Igor Tudor

Takimiyla birlikte sahaya mudahale etmekten cekinmeyen hoca gibi hocalikta bugun

Screenshot_20220903_213226.webp

Hocaaaaam, umarım Galatasarayın başında tekrar görürüz seni..

Ulan ilk sayfalari okuyorum. Kanim dondu resmen. Hepiniz oradaymissiniz be

bi düsünsenize, bide tudor teknik direktör olsaydi neler basarabilirdi...

hep bu ivmede gitmeyecektir ama marsilya macerasının sonu olumlu biterse kendini plye atabilir. ikili ilişkilerdeki problemlerini çözmeli.

Bizdeki zamanlarını hatırlıyorum da, resmen skandal idi. O zamanlar ile şimdiki arasında dağlar kadar fark vardır. Teknik adamlık işinin büyük bir kısmı da tecrübeye dayanır. Bizi çalıştırdığı zamanlarda top toplayıcı yapmazdım. Adamın maçın gidişatına uygun doğaçlaması/aksiyonu yoktu. Maçın başında kurduğu planı tuttu tuttu, yoksa dumura uğruyordu. Her ne kadar kafasındaki anlayış farklı görünse de, ona uygun ortamımızda o zaman çok yok gibi bir şeydi. Yani biz onun ihtiyacı olabileceği bir kulüp değildik. Win-Win olayı.

Valla bu boldladığım yerler hafif Okan'da da gibi, inşallah yanıltır artık neyse.

Not: Bu sene hiç Marsilya maçı izlemedim.

Terimin ekibi tudorun ayağını kaydırdı gelmek için manipülasyonları basını unutmayın. şimdi fırsat bulurlarsa okan için de yapacaklar hatta fırsat bulmamalarına rağmen yapıyorlar medyada.
Oda etkilidir de bence asıl problem derbi maclwrindaki pasifligiydi

Geri
Üst Alt