GSC Anket İhtiyacımız Merkez Orta Saha mı, Forvet Arkası mı?

Tek bir hakkımız olsa, orta sahaya mı transfer yapardınız yoksa forvet arkasına mı?

• Merkez orta saha

Oy: 15 65,2%
  • Forvet arkası

Oy: 8 34,8%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Mertens'i çok seviyorum ama korkum Şubat sonrası ayaklar gitmeyecek bu durumda forvet arkası diyorum.

Osimhen'i besleyecek servis yapacak biri lazım.

Yav niye tek hakkımız var

Kızdırmayın olm beni
Okan Buruk gecen mactan sonra defansa daha fazla transfer olacagini soyledi, en az 2 oyuncu alinacak dedi gecen gun. [Sag bek ve stoper.]

Simdi bunlar yabanci olur, bir de forvet arkasina yabanci almaya kalksak eder 3 new foreign players. Bu durumda kontenjan sorunu cikiyor diye genel gorus hakim.

ihtiyaç demirbayın oynamayacağı bir orta saha
ihtiyaç jelertin geçmeyeceği bir bek
ihtiyaç bats ın oyuna girmeyeceği bi forvet
ihtiyaç kanatlar aksadığında oyuna girip maça etki edecek bir kanat.

Okan Buruk gecen mactan sonra defansa daha fazla transfer olacagini soyledi, en az 2 oyuncu alinacak dedi gecen gun. [Sag bek ve stoper.]

Simdi bunlar yabanci olur, bir de forvet arkasina yabanci almaya kalksak eder 3 new foreign players. Bu durumda kontenjan sorunu cikiyor diye genel gorus hakim.
Uruk bey boş yapmasın.

Güzel bir soru daha

Diyelim Ahmet hariç 3 transfer yaptık UEFA kadrosuna kimi yazarsınız.

Gelenler:

Sağ Bek
Stoper
Yardımcı Forvet / Kanat
Kutucu
+
Sallai

ve üç isim yazılıyor diyelim.

Toreira'nın alternatifi yok. Kupa, lig, avrupa sürekli ilk 11 ve 90 dk oynamaya çalışıyor. Bitti herif.

Ayrıca Lemina, Melo tipinde hava hakimiyeti olan kesici ve delici 8 numara ihtiyacı da var. Öne geçtiğimiz maçlarda skoru tutamıyoruz.

Güzel bir soru daha

Diyelim Ahmet hariç 3 transfer yaptık UEFA kadrosuna kimi yazarsınız.

Gelenler:

Sağ Bek
Stoper
Yardımcı Forvet
Kutucu
+
Sallai

ve üç isim yazılıyor diyelim.
Eger sonunda iyi bir sagbek bulabilirsek, Sallai ve Ahmed disarida kalabilir.

Stoper transferi
Sag bek transferi
Forvet arkasina gelen yeni oyuncu

Ama Nelsson kalacaksa Ahmed'i eklerdim, cunku kanat rotasyonu daraliyor yoksa.

skorer bir merkez orta saha bu isimde bruno fernandesten başkası değil yada talisca

İkisi de :D merkez orta sahayı yedekleyecek bir isim, bir tane de 10 numara rafa silva gibi. berkan orta sahayı iyi yedekliyor diyenler varsa da, berkanın orta saha olarak ilk 11 çıktığı maçlardaki galibiyet yüzdemize bakmaları yeterlidir.

Eger sonunda iyi bir sagbek bulabilirsek, Sallai ve Ahmed disarida kalabilir.

Stoper transferi
Sag bek transferi
Forvet arkasina gelen yeni oyuncu

Ama Nelsson kalacaksa Ahmed'i eklerdim, cunku kanat rotasyonu daraliyor yoksa.

Bence sağ bek kesin olmalı Kaan eletir bizi son 24 ya da 16 turu hangisine kalırsak kalalım (Son 1 aydan sonra bunu düşünmeye başladım)
Kutucu yerine de daha kaliteli biri alınırsa ofansa 2. tercih o olacaktır bence de.
Üçüncü isim de stoper olur herhalde bu durumda.

Öne adam alamazsak hiç

Sallai / Kutucu'dan biri olursa Kutucu derim sanırım.

1'nci öncelik net olarak 10 numara derim arka bölge + Osimhen'le bağlantı kurulmasını sağlayacak oyuncu olacak oraya tempo katması gerekiyor yoksa Osimhen yalnızları oynamaya devam eder.

Ama şu var bu takıma 9.5 alındıktan sonra aynı şekilde orta sahada alınmalı.

Geri
Üst Alt