Igor Tudor'a Ne Dersiniz?

Igor Tudor bugün kendini bir kez daha kanıtlamıştır doğru ancak ;

Riekerink bu takımı şampiyon yaptıktan sonra gönderebilecek mi bu yönetim , bilemiyorum doğrusu.

Bu arada Tudor'un gelmesi dahilinde Tolga Ciğerci'nin takımın mihenk taşlarından biri olacağına inanıyorum.

Oyun tarzına en uygun isim kadromuza bir göz atarsak.

Sınavıma 30 günden az kaldı :) onu sayarken bjk derbisi de aklıma :) umarım üst üste mutlu olurum hadi cimbomum kayseriyi ve tinersporu yen bende ygs'den güzel bir sonuç alayım :) :)

konuyla alakası nedir bu mesajın

Galatasarayı özledim bilgisayarı açmıyorum uzun süredir...En güncel konu buydu çünkü uzun süre daha yazamayacağım,ben bizim için işlerin olumlu gitmesini temenni ettim kötü olan ne ki ?

Galatasarayı özledim bilgisayarı açmıyorum uzun süredir...En güncel konu buydu çünkü uzun süre daha yazamayacağım,ben bizim için işlerin olumlu gitmesini temenni ettim kötü olan ne ki ?

Sınavıma 30 günden az kaldı :) onu sayarken bjk derbisi de aklıma :) umarım üst üste mutlu olurum hadi cimbomum kayseriyi ve tinersporu yen bende ygs'den güzel bir sonuç alayım :) :)

ygsye giricen madem boşa girme renktaş

berlin-germany-mexican-referee-ramirez-jose-tries-to-stop-croatian-picture-id71200287

duygusal bir arkadaşa benziyor batuhan

İnşallah sezon sonuna kadar da bu çizgisinde devam eder ve sezon sonu kendisi ile anlaşırız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Keske devre arasi gelmis olsaydi en kötü ihtimal jorun verecegi katkidan fazlasini verirdi. Ve sezon sonu duruma bakilir ya uzatilir yada gönderilirdi. Ama simdi sezon basi gelirse ve kimya tutmasa koca bir sezon cöpe gidebilir. Simdi gelmesi tam bir firsatti

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ben hayır derim, atanamamış Slaven Bilic çok yerinde aynı şeyi ben de düşünmüştüm kendisi için. Bilic'i beğenmeyenler buna tapıyor ne hikmetse, ayrıca gerçekten iyi bile olsa kendini ispatlamamış bir ismin arkasında taraftarın ne kadar durduğu malum. Hayallerde yaşamaya gerek yok.

Geri
Üst Alt