Igor Tudor

Adam olsa o parayı bağışlar biryerlere ama artık anca kondisyoner olarak çalışacağını bildiğinden son alabilecek yüksek rakamdan vazgeçmez.

Ndiaye gibi tek vasfı maç içinde taraftara el kaldırıp hareketlendirmek olan adamı 6 ayda fiyatını 2 katına çıkarıp EPL'ye satan, Tolga Ciğerci'den, Depay çıkaran, Sneijder denilen şişmanı dehleyen, Fernando'dan max. verim alan büyük taktisyen..

Seni çok özledim hocam..

Fatih Terim'in futbol direktörü olduğu takımın teknik direktörü olsa taş gibi takım oluruz..

Kıymetini bilemediğimiz adam diyemem çünkü Östersund faciası bu adamın döneminde yaşandı.

Tudorcu degilim fakat maci 5-1 kaybeden Tudor olsaydi suan spor muhabirleri ve haber medyasi Tudoru yerden yere vuruyordu acimasizca elestiriyordu

Takımın başında bir sene daha kalsaydı Muslera denilen futbolcu müsveddesini anında göndermişti..

Sneijder'den sonraki ikinci yardımını yapmaya fırsat vermediler..

Bu adama rahat batmıştı. Saat gibi işleyen taktiği ve kadroyu "Rakipler bizi çözecek" diyerek bozmuştu. Onun için sonun başlangıcı bu oldu.

Sana cok agir hakaretler ettim. Kufrettim. Ama hak etmiştin durust olalim. Yine de basimizdaki herifin tiksindirici futbolunu degil de senin takimini izlemek isterdim.

1629280983760.webp

1629281028317.webp

sen bu hikayenin ömerisin

gün gelip ezel olup eyşana(muslera) da cengize(terim) de aliye(medya) hesap sokacaksın uzun adam

4-5 haftays yeniden tekmeyi yer cöp tenekesi

Geri
Üst Alt