Üçlü savunma oynatilmasina karşı değilim, lâkin solda Ahmet sağda Maicon olmaz. Elinde üçlü oynayabilecek defans yoksa oynatmayacaksin arkadaşım bu kadar basit. Üçlüde tek topla çıkabilen adam Denayer ve onu da merkeze yerleştiriyorsun. Zaten markaj ve hava topunda büyük sorunlar yaşayan bir adam Denayer, Adebayor ne yaptıysa Boutaib de aynısını yapıyor. Santradan sonra topu sisirdiler Boutaib'e arkasında Denayer, rahatça indirdi ve pası verdi arkadaşına. Daha o an dedim ayvayi yedik. Onun dışında üç çakılı stoper + bir de Fernando dört tane çakılı adamla deplasmanda nasıl hücum etmeyi düşünüyordu acaba? İnanılır gibi değil, gerçekten korkağın teki.
İlk 11'ler belli oldu konusuna yazmıştım, Linnes ile Rodrigues'in savunmaları arasında fark yok hatta Rodrigues daha iyi bana göre. Takımın tek hucuma top taşıyan adamı Linnes için neden yedek bırakılır anlam veremiyorum. GS kariyerindeki en kötü maçın, kovulman elzem.
Bu arada, Serdar Aziz'in bacağı kopmamışsa oynamalı arkadaş. Takımın en güven veren adamı bana göre.