Igor Tudor

Bu Sinan trollünü hala ciddiye alip cevap mi veriyorsunuz. Adamin Galatasarayla alakasi yok, huzursuzluk cikarmak icin sürekli Besiktas ve Fener konularina girip o takimlari övüyor.

Fener gümbür gümbür geliyormus, te allahim ya. Birde simdi keske Sneijder gitmeseydi demesi varya, burdan bile amaci belli oluyor. Bu sezon sonuna göre en iyi oyuncumuz kim olursa ona sarar artik ortaligi karistirmak icin.

Gercek su ki iki buyuk rakibimizde cok kotu durumda ve biz bu durumdan maksimum seviyede faydalanamiyoruz.
Dogru durust bi hocamiz olsaydi Antalya,Trabzon, Fener ve Basaksehir maclarindan en az 6 puan alabilirdik.

Fener kimi devirmiş sivasimi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gercek su ki iki buyuk rakibimizde cok kotu durumda ve biz bu durumdan maksimum seviyede faydalanamiyoruz.
Dogru durust bi hocamiz olsaydi Antalya,Trabzon, Fener ve Basaksehir maclarindan en az 6 puan alabilirdik.
O zaman lig biterdi
Onlarda saçma puanlar kaybetti abartmayın

Antalya, Fener, Trabzon ve IBB. Hepsinde sönük hatta ezik bir futbol ve 4 macta 2 puan. Ama abartmayalim ha.

Ne o Bursaspor küçük takım da Antalyaspor büyük takım mı oldu? :D

Ne bekliyorsun,34 maçta süper futbol ve 34 galibiyet 102 puan mı?

Aslinda ne demek istedigimi cok iyi biliyorsun cünkü 100 kere falan ayni seyi yazmisimdir sezon basindan beri.

Ama anlamak isine gelmiyor. Beklentilerimi de biliyorsun, son cümlen cok gereksiz.

Aslinda ne demek istedigimi cok iyi biliyorsun cünkü 100 kere falan ayni seyi yazmisimdir sezon basindan beri.

Ama anlamak isine gelmiyor. Beklentilerimi de biliyorsun, son cümlen cok gereksiz.

Niye Antalya maçını dahil ediyorsun ki o zaman?Büyük maç sorunu var diyorsan Antalya maçı büyük maç mı?O tarz kayıplar illa ki olacak,yok arkadaş diyorsan da dediğime geliyorsun.Her maç kazanıp iyi futbol oynayamaz hiçbir takım.

Niye Antalya maçını dahil ediyorsun ki o zaman?Büyük maç sorunu var diyorsan Antalya maçı büyük maç mı?O tarz kayıplar illa ki olacak,yok arkadaş diyorsan da dediğime geliyorsun.Her maç kazanıp iyi futbol oynayamaz hiçbir takım.

Biliyorsun Antalya yi kendi adima sezon öncesi bu 4 macin yanina ekledigim icin dahil ediyorum bunu bi 100 kere daha mi söyleyeyim. Istersen cikar veya kendi adina dahil etme.

O zaman durum daha vahim oluyor 3 büyük mac 1 puan ve ezik futbol.

Gümbür gümbür yeni şikeler ile geliyorlar demek istemiş sn. Bilgin the Gözlüklü Şirin.

Biliyorsun Antalya yi kendi adima sezon öncesi bu 4 macin yanina ekledigim icin dahil ediyorum bunu bi 100 kere daha mi söyleyeyim. Istersen cikar veya kendi adina dahil etme.

O zaman durum daha vahim oluyor 3 büyük mac 1 puan ve ezik futbol.

Sebebi nedir işte?Sezon öncesi Antalya'dan bahsettiğini hiç hatırlamıyorum,doğru 9. ile 14. haftalararası düşüncemi belirleyecek dedin de hiç Antalyaspor'dan bahsetmedin.Kaldı ki geçen sezon daha iyi bir Antalya'ya karşı deplasmanda kazandığımızı hatırlatmak isterim.Büyük maç sorununa dahil değil yani Antalya maçları.

1.5 maçların hepsini alalım fitim
Zaten diğerleri hep puan veriyor onlara
Devre arası 2 tane nokta atışı uzak ara favoriyiz
Sağlam bir sol bek bide 8 numara güle oynaya gideriz

Sebebi nedir işte?Sezon öncesi Antalya'dan bahsettiğini hiç hatırlamıyorum,doğru 9. ile 14. haftalararası düşüncemi belirleyecek dedin de hiç Antalyaspor'dan bahsetmedin.Kaldı ki geçen sezon daha iyi bir Antalya'ya karşı deplasmanda kazandığımızı hatırlatmak isterim.Büyük maç sorununa dahil değil yani Antalya maçları.

Herseyi hatirlayacaksin diye bir kaide yok. Ben dahil ettim cünkü herkesin oldugu gibi benim de Antalya ya dair beklentim yüksekti yaptiklari onca transferler sonrasi vs.

Burada sampiyon adayi olarak görenler dahi vardi. Ben de ligde ilk 5'e girebilirler belki diye düsünmüstüm. Kriterlerimi buna göre olusturdum. Antalya'nin bekleneni verememesi kriterim olarak yer almasini degistirmez. Tam tersine bu denli kötü bir Antalya yi yenememiz daha vahim o zaman.

Ben Antalya büyük mactir diye birsey demedim. Sezon öncesi 5 mac belirledim, 4 büyük mac arti Antalya. Sana göre Bursa iyi takim olabilir bana göre de Antalya sezon öncesi iyi takim olabilece isigi vermisti. Ona göre de 4 büyük takimin yanina Antalya yi eklemistim. Bu kadar basit.

Geri
Üst Alt