Igor Tudor

biraz bakındım genelde sampaoliden önde görmüşler tudorun oynattığı futbolu

aslinda su anda da pek bi sey yok ama sampaoli adli caillou mal mal diziyodu takimi her yeri ucluyolardi ortadaki adam tek basina konya ovasini kontrol ediyodu kenarlar tac cizgisinde falan kenarda zipliyodu kel😂

Maçı izledin mi bilmem ama ben böyle bi baskıyı en son bizim 8 haftalık performda görmüştüm. Dep dua etsin şanslılardı

2 çeşit yükleme var temel olarak;

1-Küçük takım yüklemesi-İlk haftalar uçar gittikçe düşer takım.
2-Büyük takım yüklemesi-Haftalar ilerledikçe performans artar.

Bence bu adam küçük takım hocası.

bi de futbolun ustadi yuklemesi var
oyle bi yukler ki 4 sene ekmek yerler ordan

içerde yendiğimiz marsilya hakkaten boktandı yani hem kötü hemde disiplinsiz bi takımdı. fakat tudor hususunda aradan 5 yıl geçtiğini hesaba katalım, bizde formasyonla habire oynamağa, topçularla çatışmağa meyilli bir profil çizmekteydi. aradan geçen süre ve çalıştırdığı 3-4 takımda bunları törpülemiştir muhak. bizde başak maçına gomis-erenle çıkmasını unutamıom. başak uefada hofenheimle oynamıştı bizden önce ve onların dizilişini birebir uygulamağa kalkıp takımı poşete sokmuştu. sanmıorum ki artık böyle amatörlükler yapsın.

Valla bence alakası yok, bizde yerliler yedi adamı resmen

Veronada bile baskılı oyun oynuyordu. İç sahada rakipleri boğuyordu

içerde yendiğimiz marsilya hakkaten boktandı yani hem kötü hemde disiplinsiz bi takımdı. fakat tudor hususunda aradan 5 yıl geçtiğini hesaba katalım, bizde formasyonla habire oynamağa, topçularla çatışmağa meyilli bir profil çizmekteydi. aradan geçen süre ve çalıştırdığı 3-4 takımda bunları törpülemiştir muhak. bizde başak maçına gomis-erenle çıkmasını unutamıom. başak uefada hofenheimle oynamıştı bizden önce ve onların dizilişini birebir uygulamağa kalkıp takımı poşete sokmuştu. sanmıorum ki artık böyle amatörlükler yapsın.

ya renktaş dediğin hatalar olabilir

terim gibi bir hoca 2012 başında eboueden sol kanar sabriden iç filan denedi

2008de nihat tek forvet denedi çoğu maçta tutmadı semih girdikçe oyunumuz açılmıştı

demem o ki 1-2 maçta yaptığı şeyler hata da olsa olağandı

Valla bence alakası yok, bizde yerliler yedi adamı resmen

Veronada bile baskılı oyun oynuyordu. İç sahada rakipleri boğuyordu

Vallaha kaç yıl oldu adamı takip etmedim ama insan ilişkileri hala kötü gibi ve aşırı yüklemeleri bir yerde sakatlık veya oyuncu problemleri ile başını yer bence.Belkide ben yanılırım zaman göstericek.

1661984086001.webp

Vallaha kaç yıl oldu adamı takip etmedim ama insan ilişkileri hala kötü gibi ve aşırı yüklemeleri bir yerde sakatlık veya oyuncu problemleri ile başını yer bence.Belkide ben yanılırım zaman göstericek.
Sezon başı pembe gtlü marsilya topçuları hocayı yemeye çalıştı tudor 3x güçlü çıktı, şu anda taraftar da arkasında, istediği topçular da alındı. Bu sene clye rahat gider

Geri
Üst Alt