Igor Tudor

Terimin ekibi tudorun ayağını kaydırdı gelmek için manipülasyonları basını unutmayın. şimdi fırsat bulurlarsa okan için de yapacaklar hatta fırsat bulmamalarına rağmen yapıyorlar medyada.
yaw sanki okan hoca top oynatıyor
fatih terim gelmesin bundan sonra zaten takımın başına
THOMAS TUCHEL hocamız gelsin

Clauss u alamazdik ama hadi aldik diyelim bizim tavernierimiz olurdu. Iyi topcu. Sol beke aldigi tavares de iyi. Defans ve os iyi ama hucum hattini eksik birakmis tudor. Zamanla sikinti yasayabilir

juvenin başına geçip potter hocamın chelseasi ile rakip olacağı günü 4 gözle bekliyorum

turnusol kağıdı hocam

galiba bugün de 30 dakika olmadan oyuncu değiştirmiş

gel gör ki muhtemelen marsilyalılardan çok twitterda türk haterları durumu eleştirmiş

adamın tek suçu türkiyede son 5 6 yılın en izlenir keyifli futbolunu oynatmak
Neyini elestirmisler ki hem cok kotu oynuyordu hem de sarisi vardi. Tudor da aciklama yapmis 2.saridan atilmasindan cekindim o yuzden cikardim diye

Stoper istatistigine bak :d

Bizdeyken hatirlayin, fener macinda her zamanki oyunu oynamamisti cunku yenilirse %99 kovulacagini biliyordu. O baskıyı iliklerine kadar hissetti.

Bu konuyu uplamayin. Her gördüğümde bir hüzün çöküyor. Okan hocanın canı gönülden başarılı olmasını istiyorum, Tudor hocaminda bir gün bu takıma tekrar gelene kadar, Okan hocam forever.

Geri
Üst Alt