Igor Tudor

Tek planı koşmak ve baskı yapmak olan teknik direktörün büyük maç kazanamaması sürpriz değil. Tudor fanatikleri şaşırmış olabilir ama bazı şeyler gayet net ortadaydı. Büyük/hedef maç kazanmasını geçtim yenilmemeyi bile beceremeyen bir teknik direktörle şampiyonluk kovalıyoruz.

Oyun planımız yok, organize hücum etmiyoruz, dağınık oynuyoruz diye eleştirdiğimde “8 puan fark atmış teknik direktörü nasıl bu şekilde eleştirirsin” diye saldıran moronlar vardı. Alın size puan farkı. Şimdi neden “siz” diyorsun diye konuyu başka yerlere çekmeye çalışanlar çıkar. Siz = Tudor’a laf söyletmeyen, eleştirenlere saldıran, saçma sapan argümanlarla savunan sivri zekalılar

Bu adam geçen sezon fb’nin üstünde şampiyonluk yarışı içinde aldığı takımı 2 maçta yarıştan koparıp ligi fb’nin altında bitirmeyi başardı yahu. Beden hocası diye dalga geçilen Riekerink’ten bile daha geriye götürdü oyun olarak takımı. Üstüne sezon başı Östersunds’a elendi. Tüm bunlara rağmen Tudor’a güvenmeyenlerin Galatasaraylılığından girildi art niyetinden çıkıldı. Memnunlardır eminim şimdi.

Bu arada hiçbir şey yapmadan arkasına bu kadar fanboy alması takdirlik. Bunun sebebi de Sneijder’in gönderilmesinde rol oynaması ya neyse.

İyi forumlar

Riekerink'in hakkını yedi taraftar. Ahı tutmaz umarım

hızlıca geçelim bu mesajı

hocamı özledim gelmeyin üstüme :(

GyXRPV.jpg

takima comak sokma vede adami hasta etme TUDOR

Rakiplere Sampiyon Galatasaray yazdirip, Sneijderi sportif direktörü olarak yanina aldirdigindan sonra ligi 3 sene domine edip seni Juveye verecegiz ins, merak etme Tudor. Ama sacmaliklarindan vazgececen Imparatudor olmak icin.

Su adami savunanlar bizim hucum planimizi acikliyabilirmi bana ? Bizim hucum planimiz nedir?

Bunun görebilecegi Juventus ancak bu olur.

Juventus_Bucuresti.png

Ya arkadaş mevzu Başakşehir'e mağlup olmak değil. Başakşehir belki de bu ligin en tehlikeli en ters ve en oturmuş takımı. Çıkarsın Galatasaray gibi oynarsın veya oynamaya çabalarsın yenilirsin futbol bu olabilir. 2-0 olur 2-1 olur 3-1 olur 3-2 olur yenilirsin makul! bir skorla yenilirsin lakin takımının sahada ortaya koyduğu bir karakteri olur eyvallah. Bu sefer olmadı önümüze bakıyoruz der geçeriz üzerinde durmayız bile lakin mevzu bu değil. Fener beraberliğine üzülürüm, Trabzon mağlubiyetine üzülürüm çünkü gerçekten son derece kötü takımlar lakin normal şartlarda Başakşehir deplasmanı direkt olarak puan kaybıdır.

Güncel ligimizde Başakşehir deplasmanından galibiyetle çıkan takım namağlup şampiyon olur zaten. İlla Başakşehir deplasmanında galip gelinecek bir kural yok. Asıl sıkıntı bu maçın böylesine bir hezimet ile noktalanacağının bariz bir şekilde belli olmasıydı. Bağıra bağıra geldi bu maç. Ölmüş bitmiş Fener'e Trabzon'a şut bile çekemeyen bir takımın daha doğrusu bir futbol anlayışının! Başakşehir deplasmanında tarumar olacağı, tarihi bir hezimet yaşayacağı çok net belliydi.

Bir umut hoca belki hatalarından ders çıkarır da şu maçta çıkar çatır çatır top oynamaya çalışırız diye beyhude olduğunu içten içe bildiğimiz bir ümidimiz vardı lakin Tudor efendi maçın daha ilk 20 dakikasında o ümidimizi aldı götürdü. Benim de of bu böyle olmayacak Allah kahretsin deyip Galatasaray maçı kapatmışlığım vardır lakin daha 20. dakikasında bir Galatasaray maçı kapattığım görülmemiştir. Böyle bir şeyi tarih yazmamıştır ta ki Tudor'a kadar :red: İlk 20 dakikada bu maç 4 olur dedim kapattım 5 oldu. Riekerink denilen beden eğitimi hocası dahi bunu başaramamıştı. Takdir etmek lazım aslında zoru başardı hocamız ama tersten :) Geçen seneki kadro ile bu noktaya gelmiş olsa başarı olarak dahi sayabilirdim lakin Galatasaray tarihinin belki de en pahalı kadrosu ile gelinen noktayı başarı olarak sayabilmem mümkün değildir. Küçük maçları kadro kalitesi alıyor zaten o konuda sıkıntı yok. Hoca dediğin adam zorluk seviyesi yüksek maçlarda ortaya çıkar ve Tudor bu konuda sınıfta kalmıştır.

Bir de bir sabit fikir oluşmuş; Neymiş Tudor gençmiş daha gelişebilirmiş :) Doğrudur gelişebilir lakin karakter bakidir değişmez. Bir adam korkaksa korkaktır. Bunun değişmesi imkansıza yakındır. Korkak bir adamın da büyük takımlarda başarılı olabilme ihtimali yoktur. Tarih böyle bir şeyi yazmamıştır ve yazmayacaktır.

Velhasıl kelam organize bir şekilde Muslera'ya saldırıp hedef saptırmaya çalışarak Tudor'u kurtaramazsınız. Güneş balçıkla sıvanamaz. Gerçekler çok açık ve net bir biçimde ortadadır.

Bunu yazan herif takımın fotografcısı

[FONT=&quot]
Foto Arena@fotottarenaTakip et
@fotottarena​
adlı kişiyi takip et

Daha fazla

[/FONT]​
[FONT=&quot]Belhanda’ya kızalım ama kaçtan önce takımla sürekli yan yana olan birinden bizzat duyduğum “Hafta boyu Koştular. Pestili çıktı takımın. Taktik çalışmadılar” dedi. Bizzat duydum.
[/FONT]

İki hafta analiz edip gomise uzun top oynamayi nasil akil edebildi futbol dahimiz acaba? Erenle karambol yaratirim mi ne diye dusundu napti anlamak zor.

Alanya maçında bu adamı istifaya çağırmayan adam değildir.

Devam etme kararımı alınmış laan?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

En son 22 Şubat 2009'da 5 gol yemişiz Kocaeli spordan, o süre zarfından günümüze kadar en fazla ligde 4 yemişiz; bir rekoru var 8 yıl sonra 5 yedik. Başakşehir maçından sonra Tudor'u savunmam artık imkansız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt