GSC Analiz İhtiyaç Kadar Skor Kasan Takımlar

Malatya kusura bakmasın, zaten haksız yere ligde yer alıyorlar geçen sene düşmüş takımlar sonuçta, hoplatmalıyız bunları Cumartesi.

92-93'te son haftaya biz +2 averaj ile girmişiz. Sonra meşhur Agücü'ne 8 atmışız. Bjk içeride 3-1 yenmiş biz şampiyon olmuşuz.

Malatya erkenden 10 kişi falan kalsa şans bizim yanımızda olsa aksi halde çok zor fark atmamız.

ikili averaj zaten bizdeymiş, o maçı 1-0 da kazansak biz şampiyon olacakmışız. zaten iş genel averajla bitseydi hala özal'ın koltukta olduğu ülkede beşiktaş o gençler'e gerekirse 10 tane de atardı.

ikili averaj zaten bizdeymiş, o maçı 1-0 da kazansak biz şampiyon olacakmışız. zaten iş genel averajla bitseydi hala özal'ın koltukta olduğu ülkede beşiktaş o gençler'e gerekirse 10 tane de atardı.

O dönem zannedersem ikili averaj söz konusu değil genele bakılıyormuş puan eşitliğinde.

O dönem zannedersem ikili averaj söz konusu değil genele bakılıyormuş puan eşitliğinde.

enteresan. gene farketmez tabi, en nihayetinde beşiktaş da ligde daha ununu bile sermemiş ankaragücü'ne 2 ay önce 6 atmış. yani 96-00 jenerasyonun başarılarını fetö'ye yedirmeye çalışan rakiplerle karşı karşıyayız, o sezon 2 maçta da galatasaray'ı yenemeyip 4 puan verdiklerini bile kriter olarak kabul etmeyip boş ankaragücü'nün 2 fazla, 2 eksik yediğini 25 yıl kafalarından silemezler. tarihin tekerrür etmesiin dileriz.

Iyi gözetmissin. Ancak fanatiklige mantik islemez.

8:0 kazanip sampiyon olmazsak beni kesmez.

ZATEN konusacaklar, bari tam kudursunlar.

Sene 2001, Bjk'i ile 8 - 0 Ankara macini tartisiyoruz. Israrla Galatasaray'a 8 - 0 lazimdi, ben ise 1 - 0 yetiyordu dedim ama hala israrliydi. Sonra 1 kasa birasina iddiaya girdik ve sonuc belli. Yani hic ugrasmayin, tartismayin. Konu Galatasaray olunca adamlarda mantik kalmiyor. Bugun gerekirse yine 8 tane atalim, bir 30 sene de onu konuşsunlar, biz de dalgamizi gecelim

Arkadaşlar istediğiniz kadar argüman koyun ortaya fark etmez. Beşiktaş'lı taraftarlar kendi işine geleni anlayacak.

Eğer biz Malatya'ya "2'den fazla yemeyen Malatya'ya" fark attığımız takdirde onlar "şike" diye gezinecekler ortada.

Yani en doğru argümanları koyun hiçbir şey fark etmeyecek boşuna kendimizi, kendinizi yormayın..
bir avuç tinerci istediği dilde anırarak gezsin bize ne

foruma neden bayan hesapları kabul etmiyorsunuz root admin? :)
Burası üniversitelerin makina fakülteleri gibi. Kadın üyeler azınlıkta olup, ilgi odağı olunca maalesef kimya bozuluyor.

Yoksa benim pozitif ayrımcı olduğum iddası bile doğrudur. :)

Kızlarımın birgün burada üyelikleri de olacaktır.

Geri
Üst Alt