- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.169
- 5.648
Toplantıya gelirken basına iyi geçirmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Aydın isterse ulusa sesleniş konuşması üzerinden Basına atar yapsın. Galatasarayın başında birisi böyle açıklama yapmamalı, yapamaz. Üstelik o maçlarda suçun yüzde doksanı kendisinde. Adam resmen malzeme verdi yahu, haftaya Beşiktaş maçını kazanamaz isek, sadece bir maç kaybetmiş olmayacağız bu açıklamalar yüzünden. Özellikle o puan olayını kullanacaklar, hatta rakipler dalga malzemesi olarak bile kullana bilirler.
Ne Objektifliğinden bahsediyorsun yine? Ben Taraftarım, kelimenin kendisi Taraf olmayı içeriyor zaten. Takım ile ilgili yazarken objektif falan değilim, Taraftarım ve olayları kendi bakış açımdan değerlendiriyorum.Aga bırak şu bir o yandan bir bu yandanlığı yav.Erman Toroğlu'nun dediği gibi dobra dobra salla adama.Net tarafsın hiç öyle objektif edalarıyla mesaj yazma.En basit meselelere bile kulp bulmaya başladın artık.
Ne 6 puanı? Başakşehir'le puanlar eşit. Bana göre Başakşehir'in yarışta herkes kadar şansı var.Harikulade aciklamalar yapmis, taraftara ve camiaya resmen ders vermis. Taraftarin psikolojisi resmen bozulmus, Tudor da biliyor.
Daha gecen sene yerlerde sürünen camiayi yeni takimla 6 puan farkla lider yapmis ama hala hoca tartisiliyor. Birde utanmadan baska taraftarla cok havali imasi yapiliyor.
Daha gecen sene sürünüyorduk, ne oldu simdi de rahatlik mi batti? Liderlik mi batti? Taraftarin derdi ve amaci ne? Gariban vasat Latovleviciyi islikliyorlar, inanilmaz aptalca bir olay.
Bu adam 40 yasinda, hatalar yapabilir. Büyük maclarda fazla stres ve heyecan yapabilir.. Ama adam gayet realist yaklasiyor olaya ve kariyerinde cok iyi yerlere gelebilir. O büyük maclari oynamasini tecrübeyle ögrenebilir. Umarim uzun seneler kalir bu takimda ama taraftar Terimi getirmek icin bahane ariyor zaten. Sanmiyorum, yakinda kovulur.
Son yillar kovdugumuz 100. hoca olur. Büyük takim kesin 100 hoca kovarak olunuyor.
Ne Objektifliğinden bahsediyorsun yine? Ben Taraftarım, kelimenin kendisi Taraf olmayı içeriyor zaten. Takım ile ilgili yazarken objektif falan değilim, Taraftarım ve olayları kendi bakış açımdan değerlendiriyorum.
Bu açıklamaların konusunda ziyade ise ile Dobra yazdım ve o yazdıklarımın arkasındayım.
Rakiplere malzeme vermek senin için basit ise kendi bileceğin bir iş, benim için değil. Benim için Galatasaray Teknik Direktörü kaybedilmesinde baş sorumlu olduğu maçlar üzerinden böyle konuşamaz.
Sarper, hiç bir şey anlamadım, anlamayı da düşünmüyorum. Kafanda kurdukların ile seni baş başa bırakıyorum, iyi geceler.Taraf olmak derken Galatasaraylılık düzleminde değil.Anladın ne demek istediğimi.
Sen malzeme olarak görmek istersen her şeyi malzeme vermek olarak nitelendirebilirsin.
Kadroları başka kişi/ler belirlemiş ve önümüzdeki maçlar da belli bir müdahale olacakmış ... Öyle konuşuluyor, keza Toroğlu da buna değinmiş.
Ne kadar doğru acaba...
Öyle olsa, ben Tudor'un direk istifa edeceğini düşünüyorum.
"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App
Valla kurulsa iyi eder Gürayım. Yine fark yersek kesin kovulur bu sefer.İyi kurulmuş kendine ve yardımcısına yapılan eleştirilere, kendisini eleştirsem de haklılık payı var. 8 maçın 6'sında puan kaybeden Şenol değil, Tudor sanki.
Biz beğenmiyoruz, ama medya da acayip gaz veriyor taraftara alttan alttan aynısını JoR için yapıyorlardı.
Ah biraz hatalarından ders alabilse, oyunu okuyabilse. Ama bu sefer umutluyum felaket kurulmuş Beşiktaş maçında takımı oynatmak için herşeyi yapacaktır eğer bu maçı da kıvıramaz ise hiç zorlamamak lazım.
Harikulade aciklamalar yapmis, taraftara ve camiaya resmen ders vermis. Taraftarin psikolojisi resmen bozulmus, Tudor da biliyor.
Daha gecen sene yerlerde sürünen camiayi yeni takimla 6 puan farkla lider yapmis ama hala hoca tartisiliyor. Birde utanmadan baska taraftarla cok havali imasi yapiliyor.
Daha gecen sene sürünüyorduk, ne oldu simdi de rahatlik mi batti? Liderlik mi batti? Taraftarin derdi ve amaci ne? Gariban vasat Latovleviciyi islikliyorlar, inanilmaz aptalca bir olay.
Bu adam 40 yasinda, hatalar yapabilir. Büyük maclarda fazla stres ve heyecan yapabilir.. Ama adam gayet realist yaklasiyor olaya ve kariyerinde cok iyi yerlere gelebilir. O büyük maclari oynamasini tecrübeyle ögrenebilir. Umarim uzun seneler kalir bu takimda ama taraftar Terimi getirmek icin bahane ariyor zaten. Sanmiyorum, yakinda kovulur.
Son yillar kovdugumuz 100. hoca olur. Büyük takim kesin 100 hoca kovarak olunuyor.