Igor Tudor

6e658f87578f142da43a54be675e98e0.jpg

Seninde seni hoca diye getirenin de Allah belasını versin

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mancini hocam farkını göstermiş.

Sezonu 10 puan fark yiyerek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra küçük maçları bile alamayız.

Önümüzdeki 3 maçtan maximum 4puan alırız gibi duruyor.

Çünkü; oyuncular başlarındaki hocanın tartışıldığını ve sürekli yanlışlar yaptığını bildiği için artık sahada reaksiyonda vermezler.
Herkes devre arası (noel) tatilinde nereye gideyim hesabı yapmaya başlamıştır.Acaba hangi maçta cezalı olursam daha fazla tatil yaparım diye ince hesaplar yapiyorlardir.

Gerçek Kaptan NANDO!

fernando haberi dogruysa ıs bıtmıs zaten
artık her hafta kavga ederler

Büyük maçlarda ben yaptım, ben kazandım demek için saçmalıyor. Taktik bilgisi sıfır, doğru analiz ettiği takım görmedin. Olur da seneye bunla CL ye gidersek 0 çeker döneriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne sinerji kaldı ne bişey tabiki galatasarayın bir his takımı oldugunu bilmiyor bu yönetim takım şampiyon falan olamaz hala çıkıp poz veriyolar utanmadan

Bunu yönetime de hala Tudor 'u savunanlara da söylüyorum

Tudor kesinlikle başarılı filan değil arkadaş ...

40 mil. € harcama yapıldı bu kadroya tek transfer döneminde ve 14 maçlık seride 29 puan aldı Tudor

Aynı seride 2,65 mil. € harcama yapan Kayserispor ise 26 puan aldı

Şimdi soruyorum 40 mil. € Tudor derbilerde bizi rezil etsin ve Kayserispor'un 3 puan önünde olalım yeter diye mi harcandı ?

Ben de soruya soruyla cevap veriyorum

ulkenin son 2 senesinin sampiyonu , istikrar sembolu , avrupayi dize getiren almanyaya portekize fransaya korku salan , son macinda rotasyon yaparak tatile cikan besiktas , grubunda kisa bir sure evveline dek son siraya 2 puanla demir atmis basaksehirin 4 puan arkasinda mi kalmaliydi , kayseriyle ayni puanda mi olmaliydi

verilen paralarin yanlis oldugunu zaten hep bu yuzden en cok soyleyen adamim , futbolda cok para harcadim o zaman o nispette basarili olacagim diye bir denklem yok

haliyle o basariyi alacaginin garantisi olmadigi icin o basarinin gelirinin de garantisi yok ama o 40 milyon ornegindeki gibi , imzaladigin an o giderin garantisi var

bunun onune nasil gecersin , dursun veya tudor olayi degil bu , klup sistemi olarak , ya basarili olabilecegini dusundugun nispette yukun altina girersin , ya da 40 milyona mal ettigin kadrodan yuksek bedellerle oyuncu satmasini bilirsin

Hoca bu takımı şampiyon yap unutulur gider bu günler. Ama gerçekten Galatasaray gibi oynat şu takımı.
Unutulmaz. Şampiyon olursak da Tudor'un saçmalamalarına rağmen olacağız. Kaldığı takdir de şampiyon olamayacağımızı da düşündüğümü ifade etmek isterim. Ha keza Şampiyonlar ligine Tudor ile gidersek, Prandelli dönemini mumla ararız.

Tudor olmasada bu kadroyla elek oluruz cl de

Sol bek stoper ve 8 almalıyız sağlamından
Alternatif forvet hatta ıyi bir forvet

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt