Igor Tudor

BJK maçını kaybettiğimizde gönderilecek mi acaba? Ben onu merak ediyorum misal. Potadan kopmadık henüz deyip devam diyebilirler. Bu da ciddi anlamda sonumuzu hazırlar. Artık dengimizdeki takımların bizimle dalga geçmesini midem kaldırmıyor cidden. Diğer büyükler bizim maçları banko 3 puan olarak görüyor, bu çok itibar kırıcı bir durum. Bazıları şampiyon olalım da hepsine kaybedelim diyor ama katılmıyorum. Her şeyin de bir sınırı var. Misal 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet veya 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet alırsın yine kabul edilebilir bir durum olur ama sürekli yenilmek inanılmaz bir durum. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi liglerinde oynadığı tüm büyük maçları kaybeden bir takım bulamazsın kesinlikle, imkanı yok.

Sampiyon olalim da butun buyuk maclari kaybedelim kadar ezik bir soylem olamaz. Hic barselona tataftarinin mesela sampiyon olalim ama at. madrid ve real madrid bizi iceride disarida tokatlasin diyebilecegini hayal edebiliyormusunuz?

Bir Galatasaray taraftari sampiyon olalim rakiplerimizide iceride disarida yenelim diyebilmeli.

Eger bir lig oynuyorsan , maclarin hepsi ayni degerdedir , 3 veya 1 veya 0 puan alirsin

Eski arabesk usullerle dusunerek fb kafasi ile yol alirsan , bu zamanda da sayica daha cok olan anadolu maclarini bilinc altinda degersiz gormeye baslayip az onem vermeye basliyorsun

kimse mac kaybetmek istemez , fakat burada konusulan sey bu buyuklere yenilelim mi kazanalim mi gibi bir tercih degil ki , buna kimse kaybedelim demez herhalde

konustugumuz sey , ozellikle turkiyede gecer akce oncelikle o bahsedilen 26 macin olabildigince kayipsiz atlatilmasindan geciyor olmasindan dolayi , puan vereceksek bizi yenebilecek takimlara , puan kaybedilecek takimlara kaybedelim mantigi kotu bir mantik degil

biz bayern ya da juventus degiliz , ben de aslinda arzuladigimi 90+ puan olarak zikrettim ama erken su kaynattik

ozetlersek bu bahsedilen durum ideal ya da istenen degil ama diger olasiliga kiyasla tercih edilen bir durumdur

Olmuyor. Zorluk derecesi yüksek maçlarda iyi oynamıyoruz. Beşiktaş maçını da kaybettikten sonra takımın başında tutmazlar zaten. ilk 6-7 hafta tempolu baskılı presli oyun sayesinde iyi göründük. İyide rakipler boş durmuyor ki, önceki maçları izleyip bizim iyi yönlerimizi engellemek ve kötü yönlerimizden faydalanmak için oyun planı hazırlıyor. Ama bizim ki sene başında ki 6-7 maçlık oyunu bir şey eklemedi. Sadece tempo ile, koşma ile olmuyor, amiyane tabirle o zaman koyalım takıma 15.000 m koşan üç atlet 90 dk hiç durmasınlar, yada o kadar basit olsa her takım Barca'ya, City'ye, Real'e, Bayern'e kafa tutar. Topu kazandığımızda da verimli kullanacak şekilde oyun düzeninin yerleşmesi gerekir.

Sık sık hoca değiştirilmesine karşıyım fakat, yaralı elin iyileşmesini umut ederken, koldan olmayalım.

"Başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında kuzu olan aslanlar ordusunu her zaman yener."

Imparator göreve

Bence Tudor şimdilik kalsın ama Ayhan Akman yerine Tamer Tuna gibi bir yardımcı gelmeli. Bizim hoca zoru gördümü resmen ışık görmüş tavşan gibi kitlenip kalıyor. Böyle anlarda bunu silkeleyecek biri lazım ama kim ? Şu kadroyu kuracak kadar, bunca çöpü gönderecek kadar akıllısın ama duran top problemini çözemeyecek ve maçlara kanatsız çıkacak kadar da cahilsin. Anlamıyorum koskoca takımda futbolcudur, hocadır, yardımcıdır şunları görecek kimse yokmudur. TV'deki 3.sınıf futbol programlarında bile bunlar söyleniyor.

dalmacya kiyilarinda bir orta okulda beden egitimi hocaligi olmali kariyer hedefi

Deplasmandaki maclarda yenilmek supriz degil ama kendi evimizde de yenemiyoruz.2 senedir kendi evimizde kevgire donduk.iki hafta sinra besiktasa supriz yapip 3lu oynatir.
Buyuk maclarin hepsini kazanalim demiyoruz ama icerde yenemedikce sampiyonluk hayal.

[FONT=&quot]Hasan Şaş: "Skor ağır olabilir, sadece bir maç kaybettik lideriz, Galatasaray taraftarının nasıl olduğunu bu hafta dosta düşmana gösterelim. Hocalarımıza futbolcularımıza nasıl sahip çıkıldığını gösterelim"
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPAxYFoXcAAGnAS.jpg

[/FONT]

Alanya macinda garry ve linnes sahada olmazsa cok pis küfür yer.

Beşiktaş maçı itibariyle kaderinin belli olacağını düşünüyorum.
Çok fazla macera aramadan kalan maçlarda istikrar sağlaması gerekiyor.
Bu takım kanatsız oynayamaz.
Feghouli'nin cezası bitene kadar Tolga idare eder ama ondan sonra bu kadro ile devam etmeli.
Devre arası yapılacak bir Asamoah hamlesi elimizi daha da güçlendirecek gerek orta saha gerekse sol kanat için.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes/Asamoah
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Bjk maçında bırak puan almayı pozisyona girmek zor olacak bu taktiğiyle.

Dursunsilini yiyince şu malliklari bırakır umarım. Gönderilmeyeceği belli bari düzelmesini umalım. Iki günde tdligi öğrenecek hali yok ama en azından düzgün dizilis ve kadroyla maçlara çıksın. Yoksa kendi bilir, iki maç sonra kralı gelse onu kurtaramaz.

Hâlâ aklım almıyor ya 2 forvetle maça çıkıp 0 kanat oyuncusu ile oynatıyor herif.

Buna manyak dedim mi kızıyorsunuz da bu manyaklık değil de nedir. Taktiksel deha.

sent via GSC

Eger Alanya macinda Rodrigues'i oynatmazsa hatasindan ders cikarmamis demektir

Dagilin beyler sorun bulunmus. Sorun Ayhan.

Demek ki korkak futbolun, 3lü savunma fantazisinin, kanatsiz futbolun sorumlusu Ayhan.

[FONT=&quot]Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin bugün bir kez daha toplantı yapacağı ve Ayhan Akman'ın görevinden alınmasının yüksek ihtimal olduğu öğrenildi. (Futbol Arena)[/FONT]

Geri
Üst Alt