İki Kızdan Aynı Anda Hoşlaşmak

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
Sizde de oldu mu bu şey aynı anda iki kişiden hoşlaşmak falan :D kesinlikle aşk gibi birşey değil sadece 2 kızdan hoşlanıyorsun :asd: ne yapsam acaba :asd:

tecrubeleri alalim, umarim kulaklarina gitmez. konuyu bu gece 00.00'da imha edelim lutfen

Bence birini seçmelisin renkdaş.2 kişiden hoşlaşmak zor zanaat kanımca:D

bu konuda yalnız olmadığımdan eminim. bi çok kişinin başına gelmiştir diye umuyorum

Bende

Adriana lima ile Megan fox arasinda gidip geliyorum ben suan

Tek kıza odaklanmanın saçma olduğunu düşünmüşümdür hep.

Sen şuan iyi bir durumdasın hangisiyle uyumun daha iyiyse asıl hedefin o olsun, diğerini de yedekte beklet, baktın o olmuyor diğerine yönelirsin.

Baktın o da olmuyor git başka kız bul, kızdan bol şey mi var dünyada.

Tek kıza bağlanıp kalma, bu her zaman sana fayda sağlar.

yok, da ikiside güzel. ikiside hoşuma gidiyolar. cebinde 20 tl var. 2 tişört beğendin. ama bi tanesine paran yetiyo gibi bi durum

İkisiyle de konuş 2-3 gün ama birlikte bir şeyler yapma. Telefondan mesela. En çok uyumlu noktan olanida sec sonra. Çok takma kafaya ikisinide unutursun zaten bir sure sonra ayni anda ikisinide begendiysen.

Tek kıza odaklanmanın saçma olduğunu düşünmüşümdür hep.

Sen şuan iyi bir durumdasın hangisiyle uyumun daha iyiyse asıl hedefin o olsun, diğerini de yedekte beklet, baktın o olmuyor diğerine yönelirsin.

Baktın o da olmuyor git başka kız bul, kızdan bol şey mi var dünyada.

Tek kıza bağlanıp kalma, bu her zaman sana fayda sağlar.

bencede tek kişiye bağlılık saçma. işte bu mesaj bana cesaret verdi. aynı anda bi kaç kızı beğenebiliyorum ama aşık olmuyorum bi kişiye nedense. millet ayrıldım diye ağlarken ben 2-3 kişiyle ilgilenirdim hep :asd:

Ben bütün kızlardan hoşlanıyorum Recep. Tek kişiye indirdiğim an evlenmeyi düşünüyorum.

İkisinin tel. Numarasını al. İlk kızla yemeğe çık. Begendiysen onunla ol, begenmezsen diğer kızla ilgilen

YOLO

şimdi şöyle birini 5 senedir tanıyom. baya hoşlaşıyoz birbirimizde. sürekli ayrılıklı barışıklı zamanlar geçirsekte birbirimize sırt dönmedik bu 5 sene içinde. çıkmazken bile canımlı konuşurduk.

şimdi hal böyle iken ben yeni birinden daha hoşlandım. ama o hoşlaştığım yeni olanını fazla tanımıyom o da fazla tanımıyor ama ilk aşama gayet güzeldi. diğer eski olandan vazgeçmek istemiyom lakin yeni olanda çok çekici geliyor bana. şayet bu yeniyle bişeyler yaşarsak eski hoşlandığım kız bu sefer ipleri koparabilir. yeni hoşlaştığımlada fazla bişey yaşayamayacağımı düşününce eninde sonunda onlada ayrılacaz. sonuç olarak ikiside welden uçmuş olacak :asd:

karışık biraz umarım anlarsın sorunu :D

Geri
Üst Alt