Igor Tudor'a Ne Dersiniz?

Selçuk-Sabri nin yetersizliğini çoktan anlamıştır, bu bile olumlu bir done. Sezon sonu takımı hiç bilmeyen bir yabancı TD getirilirse, basın ve yönetim tarafından yine takımın temel taşları olarak tanıtılırlar, gerçeği anladığında da telafisi zor olur.

Kısıtlı imkanlarla Karabük' ü iyi futbol oynayan bir takım haline getirmesi az iş değil; burdaki maçta da Eren' in golü attığı dakikaya kadar çoktan maçı koparmış olmaları gerekirdi, bizimkiler tam acz içinde idi, futbolun adaletsizliği bu kez bize yaramıştı...

Şahsen olumlu bakarım. Tudor ve Avcı favorilerim; ülkeyi ve ligi hiç tanımayan bir yabancı TD en kötü tercih olur. Bizim taraftar ismi büyük adamlara bayılır ancak hem kadro leş durumda, hem iyi bir bütçe oluşamayacak iken riske girmeye gerek yok...

Isterim. Rieki'dan her türlü iyidir, deliler bizde basarili oluyor zaten.

Dursun ve Nazif şarlatanları bu adamı getirebilir mi bilmiyorum lakin İsmail Güldüren getirecekmiş gibi görünüyor hayırlı olsun :asd:

Bugün tinercilere karşı aldığı galibiyet ve oynattığı akıllı futboldan dolayı ben de artık Igor Tudor ismine olumsuz bakmıyorum. Riko'nun takımın başına gelmesini hata olarak görüyordum ama içten içe de umarım yanıltır ve başarılı olur da kendi Diego Simeone'mizi Klopp'umuzu yaratırız diyordum. (Bkz : Yaratamadı) Peki Tudor Bey bizim Simeone'miz olabilir mi? Büyük takım kimliğini kaldırabilir mi?

Diyelim tudor çok potansiyelli bu yeter li mi? Değil.

Bu kadro 5 takımlı ligde bile şampiyon olmayabilir.

Transfer lazım. Bunun içinde yeni yönetim lazım.

Yoksa değil tudor bir şaman bile gelse onun büyüleri bile etki etmez.

Diyelim tudor çok potansiyelli bu yeter li mi? Değil.

Bu kadro 5 takımlı ligde bile şampiyon olmayabilir.

Transfer lazım. Bunun içinde yeni yönetim lazım.

Yoksa değil tudor bir şaman bile gelse onun büyüleri bile etki etmez.

Neden ? stoperde Tosic´e, orta sahada Atiba´ya, forvette Cenk´e, kalede fabri´ye bel baglamis Besiktas´in cok mu olagan üstü kadrosu var ? Galatasaray´in kadrosu bu ligde her takimi tokatlayacak seviyededir. Yada savunmasi nerdeyse full bizim 7-8 sene önce begenmedigimiz, veteran yerlilerden olusan IBB mi bizden güclü ? Oyuncu degisikligi fiyaskolari olmasa, bu ligin en iyi takimi denilen besiktasi, vodafonlarinda 4-5 lememiz elden bile degildi.

bizi selçuk'tan terim bile kurtaramaz ama TUDOR yapar

allah derim

Deniz hanımın ricası bir emirdir yarın Florya'da başlaması lazım Kayserispor hazırlıklarına!!!

Neden ? stoperde Tosic´e, orta sahada Atiba´ya, forvette Cenk´e, kalede fabri´ye bel baglamis Besiktas´in cok mu olagan üstü kadrosu var ? Galatasaray´in kadrosu bu ligde her takimi tokatlayacak seviyededir. Yada savunmasi nerdeyse full bizim 7-8 sene önce begenmedigimiz, veteran yerlilerden olusan IBB mi bizden güclü ? Oyuncu degisikligi fiyaskolari olmasa, bu ligin en iyi takimi denilen besiktasi, vodafonlarinda 4-5 lememiz elden bile degildi.

takımda tek başına maçı kaybettirecek sayısız isim var. Zor.

En az 6-7 transfer lazım. Ama sırf transfer olsun diye transfer değil yıllarca bölgesine transfer gereği hissettirmeyecek transferler. Melo gibi sneijder gibi. Bu da mevcut yönetim ile imkansız.

funny-spognebob-lick.gif

Transfer şart ama daha kötü kadrolarla şampiyon olmuş bir kulübüz

Şampiyonluğa inandıran ve sahada ezilen yerine ezen bir takım kurabilen hocayla beraber şampiyon olabiliriz.

bu kadro kendisine zarar verebilir o yüzden sezon sonu kendisi kadro kuracak şekilde gelsin...ciddi bir teknik direktörlük yeteneği var bas bas bağrıyor

takımda tek başına maçı kaybettirecek sayısız isim var. Zor.

