Igor Tudor

ben bu adamı tekrar görmek istiyorum yalan yok. ft giderse gelmesi gereken ilk isim tudordur bu adamın zamanında fişek gibi takımdık

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Takımı, 4 haftada 3 puan toplayabilmiştir. Sevenlerini piste alalım yine ayda yılda bir galibiyet alınca ah şöyle kaçırdık vah şöyle kaçırdık yazıları okumaktan yılmış biri olarak ki doğru da olabilir ama bu mevcut tablo hakkında ne derler merak ettim.

son mağlubiyet bardağı taşırmıştır

istifa da bir hizmettir

udinesenin şanlı tarihi bunları haketmiyor

Malatya Başak vs taşak geçiyordu sahada 5-5-5 diye.Emeği geçmiştir ama kimseyi yemeyin izledik maçları.

Takımı, 4 haftada 3 puan toplayabilmiştir. Sevenlerini piste alalım yine ayda yılda bir galibiyet alınca ah şöyle kaçırdık vah şöyle kaçırdık yazıları okumaktan yılmış biri olarak ki doğru da olabilir ama bu mevcut tablo hakkında ne derler merak ettim.
@Recep Yıldırım

erken oten horozu keserler diyelim herif 2 senedir dusecek diye heves edenere zurnayi sunmustu zira

Üstadı ve ilk 8 hafta oynattığı, her taraftarın ağzının suyunun akarak izlediği oyunu analım.
Şampiyon kadroyu kurduğunu unutmadan en azından evimizde karakterli top oynattığı için de teşekkür edelim.

Udinese’de başarılar🤜🤛

Yarın olası bir mağlubiyetten sonra kovulup, takımımızı tekrar şereflendirebilir.

Şu herifin başlığını hort yapmayın yav.Tamam terim gitsin de tudor mu gelsin ?

Önemli maçlarda olan kadro değiştirme fantezisi kendisini yaktı. Şu kadronun bana göre 1-2 tık altına çok güzel futbol oynatmıştı.

Önemli maçlarda olan kadro değiştirme fantezisi kendisini yaktı. Şu kadronun bana göre 1-2 tık altına çok güzel futbol oynatmıştı.
Çünkü bir hayali vardi, sorun şuydu ki hayali sürdürülebilir değildi, yeni bir yol aradı o yol ise uçuruma götürdü kendini. Terim figürü olmasa yine hayatta kalırdı bir dönem ama çok silindi büyük maçlarda, muhtemelen o algıyı ve şablonu yıkması zor olurdu.

Geri
Üst Alt