kaybetmeden kovulması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca son 5-6 yıldaki örnekler üzerinden hoca değiştirmenin olumsuz sonuç vereceğini söylemek tamamen yersiz. Çünkü o dönem ile bu dönemin uzaktan yakından alakası yok.

Son düzenleme:
Daha kotusu olma imkani yok diye diye sirayla terim mancini prandelli hamza riekerink tudor’u getirdik kusura bakmayin ama hep daha kotusunu getirebilmeyi basarmisiz.

Gönderilmez, şu an hiç ihtimal vermiyorum. Bence önünüzdeki iki üç haftaya bakar iş.

Geri
Üst Alt