En az 6-7 transfer lazım. Ama sırf transfer olsun diye transfer değil yıllarca bölgesine transfer gereği hissettirmeyecek transferler. Melo gibi sneijder gibi. Bu da mevcut yönetim ile imkansız.

Kimler tek basina maci kaybettiriyor ? Futbolda tek basina maci kaybettirecek oyuncu da yoktur, illaki hatalar olacakdir. Eger bir gol yersen rizeden, 3-4 tane atabilmelisin. Eger olay bukadar kolay olsaydi, Fenerbahce son iki sezonda bukadar cökermiydi ?

Sezonu ikinci bitiren takimin üzerine, sadece bonservislere 50 Milyon avro döken Aziz Yildirim baskan, bu gururlu pozu vermisdi.

cjpzugzucaatvlxtgnvlqxyhz.jpg

Sonu ise bu oldu...

15871-aziz-yildirim-boyle-yikildi.webp

Ekli dosyalar

• cjpzugzucaatvlxgu1drv5wel_thumb.webp
    cjpzugzucaatvlxgu1drv5wel_thumb.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 63
  • cjpzugzucaatvlxtgnvlqxyhz.webp
    cjpzugzucaatvlxtgnvlqxyhz.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
Kimler tek basina maci kaybettiriyor ? Futbolda tek basina maci kaybettirecek oyuncu da yoktur, illaki hatalar olacakdir. Eger bir gol yersen rizeden, 3-4 tane atabilmelisin. Eger olay bukadar kolay olsaydi, Fenerbahce son iki sezonda bukadar cökermiydi ?

Sezonu ikinci bitiren takimin üzerine, sadece bonservislere 50 Milyon avro döken Aziz Yildirim baskan, bu gururlu pozu vermisdi.

cjpzugzucaatvlxtgnvlqxyhz.jpg

Sonu ise bu oldu...

Ekli dosyayı görüntüle 16511

her maç 3-4 atamayız ya da atamayabiliriz. Ama 1-0 giden maçta yenilen bir gol şampiyonluktan edebilir.

her maç 3-4 atamayız ya da atamayabiliriz. Ama 1-0 giden maçta yenilen bir gol şampiyonluktan edebilir.

Bir mac olabilir de, sürekli 1:0 iken, ikiyi atip, olayi bitiremiyorsan, zaten gidemezsin sampiyonluga reis. Takim iyi oynatilmiyorsa, en iyi buldugun adam yedirir o gülü zaten.

Selamun Aleykum, Eyvallah derim :)) Galatasaraya simdi gelsin derim. Simdi gelirse zaten hocasiz bir takimin basina gelmis olur, sezon sonu gelmesinden yana degilim acikcasi.

tudor futbolculugu döneminde de cok hırslıydı adam hoca oldu ve resmen macı yaşıyor çıldrıyor kenarıda

ama büyük takım icin bilmiyorum erkenmi degil adam daha 39 yasında lakin rıdvanın dedigi gibi ileride iyi hoca olacak bence

Vizyoner bir başkanla çalışırsa bizden yüklü bir tazminatla elit takımlara gider.

Futbolculuktan tanınması artısı. Doldur hocam şu takıma Yugoslavları.

Bizim takımı s....n 120 km koşturamazsın. Beceri dersen, birkaç futbolcunun şapkadan tavşan çıkarmasına bağlı her şey, zaten birkaç mevkideki yetersizler fazlasıyla nötrlüyor onları. Bu sezondan hiç umudum yok, hangi TD gelirse gelsin. BJK tökezlese bile tam bir takım bütünlüğüyle hareket edebilme yetisine sahip Başakşehir' i geçmemizi gerektirecek bir futbol gerçekliği göremiyorum doğrusu. Takımımızın oynadığı futbola göre puan cetvelindeki yerimiz yanıltıcı olur; bu takımın ligin kalan bölümünde rahatça kazanacağı üç maç bile olacağına ihtimal veremiyorum...

Tudor veya bir başkası; önümüzdeki sezonun doğru planlanabilmesi için doğru adamın bulunması çok büyük önem arz ediyor...

Geri
Üst Alt