- 23 Aralık 2008
- 59.963
- 57.482
- 4.858
alper admin buyrun siz iki isim söyleyin? skorer merkez orta saha kim var başka ? ha birde valverde varSkorer bir merkez orta saha yazinca aklina Talisca ve B. Fernandes gelmesi, enteresan yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper admin buyrun siz iki isim söyleyin? skorer merkez orta saha kim var başka ? ha birde valverde varSkorer bir merkez orta saha yazinca aklina Talisca ve B. Fernandes gelmesi, enteresan yani.
Yazdigin isimlerin orta saha ile ne alakasi var yahu , bir de Talisca yazmis. Orta saha mi bu?alper admin buyrun siz iki isim söyleyin? skorer merkez orta saha kim var başka ? ha birde valverde var
Yazdigin isimlerin orta saha ile ne alakasi var yahu , bir de Talisca yazmis. Orta saha mi bu?
Sara oraya gecmemeli.Merkez orta saha alırsan Sara otomatikman 10 numaraya geçer![]()
ortası 3lenmeli olarak bakıyorum ben uzun zamandır.Sara oraya gecmemeli.
Skora katkı yaptığı mevki mevki istatistik var mı? Benim hatırladığım en çok golü 10 iken atmıştı.Sara oraya gecmemeli.
Skora katkı yaptığı mevki mevki istatistik var mı? Benim hatırladığım en çok golü 10 iken atmıştı.
Ayrıca orta sahaya kadar gelip top da çıkarır.