İki Kızdan Aynı Anda Hoşlaşmak

Akademideyken 2 kız vardı zaten sınıfta. 2si arasında da bi tercih yapamıyoduk.Kimse şu daha iyi felan demiyodu 2 sinden de hoşlaşıyo gibiydik sınıfça.Mezun olunca kimse yüzlerine bakmadı.

Ben çok şanslı bir öğrencilik hayatı geçirdim galiba kız konusunda bu yüzden bu kadar rahatım. Aklımızın başına geldiği dönemden başlamak gerekirse lisede 10küsür kız varken sınıfta 3 erkektik.Üniversiteye gittim 28 kız 2 erkek, hem de Eskişehir'de. Yurda girdim, 290 kız- 110 erkek. Ben kalırsam 8 10 kız arasında kalıyordum , onu farkettikten sonra hoşlanmayı bıraktım :asd:

Ben çok şanslı bir öğrencilik hayatı geçirdim galiba kız konusunda bu yüzden bu kadar rahatım. Aklımızın başına geldiği dönemden başlamak gerekirse lisede 10küsür kız varken sınıfta 3 erkektik.Üniversiteye gittim 28 kız 2 erkek, hem de Eskişehir'de. Yurda girdim, 290 kız- 110 erkek. Ben kalırsam 8 10 kız arasında kalıyordum , onu farkettikten sonra hoşlanmayı bıraktım :asd:

aman tanrım dedim. içimde bir kedi yatıyor o kadar kız arasında utanırım ben

renkdaş benim şu an çalıştığım yerde 10 kişiyiz.9 kadın 1 ben
asd.gif

aman tanrım dedim. içimde bir kedi yatıyor o kadar kız arasında utanırım ben

İngilizce öğretmenliği erkekler tarafından pek tercih edilmiyor, bölümde o yüzden erkek yok işte İngilizceyi seçtiğimden beri dilimizi geliştiriyoruz.

Kız konusunda utanma olmaz Recep, yardıracaksın. Senin için ihtiyaçsa onların da ihtiyacı yani sevgili diye kıvranıyorlar aslında . Çok utanıyorum, çekinirim bu kız zaten bana bakmaz diye kızlardan uzak durursan kızlar gerçekten bakmaz yani buna da psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet derler. Ben sarışın hastasıydım inan artık onu bile bıraktım, rastgele oltayı at illa ki birine denk geliyor.10 kişiye sallasan biri bile ok dese tamam işte 0'dan iyidir.Düz mantık.

Bunların psikolojik gelgitleri oluyor ya o araya denk getirirsen Kate Upton'ı bile kafalayabilirsin. Sarhoş kızdan sonra düşürebileceğin en kolay kız duygusal çöküntüdeki kızdır, bunları da takip et mesela canı sıkkın ya da oturmuş ağlıyorsa sonra giderim demeyeceksin tam vakti o an işte. Bir ara özelden arşivimi yollarım, istişarede bulunuruz :asd:

İngilizce öğretmenliği erkekler tarafından pek tercih edilmiyor, bölümde o yüzden erkek yok işte İngilizceyi seçtiğimden beri dilimizi geliştiriyoruz.

Kız konusunda utanma olmaz Recep, yardıracaksın. Senin için ihtiyaçsa onların da ihtiyacı yani sevgili diye kıvranıyorlar aslında . Çok utanıyorum, çekinirim bu kız zaten bana bakmaz diye kızlardan uzak durursan kızlar gerçekten bakmaz yani buna da psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet derler. Ben sarışın hastasıydım inan artık onu bile bıraktım, rastgele oltayı at illa ki birine denk geliyor.10 kişiye sallasan biri bile ok dese tamam işte 0'dan iyidir.Düz mantık.

Bunların psikolojik gelgitleri oluyor ya o araya denk getirirsen Kate Upton'ı bile kafalayabilirsin. Sarhoş kızdan sonra düşürebileceğin en kolay kız duygusal çöküntüdeki kızdır, bunları da takip et mesela canı sıkkın ya da oturmuş ağlıyorsa sonra giderim demeyeceksin tam vakti o an işte. Bir ara özelden arşivimi yollarım, istişarede bulunuruz :asd:

yok utanırım yaklaşamam demiyom. yardırmada bi sorun yok evel allah lakin buda insanın genlerinde var gitmiyor utangaçlık :asd:

yoksa ben kimleri kafaladim. zenginlermi dersin 10 yas buyuk mu dersin hepsi var :D

Delikanlı yüreği taşıyan adam 1 kadını sever , 1 kadından hoşlanır.

2. gönlü kalbine sığdıran adamın kalbi deliktir. Delikanlıda değildir Delik kalplidir.

Ok konu sahibini görünce son attığım posttan bişey çıkarmayacağını anladım.

Kardeş yürü ya kulum de , ama şunu unutma çalma kapını çalarlar kapını.

İkiside senden hoşlanmıyor ise sorun yok.

yok utanırım yaklaşamam demiyom. yardırmada bi sorun yok evel allah lakin buda insanın genlerinde var gitmiyor utangaçlık :asd:

Ya bende de galiba şeytan tüyü var yani öyle über karizmatik falan da değilim ama yoklukta kaldığımı da hatırlamıyorum. Bak mesela bugün can sıkıntısı diye bilardo, kelime oyunu tarzı oyunların olduğu siteye girdim, ne foto var ne isim. Hatta oyun oynamak için masaya girdiğinde millet birbirine selam bile vermiyor öyle bir yer ama bugün sabah geldi biri mesaj attı, şu saat oldu hala konuşuyoruz. Bu sohbetin sonu da belli işte, kılımı kıpırdatmadım geldi beni buldu, sıfır zahmet , inanır mısın bundan bile sıkıldım ben istiyorum ki kız için az çaba göstereyim ne bileyim peşinden koşayım öyle daha zevkli olsun , yok arkadaş bende olmuyor o.

Aha bugün açılan yine başka bir karı kız konusunda ''al işte gene biri geldi beni buldu türünden mesaj atacaktım, Işıd haberini okuyunca tabi sekme üstüne sekme açtım olayı anlamak için bunu da yollayamadan sekmenin birinde kalmış. Bana ait olduğunu gör diye bu şekilde paylaştım, devamını da atarım, afiyetle cezamı da yerim ama forum da sıkıntıya girer.Gerek yok, sana özelden tek mesaj atıyorum aklında canlandır işte :D

Nympho diye nick alarak zaten hedef kitlemi belli etmişim :D

[attachment=12411:asdasdasd.png]

Ekli dosyalar

• asdasdasd.webp
    asdasdasd.webp
    47 KB · Görüntüleme: 108
Geri
Üst Alt