Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Dursun cikip arkasindayiz diyormus 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi gitmeyen birşeyin kendi kendine düzelmesini beklemektense bir değişime gidip işleri değiştirmeye çalışmak bin defa iyidir.Bu arada şunu peşinen söyleyelim, belki bu kan değişimi fayda etmeyecek bunu zaman gösterecek lakin Allah korusun işler ters giderse buradan Tudor kalsaydı daha iyi olurdu anlamı çıkmaz. Tudor kalsaydı her türlü rezil rüsfa olunacaktı, şimdi ise sezonu kurtarma umudu doğdu olan bu.
Mehmet ağabey günaydın, bugün alkolle olan ilişkilerini erken saatlere çekmiş gibi bir havan var kadir şivepsi muzip bir kelime oyunu olarak kabul ettik elbette ancak bu nedir oldu mu şimdi?Bu arada şunu peşinen söyleyelim, belki bu kan değişimi fayda etmeyecek bunu zaman gösterecek lakin Allah korusun işler ters giderse buradan Tudor kalsaydı daha iyi olurdu anlamı çıkmaz. Tudor kalsaydı her türlü rezil rüsfa olunacaktı, şimdi ise sezonu kurtarma umudu doğdu olan bu.
Mehmet ağabey günaydın, bugün alkolle olan ilişkilerini erken saatlere çekmiş gibi bir havan var kadir şivepsi muzip bir kelime oyunu olarak kabul ettik elbette ancak bu nedir oldu mu şimdi?
HmmmmGünaydın.
Valla çok mutluyum, hızlı hızlı döşeyip yolluyorum mesajları check etmiyorum. Aramızda ''V'' harfinin lafı olmaz.
Bu mutluluğunun kaynağını bizimle paylaşarak biz aciz kulları da mutlu etmek ister misin? Mutlu olunacaksa hep beraber mutlu olalım mottosu sonuçta eğitim planlamamızın önemli bir kısmını kaplıyor nihayetinde. "V" ne güzel geldi gözüme birden amansızca; bu maskenin altında etten daha fazlası var, bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez diyesim geldi ve dedim sanırım benim daha fazla mutlu olmaya ihtiyacım yok gibi, kendi başıma yeterince yükselebildiğimi fark ettim, kusura bakma.Günaydın.
Valla çok mutluyum, hızlı hızlı döşeyip yolluyorum mesajları check etmiyorum. Aramızda ''V'' harfinin lafı olmaz.
Saglam kapak oldu dogrusu, tebrik ediyorum renktasim.Ben aşırı yazım hatası yapıyorum, bunun bir sebebi genelde yazdığımı kontrol etmeden yollamam sonra 2-3 kez editleyerek düzeltirim. Diğer sebebi de akademik çalışmaları hep ingilizce üzerinden yürüttüm ve kitapları da %90 ingilizce okurum. Bu sebeple Türkçe yazı dilim gelişemedi, hatta arada sırada Türkçe kelime aklıma gelmez araya sık sık ingilizce kelimeler serpiştirmek sakil duracağından şey kelimesini sık kullanırım.
Ama tabi bütün bunlar senin için bir şey ifade etmiyor sevgili Kenan. Çünkü bu açığımı kullanacak derecede Türkçe bilmiyorsun ho ho ho.
Deplasmanda 8 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik 3 galibiyet var mağlubiyetler 2 olsa yine iyi sayılırdık.