Igor Tudor

Bir de şampiyonluk yarısında hoca gönderilmez diyen var.Peki ne yapalım şampiyonluk gittikten sonra mı gönderelim?Ne işimize yarayacak o zaman göndermemiz.Bana kalsa Östersunds faciasından sonra gönderirdim ama böyle hain bir yönetimimiz olduğu için Galatasaray kariyeri uzun sürdü bu çapsızın.

Atalarımızın söylediği gibi görünen köy kılavuz istemez.Bu yüzden Tudor ile bir geleceğimiz olamaz.Ayrıca Prandelli de takım lider iken gönderilmişti ve Hamza ile bile şampiyon olmuştuk o sezon hatırlarsanız.Eğer adam gibi bir hoca getirirseniz bu takım şampiyon olur.Çünkü takım kalitemiz geçmiş yıllardan daha iyi.

Riekerink gonderilip bu getirildiginde deplasmanda 3 puan kazanmis adam geliyor diye niye bu kadar bayram yapiliyor demistim.

Son 4 mac 0 puan !! Goz gore gore getirdik !!

henüz aciklama yapilmadigina göre yönetim toplantida Tudoru masaya yatiramadi galiba.

Biz deplasman performansı vasat üstü T.D. bulmalıyız en azından yenemediğimiz zaman yenilmeyelim.

Simdiden yeni gelecek olan hocanin sacmaliklarina alistirin kendinizi. Selcuk Inan yine 11e, Ahmet Calik sevdasi, Tarik Camdalin degerlendirilmesi gibi olaylar gündem olacaktir.

Tudora göre alinan oyunculara elestirmeler, bu benim kadrom degil gibi sözlere hazirlayin kendinizi.

Oyuncularin tamamen kopmasi sasirtici olmaz. Albayrakin sözünü hatirlatmak isterim: "Sneijder de hakliydi, gelip sürekli hoca degisimi oluyor, bu söyle oynayin o böyle oynayin diyordu, ne yapacagimizi sasiriyoruz diyordu ve sitem ediyordu"

Ayrica en önemlisi; Yeni gelecek hocanin ne yapacaklarini degil, taraftar yine simarip ne zaman istifaya davet edecegini tartisin. Bu kulüp camia olarak tamamen bitmis. Bunlar son cirpinislari kulübün.

Zihinsel olarak tamamen aklini yitirmis bir camia uzun süre kendine gelemez bundan sonra.

Simdiden yeni gelecek olan hocanin sacmaliklarina alistirin kendinizi. Selcuk Inan yine 11e, Ahmet Calik sevdasi, Tarik Camdalin degerlendirilmesi gibi olaylar gündem olacaktir.

Tudora göre alinan oyunculara elestirmeler, bu benim kadrom degil gibi sözlere hazirlayin kendinizi.

Oyuncularin tamamen kopmasi sasirtici olmaz. Albayrakin sözünü hatirlatmak isterim: "Sneijder de hakliydi, gelip sürekli hoca degisimi oluyor, bu söyle oynayin o böyle oynayin diyordu, ne yapacagimizi sasiriyoruz diyordu ve sitem ediyordu"

Ayrica en önemlisi; Yeni gelecek hocanin ne yapacaklarini degil, taraftar yine simarip ne zaman istifaya davet edecegini tartisin. Bu kulüp camia olarak tamamen bitmis. Bunlar son cirpinislari kulübün.

Zihinsel olarak tamamen aklini yitirmis bir camia uzun süre kendine gelemez bundan sonra.

Hakan memnun musun bu husustan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan memnun musun bu husustan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memnun degilim, bunu zaten 2 yildir dile getiriyorum. Gecmislerle övünmek komik degil, ama bizim artik tek varligimiz gecmis ismimiz ve basarilarimiz. Bu kulüp tamamen loser karakterli bir yönetim ve taraftar kitlesine sahip, ister kabul edin etmeyin.

