ihtiyacı olduğunda arayan insan tipi

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
nasıl da başlığı görür görmez aklınıza isimler geldi ama! çünkü çoğumuzun hayatında mutlaka var öyleleri.

muhabbete "kardeşim" diye başlar alakasız hatır sorarak, samimiyet geliştirir. bu şekilde giriş yaptıktan sonra gelişme "ya kardeşim" cümlesiyle devam eder.

size önerim. sevgiyle! şefkatle! ilgiyle! konuşan o insana gelişme bölümünde müsaade edin. bırakın anlatsın. istesin. uzun uzun dinleyin. ihtiyacı ilginizi çekerse hatta sorular sorun. daha da heyecanla anlatır. yardımcı olacağınıza inandırın. ama söyleyecekleri bittikten sonra sonuç bölümüne siz başlayın ve hayır! deyin. bu kadar basit. "kardeşim üzgünüm" diye başlayın ve yardımcı olamayacağınızı söyleyin.

hiç canınız sıkılmasın. hak ediyorlar. bu tipler genellikle bencil olur. emin olun siz yardım istediğinizde sizin kadar yardımcı olmayacaktır. hatta hiç yardımcı olmayacaktır. benden size "mk" tavsiyesi.

Yine duygusal bir giriş ve sonuç bölümü ile bu başlığın hedefinin Keramettin olduğu aşikar gözüküyor. Bu sefer Mahir kardeşimin yanındayım.

Yine duygusal bir giriş ve sonuç bölümü ile bu başlığın hedefinin Keramettin olduğu aşikar gözüküyor. Bu sefer Mahir kardeşimin yanındayım.

yok be abi. alakası yok. benden bir şey istemedi ki... yalan olmasın bir şey istedi ama sitemim ona değil. benden istediği şeyi memnuniyetle yapacağımı ona söylemiştim.

bu başlığı açmama sebep burada olmayan bir başka gerizekalı. adamı üç senedir görmüyor sesini bile duymuyorum. aynı şehirdeyiz. pişkin pişkin bir şey istedi. birine anlatmam lazımdı. şahsına ayıp olmasın dedikodu olmasın diye kimseye anlatmadım. burada içimi dökeyim dedim :D

yok be abi. alakası yok. benden bir şey istemedi ki... yalan olmasın bir şey istedi ama sitemim ona değil. benden istediği şeyi memnuniyetle yapacağımı ona söylemiştim.

bu başlığı açmama sebep burada olmayan bir başka gerizekalı. adamı üç senedir görmüyor sesini bile duymuyorum. aynı şehirdeyiz. pişkin pişkin bir şey istedi. birine anlatmam lazımdı. şahsına ayıp olmasın dedikodu olmasın diye kimseye anlatmadım. burada içimi dökeyim dedim :D
Künefe istedi ya adam geçenlerde

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anladığım kadarıyla sevişmek istediği kız tarafından reddedilmişsin MK.

MK ulu orta dedi adam sana yolladın mı künefeyi sen onu söyle

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nerede nasıl istediğini hatırlamıyorum açıkçası. ama henüz yollamadım. yollayacağımdan emin olabilirsin.

Bana haketmediğim bir ton hakareti ettiğin için benden nefret ettiğini düşünüyor insanlar, hep senin yüzünden.

mütemadiyen beni suçlayabilme yeteneğine saygı duyuyorum. pes.

forumdan biriydi sanırım pek muhatap olmadığı bi arkdaşından ders notlarını istemeye gidince herif bunu sandalyeye oturtup vito carleonenın bonesera muhabbetini izletmiş.

çok şık bi hareket olmuş bence :tbr:

Itiraf ediyorum ben aradım.
Hanım evden kovdu, bir iki gün kalabilir miyim dedim, kafa açma dedi kapattı.

Adam konuyu kafası rahatlasın diye açtı lakin sanırım yine ters tepti :asd:

Geri
Üst Alt