- 30 Temmuz 2009
- 12.537
- 6.812
- 1.993
Ben şu an 3 kızdan hoşlanıyorum
3 kız da benden hoşlanıyor
Tabi üçünün de ben hariç hoşlandığı ikişer adam daha yoksa sorun değil
Mantıklı yani. Olabilir...
Mantıklı yani. Olabilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bende de galiba şeytan tüyü var yani öyle über karizmatik falan da değilim ama yoklukta kaldığımı da hatırlamıyorum. Bak mesela bugün can sıkıntısı diye bilardo, kelime oyunu tarzı oyunların olduğu siteye girdim, ne foto var ne isim. Hatta oyun oynamak için masaya girdiğinde millet birbirine selam bile vermiyor öyle bir yer ama bugün sabah geldi biri mesaj attı, şu saat oldu hala konuşuyoruz. Bu sohbetin sonu da belli işte, kılımı kıpırdatmadım geldi beni buldu, sıfır zahmet , inanır mısın bundan bile sıkıldım ben istiyorum ki kız için az çaba göstereyim ne bileyim peşinden koşayım öyle daha zevkli olsun , yok arkadaş bende olmuyor o.
Aha bugün açılan yine başka bir karı kız konusunda ''al işte gene biri geldi beni buldu türünden mesaj atacaktım, Işıd haberini okuyunca tabi sekme üstüne sekme açtım olayı anlamak için bunu da yollayamadan sekmenin birinde kalmış. Bana ait olduğunu gör diye bu şekilde paylaştım, devamını da atarım, afiyetle cezamı da yerim ama forum da sıkıntıya girer.Gerek yok, sana özelden tek mesaj atıyorum aklında canlandır işte
Nympho diye nick alarak zaten hedef kitlemi belli etmişim

benim arkadaşlarım tanımadığım kıza cam açtırdım diye seviniyor. benim telefondada şuan bir suru kız vucudu var. ozelden bu konuyu konuşuruz bi ara arşivlerimi göstermek ve paylaşmak isterim senle![]()
Yahu ben bunları söylüyorum da inanın övünmek için falan değil. Belki bunları biri görür de cesaret kazanır yani öyle korkacak çekinecek bir şey yok. 2014 dünyasında elini rastgele sallasan 3 kıza çarpsa zaten biri ''boroz dokkot otsono ayol '' der , öbürü önemli değil , diğeri de gülümser .Bizim işimiz gülümseyenle işte gerçekten olay bu kadar basit neyse özelden attım bir şeyler![]()
2 sinden hoslansakta o kizlar bizden hoslanmaz nedense![]()
oyle olsa sorun yoktu zaten. birisi seviyodu 5 senedir. yeni hoşlandığım ise o da yollu çıktı ilk gunun akşamında canım demeye başladı. kendimi bıraktım ikisinin kollarına. dedikleri gibi umarım olacağına varır.
Haydaa..
İnsanın gönlünde bir kişi olur.. Sen normal birşeyin peşinde değilsin. Bu belli.