Resmen bir loser kulübü olduk iste. Neden mi? Taraftar en ufak kötü sürecin altindan kalkamiyor, hemen kökten cözüm istiyor. Hemen teslim olup yeni sayfa acmak istiyor. Bu loser karakteri oluyor iste. Taraftarlik anlayisi yerlerde adeta. Sevdamiz bu renklere diye tezahürat yapanlar, en ufak basarisizlikta onu bunu satiyor. Besiktas Bilicle gelen sürecin ekmegini yiyor, düzen oturtup Senolla iyice zirve yaptilar. Adamlar 4. fln ama istifa söz konusu degil. Adamlar kendi sahasinda Benficadan ilk yari 3 yiyor, taraftar yuhalamak yerine takimi cagiriyor.

Bizim takim Akhisardan 2 yedigi icin, istifa sesleri yükselip yönetime yabanci maddeler atiliyor. Loser olmak böyle birsey.

Tudor da bu sebepten dolayi gitti. Simdi yeni hoca gelecek, 6 ay sonra gidecek, yine yenisi gelecek ve böyle devam. Olan o teknik adamlara göre kurulan kadrolara, verilen paralara oluyor.

Memnun degilim, bunu zaten 2 yildir dile getiriyorum. Gecmislerle övünmek komik degil, ama bizim artik tek varligimiz gecmis ismimiz ve basarilarimiz. Bu kulüp tamamen loser karakterli bir yönetim ve taraftar kitlesine sahip, ister kabul edin etmeyin.

Resmen bir loser kulübü olduk iste. Neden mi? Taraftar en ufak kötü sürecin altindan kalkamiyor, hemen kökten cözüm istiyor. Hemen teslim olup yeni sayfa acmak istiyor. Bu loser karakteri oluyor iste. Taraftarlik anlayisi yerlerde adeta. Sevdamiz bu renklere diye tezahürat yapanlar, en ufak basarisizlikta onu bunu satiyor. Besiktas Bilicle gelen sürecin ekmegini yiyor, düzen oturtup Senolla iyice zirve yaptilar. Adamlar 4. fln ama istifa söz konusu degil. Adamlar kendi sahasinda Benficadan ilk yari 3 yiyor, taraftar yuhalamak yerine takimi cagiriyor.

Bizim takim Akhisardan 2 yedigi icin, istifa sesleri yükselip yönetime yabanci maddeler atiliyor. Loser olmak böyle birsey.

Tudor da bu sebepten dolayi gitti. Simdi yeni hoca gelecek, 6 ay sonra gidecek, yine yenisi gelecek ve böyle devam.
Aynen bu taraftara guvenıp ıs yapılmaz

Bu mutluluğunun kaynağını bizimle paylaşarak biz aciz kulları da mutlu etmek ister misin? Mutlu olunacaksa hep beraber mutlu olalım mottosu sonuçta eğitim planlamamızın önemli bir kısmını kaplıyor nihayetinde. "V" ne güzel geldi gözüme birden amansızca; bu maskenin altında etten daha fazlası var, bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez diyesim geldi ve dedim sanırım benim daha fazla mutlu olmaya ihtiyacım yok gibi, kendi başıma yeterince yükselebildiğimi fark ettim, kusura bakma.
Tudor şutlanmış bundan daha büyük mutluluk sebebi var mı? :D

Aynen bu taraftara guvenıp ıs yapılmaz
Tudorun hatalari olabilir. Ama özellikle su gece gündüz klavye basinda olan, hayatinda topa vurmayip, farkli maclar takip etmeyip ve kendini teknik direktör ilan eden taraftarlar oldugu sürece cacik olmayacagi belli.

Terimli dönemi biliyoruz yahu, kimse masal anlatmasin. Adami yerden yere vuranlar da oluyordu. Mesele taktik fln degil, can sIkIntIsIndan ve sosyal medyada sidik yaristirmasindan beklentilerin tamamen realiteden uzak kalmasi. Agizi olan futbola yönelip teknik direktörlük yapmaya calisiyor. Neymis, 3lü savunma yüzünden kaybetmis takim. Lan 3lü savunmadan nefret ederim ama bu kadar basitmi ya?

Biri de diyor, Serdar oynayinca kaybetmiyoruz, hep oynamali. Komedi abi valla komedi :D

Geri
Üst Alt