Igor Tudor

Allah seninde Tolga'nında belasını versin. Keşke o 4-5 golü atmaz olaydı rezilleri oynayaydı da şu adamı sol önde oynatmaktan vazgeçseydin. Lig boyunca oynadığımız bütün maçlarda sol kanatan geliştirdiğimiz atak sayısı neredeyse sıfır ve bunu görmeyip 4-5 gol attı diye hala Tolga'yı oynatıyor orada..Bize yapacağı hamlelerle hakemleri bile yenecek adam lazım..Defol git Allahın belası herif.

Allah seni bildiği gibi yapsın gerizekalı aptal herif. Kanatsız oynayamıyor işte takım görmüyormusun. Bu herif böyle aptallıklar yaptığı sürece Beşiktaş abartmıyorum 4ler bizi.

Gün sizin gününüz buyrun ben demiştim diyin zira bundan zevk alanlar var

Hakemin maçı verdiği bu kadar konuşulmaz.Uydurma bir faul,2.gol hem ofsayt onun öncesinde yapılan faul diyecek bir şey yok
Zaten hakem olmasa mükemmel oynuyoruz. 5 tane topumuz çizgiden çıktı.

Alnitak Alnilam Mintaka

Kanatsiz 4-4-2 oynayan dunya uzerindeki ilk insan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nusaybin-de-teroristlerin-biraktigi-enkaz-kaldiriliyor_40d10.jpg

Acil yollanmalı.Bizim düşüşümüz sert olur.Haftaya yine görece kolay olan Alanya maçı var ama sonraki hafta bjk-akhisar maçlarında puan kaybı yaşayabiliriz.

Macı elinle veriyorsun çıkar Şu ndaiye ile eren i

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi bi ceza yiyecez mac sonu anlasilan

Ulan 2 yıldır bu zaht yüzünden GALATASARAY6 puanlık maçları veriyo,hayla savunuyolar bidee

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon maçından sonra kovulması gerekiyordu,halen takımın başında. Rezalet.

kaç defa acilen kovulmalı dedik ?
burada bunu rahatça söyleyebilenler futboldan anlayan insanlardır
diğerlerinin ne olduğunu söylemeye lüzum yok

şu adamın td olmadığını görmeyen zaten futbol zırcahilidir. kaç haftadır yazıyoruz adamın hiç bir hücum planı yok. ilk haftalarda baskı yiyince mala bağlayan zayıf takımlara karşı baskı yapıp topu kapıp rakibi hazırlıksız yakalayıp oyuncuların marifetiyle bir şekilde atıyorduk. baskı yiyince mala bağlamayan takımlara karşı ise tek umut beklerin 50 metreden şişireceği toplar. herifin korkak bir td olması ise başka bir hikaye. hem cahil hem korkak. bu adam sezonu tamamlarsa ilk ikiye giremeyiz.

Besiktasa 4-0 yenilecegiz ve Tudor ile o mac yollar ayrilacak. Sene sonunda da sampiyon olacagiz. Demisti dersiniz

Yönetim Beşiktaş maçını beklememeli derhal Fatih Terimi göreve getirmeli.

Kovun. Antrenorsuz daha iyi oynarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alanya yener bizi yav ne kolay maçı. o maçı da kazanmamız imkansız buraya yazıyorum.

Bir akıllanmadınız yav neyse bu da gitsin Kayseri hocası iyimiş onu getirelim ya da dur Okan büyük maç kazanıyor onu getirelim

2 hafta sonra ona da sallayacaksınız daha kötü duruma düşeceğiz

Geri
Üst Alt