Igor Tudor

Bakın bu adam kalsa bile 10 hafta sistem bozmasa bile tutar en önemli maçta tüm oyuncuların yeriyle oynar. Saçma sapan dizilişlerle çıkar. Bakın dikkat edin taktik demedim diziliş dedim. Çünkü dizilişi herkes yapar. Taktiği verecek hoca lazım. Oda bize yok.

Boyunu posunu 3 lu formasyonunu
Denayerini maiconunu
Ortada oynattigin feghouliyi ileride oynatmadigin badouyu hepinizin teker teker..

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayat-sana-g%C3%BCzel-tembel-hayvan-yavrusu-siralio.gif

Malatyaya 3 puan hediye ederek bu konuma geldi kendisini tebrik ederiz

16 maçta 4 mağlubiyet alan hoca normal şartlarda dahi götüne tekmeyi yemelidir.

Alnitak Alnilam Mintaka

Üçlü savunma oynatilmasina karşı değilim, lâkin solda Ahmet sağda Maicon olmaz. Elinde üçlü oynayabilecek defans yoksa oynatmayacaksin arkadaşım bu kadar basit. Üçlüde tek topla çıkabilen adam Denayer ve onu da merkeze yerleştiriyorsun. Zaten markaj ve hava topunda büyük sorunlar yaşayan bir adam Denayer, Adebayor ne yaptıysa Boutaib de aynısını yapıyor. Santradan sonra topu sisirdiler Boutaib'e arkasında Denayer, rahatça indirdi ve pası verdi arkadaşına. Daha o an dedim ayvayi yedik. Onun dışında üç çakılı stoper + bir de Fernando dört tane çakılı adamla deplasmanda nasıl hücum etmeyi düşünüyordu acaba? İnanılır gibi değil, gerçekten korkağın teki.

İlk 11'ler belli oldu konusuna yazmıştım, Linnes ile Rodrigues'in savunmaları arasında fark yok hatta Rodrigues daha iyi bana göre. Takımın tek hucuma top taşıyan adamı Linnes için neden yedek bırakılır anlam veremiyorum. GS kariyerindeki en kötü maçın, kovulman elzem.

Bu arada, Serdar Aziz'in bacağı kopmamışsa oynamalı arkadaş. Takımın en güven veren adamı bana göre.

Son düzenleme:
geçen hafta maicon ağır diye çıkardı oyundan şimdi tekrar aynı yerde oynatmanın anlamı nedir ?

3'lü oynatmanın mantığı nedir serdar aziz yok diye fernando ndiaye hariç herkesin yeri değişti.

Maiconu cikariyor Allahin manyagi :asd:

Stoperlerimiz Ahmet ve Denayer...

Birkerede deplasmanda cezaretli oynat tuaf tuaf kadrolar cikarma, üclü defans oynatiyorsun fernandoyu defans yardima cekip orta sahayi sirf ndiaye birakiyorsun adamlar ordada cirit atiyor. her atak yasinin kanatindan akiyor sen bizim gibi baka kaliyorsun. dörtlü defans ile ciksan ölürmüydün? sag bek denayer sol bek linnes onlarin önünde feghouli ve garry yok bu adam aklilanmaz

Hatırlayın tvlerde ilk haftalarda GS ciddi takımlara böyle atak oynayamaz diyorlardı.Her maçtan sonra aynı cümle. Aynı lafları söyleye söyleye adamın içine nakış gibi işlemişler.

Nerde la tudorcular,Akhisarı içerde yendikten sonra burada coşuyorlardı. Günlük başarılara sevinip biz ilerisi hiç umut vermiyor şu adamı savunmayın diyince bize de laf söylüyorlardı. Hadi savunun şimdi.

lan bırak 3 lüyü,6lıyı
ahmet çalık nedir ?
ner işi war g.saray gibi bir takımda?
tansiyon hastası mı yapacaksınız insanları?
sanki ortada oynasa cok iyi olacak...
o zaman sabriyi, hakan baltayı niye gönderdini<z?

Nerde la tudorcular,Akhisarı içerde yendikten sonra burada coşuyorlardı. Günlük başarılara sevinip biz ilerisi hiç umut vermiyor şu adamı savunmayın diyince bize de laf söylüyorlardı. Hadi savunun şimdi.

Haftaya göztepeyi bala göte yenersek ortaya çıkarlar yine.İç saha maçlarından sonra mantar gibi türüyorlar.

Maiconu da bitirdi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt