Igor Tudor

[FONT=&quot]Fatih Terim ve ondan sonra gelen hocaların büyük maç karnesi

[/FONT]
DQWLxZoW0AEdqWF.jpg

buna da bunu savunanlara da kovulduğu gün destan gibi hakaret metni yazacağım sözüm olsun.

Sonsuza kadar mı kalacak takımın başında?Elbet ayrılacak bir gün diğer hocalar gibi.

Hem hakaret edeceksin de ne olacak ki,aynısı sana yapılsa hoşuna gider miydi?
ya sarper senin kuru muhalefet yapmaktan başka işin yok mu ne değişik adamsın. dursunun,tudorun, kimden nefret ediyorsak hepsinin avukatlığını yapmayı kendine görev mi bildin anlamadım.

ya sarper senin kuru muhalefet yapmaktan başka işin yok mu ne değişik adamsın. dursunun,tudorun, kimden nefret ediyorsak hepsinin avukatlığını yapmayı kendine görev mi bildin anlamadım.

Konunun Dursun'la alakası yok ki.Konunun Tudor'la da alakası yok bir yerde,sen diyorsun ki hakaret edeceğim savunanlara gittiği gün.Aynısı sana yapılsa hoşuna gider miydi benzer bir konuda.Burada değişik olan ben değil sen oluyorsun,hiçkimse salt düşünceleri üzerinden hakaret edilmeyi hak etmez.

Konunun Dursun'la alakası yok ki.Konunun Tudor'la da alakası yok bir yerde,sen diyorsun ki hakaret edeceğim savunanlara gittiği gün.Aynısı sana yapılsa hoşuna gider miydi benzer bir konuda.Burada değişik olan ben değil sen oluyorsun,hiçkimse salt düşünceleri üzerinden hakaret edilmeyi hak etmez.
hakaret ettiğim gün konuşursun sarper şimdi git başkasının kafasını ütüle lütfen. ama bi yandan da haklısın bu tudoru savunanlara hakeret etmek bile vakit kaybı aydınlattığın için teşekkürler

bazilari cidden hasta...
Terim gelmiyecegine göre Tudoru yollamak mantiklimi?
bir sezonda td degistirmiyelim

hakaret ettiğim gün konuşursun sarper şimdi git başkasının kafasını ütüle lütfen. ama bi yandan da haklısın bu tudoru savunanlara hakeret etmek bile vakit kaybı aydınlattığın için teşekkürler

Yok yok haklısın hata bende,2 kelam ılımlı muhabbet edelim dedik aldığımız cevaplara bak.Eyvallah.Aynı fikirde olmayınca senle konuşulmayacağını da öğrenmiş olduk.

Yok yok haklısın hata bende,2 kelam ılımlı muhabbet edelim dedik aldığımız cevaplara bak.Eyvallah.Aynı fikirde olmayınca senle konuşulmayacağını da öğrenmiş olduk.
ılımlı muhabbet anlayışın buysa zaten etmeye gerek yok. direk 180 km hızla muhalefete başladın herzamanki gibi. neyse boşver zaten şu tudorcu ve belhandacıların avukatlıklarından bıktım artık tartışmaya mecalim kalmadı. kendileri olsa bukadar savunmazlar

Bu kadar bos bir hoca olmasina ragmen bunu destekliyenlere sadece guluyorum, boyle taraftara boyle hoca layik elbette.

Sneijder ve Brumayi arıyoruz.
Egolarin yüzünden yolladin. Şimdi yerlerine Tolga ile Belhandayi izliyoz anasını satiyim

Beşiktaş mağlubiyeti sonrası Florya'ya bir daha giriş yapmayıp kalan eşyalarını kurye ile adrese yollatmak lazımdı.
Ama bizde öyle yönetim nerde.

Geri
Üst Alt