Igor Tudor

Latoviçini tolganı münasip yerine sok,kanatsız futbola düşman,futbola düşman şerefsiz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle kadroyu bunun gibi futbol cahiliine emanet edenletin abv,savunanların da abv,kreş Galatasaray kreş sanki

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük taktik ustası kanatsız futbolla gol tabii tabii

Şimdi oyuna müdahale edip iyice sıcaçak iyi izleyin.

Nasil olsa kovmazlar bunu.
Şimdiden yazalım;

Fener------------1point
Trabzon--------0 point
Basaksehir---0 point
Beşiktaş-------0 point
Fener------------0 point
Trabzon--------1 point
Başakşehir---0 point
Beşiktaş--------0 point

Total; 2 point.

Mükemmel.

Alnitak Alnilam Mintaka

fener maçından sonra kovulması gerekirken kovulmadı, ts maçından sonra dövülerek yollanması gerekirken yollanmadı, bu maçtan sonra soyunma odasına kilitlenip orada bırakılmalı. Eğer bugün de faaliyete geçilmezse bjk maçından sonra çok geç olacak. 6 hafta önce yazdık bu heriften bir halt olmayacağını. Millet hala diloluk peşinde.

kaç defa acilen kovulmalı dedik ?
burada bunu rahatça söyleyebilenler futboldan anlayan insanlardır
diğerlerinin ne olduğunu söylemeye lüzum yok

Boş yapma challange vakti geldi galiba.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah belanı versin senin hakem zaten dogruyo bi de bu manyakla ugrasıyoruz

Bu maç orta sahayı tutarsak farklı kazanabiliriz ama sorun burada denediğini bundan sonra her maç deneyecek ve haftaya muhtemelen patlayacak, patlamasa bile saçma salak kadro oynamalarına devam edecek.

Demiştim Gençler maçından önce, biliyorum çünkü bu malı tanıyorum, çıkaracağı kadronun Başakşehir karşısında ne bok yiyeceğini biliyorum. Bu maldan hoca falan olmaz, olmayacak... OLMAYACAK.

Gün sizin gününüz buyrun ben demiştim diyin zira bundan zevk alanlar var

Hakemin maçı verdiği bu kadar konuşulmaz.Uydurma bir faul,2.gol hem ofsayt onun öncesinde yapılan faul diyecek bir şey yok

Halen daha savunuyorsunuz yav, akıl alır gibi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derhal kovulmali.

Kanatsiz takimin, 2 calim atamayan forvetin pozisyon uretecegini zannedecek kadar futboldan uzak.

Tolgayi goren oldumu?

Geri
Üst Alt