Igor Tudor

Bu Kenan denilen zata kim GSE vermis o ayri masal. Cocuk gibi herkesin mesajina dislike atiyor. Böyle uygulama ekleyince olacagi bu. Cevabi yok, dislikei var.

Bu Kenan denilen zata kim GSE vermis o ayri masal. Cocuk gibi herkesin mesajina dislike atiyor. Böyle uygulama ekleyince olacagi bu. Cevabi yok, dislikei var.
Bosuna uzun uzuncaya yazisma olmasin diye cevap vermedim, cünkü tek amaci kitlesel tepki oldugu icin birini savunmak olan, hatalari, devamli tekrar eden hatalari, takima zarar veren hatalari gecistirip sucu baska yerde arayan, daha bugüne kadar bir tane düzgün ton ile yazilmis mesajini hatirlamadigim birine ne anlatayim bilemedigim icin, yazdiklarinin hic birine katilmadigimi, forumun begenmedim uygulamasini kullanarak, ki uygulamanin ismi ne icin oldugunu acikliyor, beyan etme yolunu sectim. Tudor konusuna gelince, hadi terbiyesizlik olmasin bu yüzden cümlenin tamamini yazmayayim, ayni seyi defalarca deneyip, farkli bir sonuc beklemekten ibaret olan birisi benim icin.

Basligin yeni halini cok begendim. Yapanin eline saglik.

Yillarca basarilarla mutlu olmus takimin taraftarini tinerci moduna sokup duygusallastirdigin icin seni unutmayacagim Igor Efendi.

Kenan benden alinti yapma ya. Agizi olan fikri olmayan insanlara pek zaman harcamiyorum son dönemler. Dislike at gec, anlatirsin arkadaslarina.

burda cok bilmişler varken bize düşmez

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Fatih terim postlarını okudum kenan karşı taraflarda mücadele edecegiz gibi
Fatih Terimi Teknik Direktö koltugunda kisa vadeli bir cözüm olarak görüyorum.
Ne yazik ki böyle bir cözüme ihtiyacimiz var, cünkü sezon basi cok para harcandi, bayaga yüklü bir maas külfetinin altina girildi, bu yüzden sampiyon olmamiz gerek, bu isimlerden bagimsiz olmazsa olmazimiz.

Fatih Terimi Teknik Direktö koltugunda kisa vadeli bir cözüm olarak görüyorum.
Ne yazik ki böyle bir cözüme ihtiyacimiz var, cünkü sezon basi cok para harcandi, bayaga yüklü bir maas külfetinin altina girildi, bu yüzden sampiyon olmamiz gerek, bu isimlerden bagimsiz olmazsa olmazimiz.
Terim bu adamları ben aldırmadım der sıyrılır

Nasil kovduk ama

76GkWw.gif

Allah belanı versn bize yaşattığın günlerin it herif ebenin şeyine kadar yolun var şimdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kondisyoner ne ya? Bu taraftar neden bir kac yildir medyanin gazina geliyor? Riekerinke gecen sene beden hocasi, buna simdi kondisyoner.

Taraftarin kendi kulübüne saygisi kalmamis ki. Yazik.

Ayıp yav. Zurhan mı koydu bu başlığı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kenan benden alinti yapma ya. Agizi olan fikri olmayan insanlara pek zaman harcamiyorum son dönemler. Dislike at gec, anlatirsin arkadaslarina.
Ismimi hem bir önceki mesajda, hem bu mesajda telaffuz ettigin icin, hem o mesajindan, hem bu mesajindan alinti yapiyorum.
Biri ismimi telaffuz ediyor ise ona cevap verme hakkim dogar.
Bu ikinci mesajin ile terbiyesizce tavirlarini devam ettirmek ile kalmadin, cevap vermiyor dedigin kisi sana cevap verince, bu sefer benden alinti yapma diyerek kendi fikir ve beyanlarina bile inanmadigini, kendi kendini inkar eden biri oldugunu göstermis oldun.
Daha kendi fikrinin arkasinda duramayan birisinin, baskalarinin fikir kapasitesini yargilamak en hafif tabir ile kötü bir ironidir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt