Igor Tudor'dan Oyuncularına: "Kaybetmeye alışıklar!"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Serie A'da ligde kalma savaşı veren Udinese'de teknik direktör Igor Tudor, kader maçı olarak görülen Verona mücadelesi öncesinde konuştu.

"DOĞRU İŞLERİ YAPARSAK..."

Verona'yı yenmek zorunda olduklarını vurgulayan Tudor, "Eğer doğru işleri yaparsak ihtiyacımız olan puanları alırız. Kağıt üzerinde kazanmak için her şeye sahibiz. Ancak sahada neler olacağını bilemezsiniz." ifadelerini kullandı.

"KARAKTERLE OYNAMAK..."

Savunmaya vurgu yapan Hırvat teknik adam, "Kesinlikle daha iyi bir sezon geçirebilirdik. 36 maçta 20 mağlubiyet almak çok fazla. Ekiple psikolojik, fiziksel ve taktik olarak çalışıyorum. Sezon sonunu umarım iyi getireceğiz. En önemli şey karakterle oynamaktır. Güçlü bir savunma ile kalemizi gole kapamalıyız" şeklinde konuştu.

"KAYBETMEYE ALIŞIKLAR"

"Inter'e karşı alınan 4-0'lık yenilgi oyuncularınızı silkeledi mi?" sorusuna ise Tudor, "Kaybetmeye alışık bir takım var" yanıtını verdi.

Serie A'da 34 puanla 17. sırada bulunan Udinese, 33 puana sahip Cagliari ile ligde kalma mücadelesi veriyor. Ayrıca Crotone ve Chievo'nun da 34'e puanı bulunuyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam doğruları konuşmuş yine.
Kendi kadrosunu kurmak için transfer bütçesi versinler sonra kovun gitsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam elimizde kazanmaya alışkın oyuncular var, seversin sen:
Belhanda
Tolga
Selçuk
Ahmet Çalık
Eray
Tarık
Lato

Beyin özürlü bu herif. Her lafı her kelimesi ben eziğim ezik! diye bağırıyor.

tudor bu hafta kadiköy e mi gelecek .... diyecektim ki bide baktım bu adam bu lafı rakip için değil, kendi oyuncuları için sarfetmiş gibi olduğunu görünce,
üstüne oturduğu dalı kesen nasreddin hoca fıkrası aklıma geldi . heralde fıkradır dedim ...

Suçu futbolculara atmaya devam ediyor. Bir de psikolojik olarak hazırlıyorum demiş orası gerçek bir komedi. Bizim takım intiharın eşiğindeydi be adam!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük sorunu "public relations" bu adamın. Teknik direktörlük anlamında belki geliştirir kendisini ama bu üslupla uzun süre kalamaz hiçbir takımda. Ben oyuncusu olsam şu demeçten rahatsız olurdum.

Adamın oyuncularla ilişkisi cidden sıkıntılı böyle giderse olmayacak bundan

5 yilda 5.takimi, hep is bulmaya devam ederse yilmaz vurali gecer.

igor-tudor-galatasaray_1lwq6f4p4dntezhucsteh5weq.jpg

Küme düşmüş ve 10 kişi kalmş Benevento'dan 3 gol yedin birazda kendinde ara sorunu bugün ne yapacaksın bakalım yine bir diğer küme düşen Verona'ya karşı.

Dogru bir laf. Geldiginde Udinese ust uste 11 mac kaybetmisti. Ha, bir sey degisti mi? Hayir.

Dusmeyi garantilemis, 10 kisi kalmis Benevento'dan 1 puan alabildi. Bugun dusmeyi garantilemis Verona ile oynayacak.

Oyuncularla bag kuramamasina sasirmiyorum hic.

Oyuncularla bag kuramamasina sasirmiyorum hic.
Çok normal çünkü kendisi egoist bir Hırvat köylüsü. Bu adamın gerçek hayatta insan ilişkileride kesin sıfırdır. Doğru düzgün arkadaşlıklar kurabileceğini sanmıyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt